- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #12.161
Ben bile yazabilecek duruma geldiysem sen de yazarsın canım karamsar olma. Bak ben de sana güveniyorum...
o kadar zor ve uzak geliyorki parmağı almak. hiçbir zman başaramayacağım sanırım
arkadaşlar hepiniz çok şanslısınız çok vakit kaybetmeden egzersizlere başlmışsınız burayı, birbirinizi kaşfetmişsiniz. zaten başlamak başarıyı da getirecektir.
ben 8 aydır vaji uğrasıyorum denememiş yöntem kalmadı burayı gördüm 2 aydır parmak deniyorum 2 parmağı alıyorum ama pen başına gelince değdiği an sıçrıyorum moralim çok kötü buraya kadar geldik tıkndım pozisyonu alamıyorum elimde olsun istiyorum olmuyo nolur birisi anlatsın nasıl yaptınız buraya kadar geldim pes etmek istemiyorum
günaydın tatlım
evet nefes alıp verince daha iyi görülebilir
inte bakma n bile inan bana olumlu bir ilerleme
oraya aynada bak ve okşa lütfen
orası yabancı cisim değil ki değil mi
bizim kendimizin bir parçası
nasıl midemiz kalbimiz kulağımız.... varsa bizimse orası da bizim elin değil ki değil mi
oradan dünya harikası bir bebek çıkıyo düşünsek
ne kadaaar geniş biliyo musun
sen inanamıyacaksın parmağını sokup genişletince ya burasının max genişliği nere kadar diyeceksin inan bana
orayı tanı aynada arkadaşım orası bizim bize ait
orayı dışlamayalım benmseyelim
orası bizim ve eşimizin
oradan samimi diyorum acı yok
acıyı şu beynimiz yapıyo sanal yani
gevşemeyi nefes ve kegelle sağlayalım parmağı da çalışalım
gevşeyince orası rahatlıyo acı yok ozaman inan bana....kaydirigubbakcemile:hulya:a.s.
tatlım ben de zaman zaman iyi zaman zaman kötü oluyorum gündüz keyfim iyiydi şimdi içime sıkıntı girdiOlmaz mı kız herkese yeter inşallah opuyorumnanaktan
İyi olmaya çalışıyorum canım yoruldum bugün sen nasılsın?
tamam canım çalışmalarıma devam edicem.. dediğin şekilde.. yapamayınca çabuk demoralize oluyorum ben. keşke azıcık daha sabırlı olabilsem.
ben 8 aydır vaji uğrasıyorum denememiş yöntem kalmadı burayı gördüm 2 aydır parmak deniyorum 2 parmağı alıyorum ama pen başına gelince değdiği an sıçrıyorum moralim çok kötü buraya kadar geldik tıkndım pozisyonu alamıyorum elimde olsun istiyorum olmuyo nolur birisi anlatsın nasıl yaptınız buraya kadar geldim pes etmek istemiyorum
cvp için tşk 8 aydır ne terapiler ne ilaçlar ne yöntemler akla gelmeyecek yöntemler boşa gitti sonunda psikolojim bozuldu malum şeyler 2 ay önce başaladım çok önceleride denemiştim bu yöntemi mümkün deil dokunmak şimdi 2 parmak giriyo emla ile tabi
çok dar çok zorlanıyorum ama alıyorum çeşitli sebeplerden hep yarım kaldı ara verdiğimiz oldu düzensiziz yani 2 parmaktan sonra pen.. deniyorum ama pozisyon olmuyo kegel yapıyorum parmakta sorun yok ama istiyorumki hakimiyet bende olsun aynayla göreyim görmezsem olmuyo dokunduğunu hissettiğim an sıçrıyorum olmuyo çok üzülüyorum umudum yitiyo ara veriyoruz
slm zehracığım mesaj kutun dolu haberin olsun :)
yok cnm .
o kadar zor ve uzak geliyorki parmağı almak. hiçbir zman başaramayacağım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?