- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #12.081
tatlım merhaba öncelikle
bu düşüncelerini başta ben de yaşamıştım ve görmüyodum delik melik
ben tek öteki deliği görüyodum gülme bana ama...
beyz gibi oluyo ilk zamanlar
sıkıyosun ya hani farkında olmadan belkim ondan oluyo benmde öyleydi
bak canım zamanla aynada tanıyacaksın aynadan çekinme
ben tiksiinirdim bakmaya ama şimdi alıştım
orana dokunmaya alış önce
afedersin açık yazmış mı olcam gerekirse okşa orayı
bir başka seferdekinde parmakla tam oraya dokunmaya çalış
bir başka seferde de parmak yerleştirmeye...
adım adım Allahımın izniyle hallolucaktır
moralini hiç bozma
duygularını tahmin ediyorum hepimiz yaşadık tatlım inan bana
vajili kimse kalmayacak inşallah
bu muymuş diyeceksin inşallah:1hug:
gunaydınnn kızlarrr
merhaba canım,
valla hiç ertelemeye niyetim yok...beni bi cesaret sardı, umut ipinin ucuna sımsıkı sarıldım bırakmıyorum. Egzersizde başarı kaydedince size sesleniyorum içimden, kızlarrrrr ben şu kadar başardım diye. Bugün Nurranın tavsiyesi üzere üç parmak denedim oldu!!!!!! Gözümü kararttım iyice sonra bana bundan evvel doktorun verdiği dillatörler var mum gibi. Ama canımı acıtıyorlar diye kullanmıyordum. meğer bundan iki hafta evvel onlar bana henüz fazlaymış. Parmak egzersizleri artık acı çekmememi sağladı. Yani kalın mum büyüklüğünde cisimi almam demedimmmmm. inşallah devamı gelir.
Sakın kimse egzersizlerini ertelemesin, yani aynı olduğunuz seviyede çalışın ama çalışın.
Ben birdaha ki adetime göre taze gelin olmak istiyorummmmm. bu haftasonu için favorilerim
BESEN, MUTSUZ UMUTSUZ, MUNİSSE
...at yarışı gibi oldu...kaydirigubbakcemile3
günaydın canım. sana da günaydın derincim..
Dün akşam egzersizlerim pek iyi geçmedi. Moralim bozuk. Ben ne zaman ilerleme kaydedicem kimbilir....
İlerlersin canım emin ol, ben aynada bile bakamıyordum asla egzersiz yapamam diyordum ama bak son aşamaya geldim sayılır...
Dün ben de deneme yapacaktım. Emindim başardım diye geleceğime. Eşime dedim. Duş alacak halim yok çok yorgunum, yarın ya da ertesi gün deneyelim dedi. Zaten hemen uyuyakaldı...
Aşk olsun senağlama
canım hemen oyle yapamadım olmadı deme ..ustune gıt mutlaka yapıcam de tammmı ...hepımız aynıydık ama bır kez basradınmı egzersızıı gerııs cok kolay bugn gene dene mutlaka bılıyorum lk gun cok zor bne ılk gun tıtrıyrodum ama beynımle savastım bagırarak yuksek sesle kendımle konustum acı olmadııgnı ve yapacagımı soyledım sakın olmaya calsı derın derın nefes al basarabılrıısn burda o kadar kotu duurmdakıler yaptı ve aynayla aktııgnda ıkınırken o kucuuck delık parmagını ıktırıdıgnde acılıyor..ben hıc aynayla yapmadım egzersızı zaten yolu kendı buluyo ..günaydın canım. sana da günaydın derincim..
Dün akşam egzersizlerim pek iyi geçmedi. Moralim bozuk. Ben ne zaman ilerleme kaydedicem kimbilir....
canım hemen oyle yapamadım olmadı deme ..ustune gıt mutlaka yapıcam de tammmı ...hepımız aynıydık ama bır kez basradınmı egzersızıı gerııs cok kolay bugn gene dene mutlaka bılıyorum lk gun cok zor bne ılk gun tıtrıyrodum ama beynımle savastım bagırarak yuksek sesle kendımle konustum acı olmadııgnı ve yapacagımı soyledım sakın olmaya calsı derın derın nefes al basarabılrıısn burda o kadar kotu duurmdakıler yaptı ve aynayla aktııgnda ıkınırken o kucuuck delık parmagını ıktırıdıgnde acılıyor..ben hıc aynayla yapmadım egzersızı zaten yolu kendi
bakmadan yapsam daha hayrıma olacak sanırım alışana kadar.. Sabırsız davranıorum galiba. hemen oluversin istiyorum..
canım bakmadan yap cunku bende bakmadım hıc bakınca panık oldum ıstem dııs butun vucuudn kasıldı ..bıraz daha skaın ol denreken hem bak herkez sneın gıbydı ve basardı bunu dusun tammaı acele etme ..nefesını kontrol et ısteklı olman cok onemlı ustune gıt olayın sakın yapamıyorum dıye pes etme tammı umutsuzca ben yapamıycam falan deme...egerkı sne oyle dersne beynındekı o duusncegı yenemezsıncanım hemen oyle yapamadım olmadı deme ..ustune gıt mutlaka yapıcam de tammmı ...hepımız aynıydık ama bır kez basradınmı egzersızıı gerııs cok kolay bugn gene dene mutlaka bılıyorum lk gun cok zor bne ılk gun tıtrıyrodum ama beynımle savastım bagırarak yuksek sesle kendımle konustum acı olmadııgnı ve yapacagımı soyledım sakın olmaya calsı derın derın nefes al basarabılrıısn burda o kadar kotu duurmdakıler yaptı ve aynayla aktııgnda ıkınırken o kucuuck delık parmagını ıktırıdıgnde acılıyor..ben hıc aynayla yapmadım egzersızı zaten yolu kendi
bakmadan yapsam daha hayrıma olacak sanırım alışana kadar.. Sabırsız davranıorum galiba. hemen oluversin istiyorum..
ya derincim kendi şeyime bakmaktan korkan bi insanım ben. Hani bakmadan yapıorum az da olsa, ilerlemio die bakarak yapayım dedim belki yanlış yere sokmaya çalışıorumdur. bu sefer hiç yapamadım..
Affedersin belki cevaplamak istemezsin, seninde vajinanın girişi böyle beyaz bi tabakayla mı kaplı ortasında minicik bi delik mi var yok bariz gözüküyor mu? İYani iki dudağı aralayınca ne görüosun direk deliği görebiliomusun derin?
Dün akşam baktım internetten vajina resimlerine bariz gözüküodu onların ki...
canım bakmadan yap cunku bende bakmadım hıc bakınca panık oldum ıstem dııs butun vucuudn kasıldı ..bıraz daha skaın ol denreken hem bak herkez sneın gıbydı ve basardı bunu dusun tammaı acele etme ..nefesını kontrol et ısteklı olman cok onemlı ustune gıt olayın sakın yapamıyorum dıye pes etme tammı umutsuzca ben yapamıycam falan deme...egerkı sne oyle dersne beynındekı o duusncegı yenemezsın
Sağol baharcım. Akşamları moralim bozuluo, sabah gelip kendimi sizinle iyileştiriyorum. iyi ki varsınız...
öyle bi durum ki insanı ne annesi anlıyo, ne de kardeşi. Kayınvalide de anlamadı. herkeste bi nasıl yapamadınız hayret küçük yaşta evlenenler bile yapıolar tavrı.. kapattım konuyu bende yaptık dedim herkese.. ama içimde yara gibi büyüyo her geçen gün..
Sayenizde yenicem inşallah..
ben seni bekliyorum derin üzülme sen bu hafta sen başaracaksın
günaydın kızlar derinciğim ne yaptın denemeyi
Eşim deneme yapmadı yorgun olduğu için. Başardım diye geleceğime emindim
Eşim deneme yapmadı yorgun olduğu için. Başardım diye geleceğime emindim
Allah bizi sabırla sınıyo gerçekten bende de oluyodu ben hazırım eşim yorgun canı çekmiyo sonra ilk defa yaptık ertesi gün can atıyorum adet olmadan bida yapalım yorgunum hastayım dedi sonra adet oldum ondan sonra yine zorlandım ama eşimin anlayışıyla oldu çok şükür seninde olur yeterki ssen morelini yüksek tutopuyorumnanaktan
hay ben bu eşlerin kendileri istedimi yorgunluk filan dinlemezler ama biz istedik mi bi bahaneleri olur
kaç kişi var sırada :) başaranların üstünü çizecez...
benim aklıma gelen bunlar.. başka kimler var taze gelin adayı :))
1- Derin
2- Rabia
3- Guinnes
4- Munisse
5- Venüs
6- Mutsuz_umutsuz
7- Besen
8- G_y
9- Cara
10- Fimu
11- Crescent84
12- Ela _emre
13- Ayumut
14- Bembeyazev
15- Yaseminimm
16- Hayatnur86
17- Krizantem78
18- Zerr
tamam, normaldir.
Öncelikle serce parmağın sana ters gelebilir, bana ters gelmişti ben orta parmak yapmıştım o zaman elin tam ortalanmış oluyo sakin bi şekilde vajinin üstünde bekletebiliyorsun.
Sonra hemen cuppp diye girmez ilkinde.Parmağı yukarı doğru emeceksin sanki kasıldığın yerde beklet parmağını çıkarma, nefes ver acımazsa ilerle. Sen kegel egzersizi biliyormusun canım, parmağını alırken kegel de yapabilirsin kaslar parmağı yukarı çekecektir.
ve son olarak rahim yolunun açısı aşağıya doğru gider sanki popoya bitişik gibi, istersen internetten rahim yolu resimlerine bak dimdik yukarı çıkmaz. Açısı arkaya doğrudur.
Kızlar yardımcı olun bilmem anlatabildimmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?