Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Elifnur günaydın. dün moralim bozulmuştu fazla kalamadım. Ben aynayla çalışma egzersizini hiç yapamadım. İnternette vajina resimlerine baktım dün akşam. gördüğüm vajinalarda iki dudağı aralayınca gözüküo küçük kara bii delik. arkası boş belli oluyo. benimki (affedersin açık yazıcam, sen beni anlarsın) iki dudağı ayırınca beyaz bi tabaka onun üzerinde çok minik bi delik, ıkınınca aşağı doğru çizgi şeklinde açılıyo. orası mı doğru yer?

Aşk olsun senağlama

günaydın canım. sana da günaydın derincim..
Dün akşam egzersizlerim pek iyi geçmedi. Moralim bozuk. Ben ne zaman ilerleme kaydedicem kimbilir....

İlerlersin canım emin ol, ben aynada bile bakamıyordum asla egzersiz yapamam diyordum ama bak son aşamaya geldim sayılır...
Dün ben de deneme yapacaktım. Emindim başardım diye geleceğime. Eşime dedim. Duş alacak halim yok çok yorgunum, yarın ya da ertesi gün deneyelim dedi. Zaten hemen uyuyakaldı...

ya derincim kendi şeyime bakmaktan korkan bi insanım ben. Hani bakmadan yapıorum az da olsa, ilerlemio die bakarak yapayım dedim belki yanlış yere sokmaya çalışıorumdur. bu sefer hiç yapamadım..
Affedersin belki cevaplamak istemezsin, seninde vajinanın girişi böyle beyaz bi tabakayla mı kaplı ortasında minicik bi delik mi var yok bariz gözüküyor mu? İYani iki dudağı aralayınca ne görüosun direk deliği görebiliomusun derin?
Dün akşam baktım internetten vajina resimlerine bariz gözüküodu onların ki...

günaydın canım. sana da günaydın derincim..
Dün akşam egzersizlerim pek iyi geçmedi. Moralim bozuk. Ben ne zaman ilerleme kaydedicem kimbilir....
canım hemen oyle yapamadım olmadı deme ..ustune gıt mutlaka yapıcam de tammmı ...hepımız aynıydık ama bır kez basradınmı egzersızıı gerııs cok kolay bugn gene dene mutlaka bılıyorum lk gun cok zor bne ılk gun tıtrıyrodum ama beynımle savastım bagırarak yuksek sesle kendımle konustum acı olmadııgnı ve yapacagımı soyledım sakın olmaya calsı derın derın nefes al basarabılrıısn burda o kadar kotu duurmdakıler yaptı ve aynayla aktııgnda ıkınırken o kucuuck delık parmagını ıktırıdıgnde acılıyor..ben hıc aynayla yapmadım egzersızı zaten yolu kendı buluyo ..

Beyaz tabaka derken kastettiğini anlayamadım. Egzersiz yaparken aralayıp batığımda bazen beyaz sıvı gibi bir tabakayla kaplanıyordu evet...
Hiç bariz bir şekilde deliği görmedim ben zaten hoş aynayı alıp illa görecem diye incelemedim...
Bakmaktan korkman normal. Ben de aynı aşamalardan geçtim. Kız çocuklarının altı alınırken bile bakamıyordum ya kendikimi bırak. Ama bir süre sonra oluyor inan bana. Egzersizi bırakma yeter ki...

Eşim deneme yapmadı yorgun olduğu için. Başardım diye geleceğime emindim

Allah bizi sabırla sınıyo gerçekten bende de oluyodu ben hazırım eşim yorgun canı çekmiyo sonra ilk defa yaptık ertesi gün can atıyorum adet olmadan bida yapalım yorgunum hastayım dedi sonra adet oldum ondan sonra yine zorlandım ama eşimin anlayışıyla oldu çok şükür seninde olur yeterki ssen morelini yüksek tutopuyorumnanaktan

Aynen öyle her hazır olduğunda bir aksilik oluyor. Hakkımda hayırlısı opuyorumnanaktan

benide alın aranızaa :kedi:

çok saol cnm...ben sizlere bişey sormak kızlık zarlarınızda duruyo sizin hala dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…