Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kitabın faydası oldu diyorsun. peki öncesinde nasıldın. ben parmak egzersizi düşüncesine bile dayanamıyorum. egzersiz yapmadan mucize olmasını mı bekliyorum ne,ama ömrümden gidiyo. giden beş yıl az ya

ben ilk jinekolojiye gitmiştim bana doktor parmakla alıştırmam gerektiğini söylemişti inanırmısın şöyle demiştim bu doktor ne saçmalıyo? ben bunu yapmam asla vede yapmadım başka çareler aradım fakat burada parmakla üstesinden gelen arkadaşları görünce onlardan bilgi aldım ve denemeye karar verdim inan seni çok iyi anlıyorum sende herşeyi unut ve serçe parmağınla denemeye başla çok zor bişey olmadığını göreceksin boşuna kendini üzme canım unutma senin gibi binlerce kadın varkaydirigubbakcemile5

Hayırlı akşamlar canım . İnşallah güzel haberlerle gelirsin...

şimdiden bahane hazırlamış bile :sm_confused: bak merdane geliyo burdanklava:egzersiz seni yoracak bişey deil yemeği koy ocağa geç egzersize hiçççç bahane uydurma boşuna yemezler zemuszemus

Canım ya bahane değil aslında ama ne bilim acayip bir ağırlık var üzerimde ama söz egzersiz yapacağım.

Ayrıca yarınki sınava gireceklere bende başarılar diliyorum.

tesekkur ederum canim umarim sende en yakin zamanda alirsin kollarina cici cici bebisler ...
ben hamile oldugumu evde test yaparak ogrendim sonrada kan tahlili yaptirdim
doktora gittigimde alti haftalik filandi karnimdan ultrasonla gorunmedi
daha sonra doktorum vajinal ultrasonla bakalim dedi nerdeyse aglayacaktim
olmaz ben yapamam dedim niye cok kucuk bi alet dedi
sonra vajinusmus oldugumu yeni yendigimi filan soyledim
tebrik etti ne guzel hemen hamile kalmissin bak artik anne olucaksin guclu olmasin bebisin icin dedi ..
bende bi deneyeleim dedi
o alete gel surdu bolca kendini rahat birak bak hic acimayacak dedi
kendimi rahat birakamadim o an acayip kastim bak koymuycam sen once rahatla filan dedi derin derin nefes alip verdim o arada girmis ben hala girmedi saniyordum :))) yani hic hissetmedim butun is beyinde bitiyo .. zaten sonra ekranda minik kelebegimi gorunce herseyi unuttum ..
ondan sonrada her ay alttan muayene etti burda mecbur az ultrasona koyuyorlar ama her ay alttan mutlaka kontrol ediyorlar
parmak muayenesinde yani ikinci gidisimde cok korktum cunku o muayene koltugu beni mahvediyo ben en cok ondan korkuyorum .. aglamaya basladim yaptirmam dedim yalvardim
tamam dedi ama bi dahaki kontrole sakinles lutfen sen artik anne olucaksin bebegini strese sokuyorsun dedi tamam dedim ..

sonraki gidisdede bekleme salonunda surekli kegel egzersizi yaptim kimseye farkettirmeden
o muayene koltuguna oturuncada derin nefesler alip verdim ve o kadar kolay gectiki hic bisey anlamadim parmaklarini bile hissetmedim zaten iki parmaginin ucuyla bakiyor yani butun parmaklarini vajinaya sokmuyor
aslinda dusunsek zaten biz evde bu egzersizi surekli yapiyoruz korkocak bisey yok ama bunu beynimize anlatmamiz zor oluyo :))

ama su son gidisimde yine kendimi biraz kastim o yuzden biraz acidi yani butun is bende bitiyo ne kadar kendimi sikarsam o kadar kotu geciyo ne kadar rahat olursam derin nefes alip verirsemde hic bir sey hissetmiyorum iste boyle korkulacak hic bisey yok aslinda
doktorun cok anlayisli olmasi lazim bu cok onemli
eger kontrole gitmeyi dusunuyorsan anlayisli bi doktora git canim ve korkularini cekinmeden anlat sana karsi anlayisli ve sabirli olsun doktorun inan guven cok onemli ..

hep beraber yeneceğiz canım zemuszemushepimiz birbirimize destek olup aşacağız bunu :Saruboceq: bak gördünmü hiçte korkulacak bişey yokmuş kaydirigubbakcemile2

inşallah burda vajinumusu yenemeyen kalmayacak gerçektende hiç korkulacak bişi değil daha çok gayret edip bu iletten en kısa zamanda kurtulalım herkesin güzel haberlerini beklicem dualarım sizlerle :Saruboceq:

merhaba tarçın öncelikle tebrik ediyorum seni bu sorunu tamamen atlattın galiba peki ne kadar zamanda bunu çözdün bu konuda bana yardımcı olabilirmisin ne kadar zamanını aldı egzersizlerbilmiyorumkismile

canım benım ya ..agzına saglık benı cok rahatlattın..kesınlıkle kokrmuycam ve dedıklarını bırbır uyguluycam ..ıhsallh benım bebgımde cok bekletmeden gelır..tesekur edıyorum sana tekrar tekrar:1hug:

merhaba tarçın öncelikle tebrik ediyorum seni bu sorunu tamamen atlattın galiba peki ne kadar zamanda bunu çözdün bu konuda bana yardımcı olabilirmisin ne kadar zamanını aldı egzersizlerbilmiyorumkismile

sağol canım.3-4 ay hiç kabul edemedim vajinismus olduğumu.sonra kendi parmağımla eşimin parmağıyla egzersizler yaptım muma geçtim.dün baktım şöyle 3-4 ay egzersizlerim sürmüş çok uzatmışım ben bu süreye yanıyorumm. :sinifsinif:

ay cnm bnm ya anne adayımıymış severim tombik bebekleri dogurda yanaklarını sıkıp iyce ısırayım:)çok gzel ya bn hamile kalsam herhalde bayag bi şişerim balık etliym malesef

kızlar biz emlasız yaptık guclubacismile zemuszemus
önce en baştaki pe.. denemeleri gibi kastım kendimi hatta bırakalım bile dedim eşim bırakmadı.gerçektende sonra rahatladım sonra bi kaç kez giriş çıkış sonrası derin nefes alarak yaptık bu da başka bi mutluluk oldu bana zemuszemus

Tebrikler..:lepi: Bende bugün başlicam bu egzersizlere ..ama ben hala inanmak istemiyorum vajinismus olduğuma yaaa mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…