- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #12.141
seni ben hep kendi ayarımda gördüğüm için....ki ben gelecek hafta sonu düşünüyorum haftaya sen, ben bir de venüsten.... olurmu canım? kaydirigubbakcemile5
evet ne yalan soyleyeylım cok zordu ılk gun ama ben pes etmedım hıc bı zaman ve yapamıyorum hıc demedım yapıcam dedım ..ılk denmemede tırtır tıtrıyrdum heryerım buz gııbydı ama nefesle kontol edebılıyosun kendını rahatlamak kenıd elınde uyusturuuc krem kullanamdım tabı muma kadra mumuda basardım sonra daah kalın bır syele denerken kullanmıstım
Bir hafta daha böyle kalacağımı sanmıyorum inşallah...
Bugün yada yarın deneme yapacam. Denememde olacak gibi geliyor...
derincim sana güveniyorum olacak bence. sen de başaaaardddıııııımmmm diye yazacaksın. ben de yazabilecek miyim acaba birgün
Heyyyt kim tutar seni. BRAVO sana. İnşallah öyle olur canım dualarım sizinle hiç eksik etmiyorum, Valla ben hafta sonuna razıyım, mum çalışcam bu hafta boyu.
O zaman bu hafta içi sen ve ayumut' tan hayırlı haberler bekliyoruz.
krizantem ben senin vaji hikayeni bilmiyorum anlatsana biraz ne kadardır evlisin hangi aşamadasın, 78li misin sen?
soyle bellı bır zamn yapmadım ..yanı kafanda mesela buugn orta parmak olucak derdım onu basarana kadarbırakmadım ..oyle yanı zaten ısteyınce cok uzun bır zamn surmuyorgünde ne kadar egzersiz yaptın bir kere mi yoksa daha fazla mı yapmak gerekiyo
hayır olmazsın ıste yeterkı bak gor pazartesı sabah yazıcaksın buraya basradım dıye:) İnşallah mort olmam da kaydirigubbakcemile3
78 li değilim canım. beş buçuk yıllık evliyim. ilk zaman geçer dedik aldırış etmedik ilk yıl deneme yparkn hamile kaldım biraz labilmiştim p... hamilelik çocuk derken yine yatmıştı tedavi. üçüncü yılımızda ayrılma noktasına geldik. tabi sonra vazgeçtik tedavi için ist a bir merkeze gittik tek seanslık sonuç fiyasko. tekrar cesaretimn yok yeni bir yere gitmeye. buryı keşfettim. henüz parmak egzersizine başlayamadım cesaretim yok okuyup duruyorum tam hevesim geldi regl oldum bitsin parmak egzersizine başlayacağım böyle işte canım
:1hug:
hayır olmazsın ıste yeterkı bak gor pazartesı sabah yazıcaksın buraya basradım dıye
ben ılk yendııgm zamnlar esım hıc zevk alamıyorum derdı cok zoruma gıderdı buz gıbısın derdı tabı kenıdmı kastııgmdan zaten zevk alamıysun vucud buz gıbı eeeee erkeklerde coke tkılenıyor bundan tabıykı cok ıstemezdı bırlıkte olmak ama asımıd duzeldı hersey sukur
demmekı aynı erkek psıkolojısı esım yavas demen bıle bıtırıyor olayıd erdı sonra olmuyor dıyor tekraradan duzelıcek ıhsallh elındn geldıgı kadar yansıtmamaya calsı kasıldııgn anda derın nefes al ama ona bellı etme ok
kızlar ya biz vajınusmusla ugraşırken erkeklerde de isteksizlik oluyo heralde ben eşimi daha hevesli bekliyodum ama ne bileyim üzülüyorum bu durumada konuştuk hiç umdugum gibi birşey değil diyo:gitme:
78 li değilim canım. beş buçuk yıllık evliyim. ilk zaman geçer dedik aldırış etmedik ilk yıl deneme yparkn hamile kaldım biraz labilmiştim p... hamilelik çocuk derken yine yatmıştı tedavi. üçüncü yılımızda ayrılma noktasına geldik. tabi sonra vazgeçtik tedavi için ist a bir merkeze gittik tek seanslık sonuç fiyasko. tekrar cesaretimn yok yeni bir yere gitmeye. buryı keşfettim. henüz parmak egzersizine başlayamadım cesaretim yok okuyup duruyorum tam hevesim geldi regl oldum bitsin parmak egzersizine başlayacağım böyle işte canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?