Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

üstelik şu an yanmam da yok ilki gibi kızlar kaydirigubbakcemile2
lütfen bu mutluluğu bi an önce yaşayın ve ertelemeyin. olumunekankayizsmile

Arkadaşlar bide eczaneden gleit gelen jelini istedim bana s'xtiva diye su bazlı bi kayganlaştırıcı önerdi kullananı varmı...bide ilk etapta parmak egzerzisiylemi başlamak gerek yoksa kegel mi CADIARZU

tarçın hayırlı olsun darısı başımıza:Saruboceq: tamamen mi alabildin p..si,acı olmadımı hiç gerçekten,birde kan gelmiştir dimi?
bu arada o kırmızı listede bende varım:a015:

Tebrikler..:lepi: Bende bugün başlicam bu egzersizlere ..ama ben hala inanmak istemiyorum vajinismus olduğuma yaaa mafoldumben

canım bende uzun süre kabul etmedim ama bi gün kasılmaktan bayılınca o gün kabullendim.şimdi kendimi kontrol etmeyii öğrendim bu da egzersizlerle oldu.ben gleitgelenden çok memnunum çok şey denedim bence bu süper.ben parmakla başladım zorlandığım zamanlar nefes çalıştım aynı şeyi pe..dede yaptım.

üstelik şu an yanmam da yok ilki gibi kızlar kaydirigubbakcemile2
lütfen bu mutluluğu bi an önce yaşayın ve ertelemeyin. olumunekankayizsmile

merhaba canım,

valla hiç ertelemeye niyetim yok...beni bi cesaret sardı, umut ipinin ucuna sımsıkı sarıldım bırakmıyorum. Egzersizde başarı kaydedince size sesleniyorum içimden, kızlarrrrr ben şu kadar başardım diye. Bugün Nurranın tavsiyesi üzere üç parmak denedim oldu!!!!!! Gözümü kararttım iyice sonra bana bundan evvel doktorun verdiği dillatörler var mum gibi. Ama canımı acıtıyorlar diye kullanmıyordum. meğer bundan iki hafta evvel onlar bana henüz fazlaymış. Parmak egzersizleri artık acı çekmememi sağladı. Yani kalın mum büyüklüğünde cisimi almam demedimmmmm. inşallah devamı gelir.

Sakın kimse egzersizlerini ertelemesin, yani aynı olduğunuz seviyede çalışın ama çalışın.

Ben birdaha ki adetime göre taze gelin olmak istiyorummmmm. bu haftasonu için favorilerim

BESEN, MUTSUZ UMUTSUZ, MUNİSSE

...at yarışı gibi oldu...kaydirigubbakcemile3

tarçın hayırlı olsun darısı başımıza:Saruboceq: tamamen mi alabildin p..si,acı olmadımı hiç gerçekten,birde kan gelmiştir dimi?
bu arada o kırmızı listede bende varım:a015:

sağol canım darısı hepinize inşallah..
benim hiç kanamam olmadı mumla çalışırkende şimdide olmazda heralde. bilmiyorumkismile
kaç ay egzrsiz yaptıktan sonra yenince böyle.
kendimi kastığım zamanlar acı duydum ama şunu anladım o da penisin değil kaslarınızı sıkmaktan acıyo derin nefes aldım verdim rahatladım valla acıyıda biz yapıyoz herbişeyide biz.. :olmaz:

ben daha serçe parmağımı bile sokamadımm eyvahedigeldismile

tamam, normaldir.

Öncelikle serce parmağın sana ters gelebilir, bana ters gelmişti ben orta parmak yapmıştım o zaman elin tam ortalanmış oluyo sakin bi şekilde vajinin üstünde bekletebiliyorsun.

Sonra hemen cuppp diye girmez ilkinde.Parmağı yukarı doğru emeceksin sanki kasıldığın yerde beklet parmağını çıkarma, nefes ver acımazsa ilerle. Sen kegel egzersizi biliyormusun canım, parmağını alırken kegel de yapabilirsin kaslar parmağı yukarı çekecektir.

ve son olarak rahim yolunun açısı aşağıya doğru gider sanki popoya bitişik gibi, istersen internetten rahim yolu resimlerine bak dimdik yukarı çıkmaz. Açısı arkaya doğrudur.

Kızlar yardımcı olun bilmem anlatabildimmi

tarçın merhaba. Aynı şeyleri sorup duruyorum ama.. Parmak ilerlemeyince aynada bakarak yapayım dedim biraz önce.. Kapalı gibi olan yer ıkınınca gerçekten biraz açıldı. oraya mı ittiricez çok ince bi çizgi gibi gözüküyor. demin yapamayınca çok üzüldüm..

tarçın merhaba. Aynı şeyleri sorup duruyorum ama.. Parmak ilerlemeyince aynada bakarak yapayım dedim biraz önce.. Kapalı gibi olan yer ıkınınca gerçekten biraz açıldı. oraya mı ittiricez çok ince bi çizgi gibi gözüküyor. demin yapamayınca çok üzüldüm..

canım ilk zamanlar bende aynayla çalışıyodum karşısında bacaklarını iyice aç.
yarı oturur pozisyonda ol arkana yaslan göreceksin zaten.parmağının ucuyla sağ sol yap açılır yönü popoya doğru olsun parmağın dik yapma duvara dayanır canın yanar..aşağı doğru yönde ittir mutlaka girer zemuszemus

canım bende baştan göbek deliğine benzetmiştim yumuk yumuk. Bak oraya bol jelli veya yağlı parmağını yerleştir. Sadece yerleştir alışsın oraya sonra kegel dediğimiz o ıkınma veya idrar tutma hareketini yap orası yumuşayıp parmağına müsade edecektir. Kendine fazla yüklenme bekle orda rahatlayacaksın iç kaslarını hareket ettirerek ve nefes vererek yapacaksın eminim.

canım bende baştan göbek deliğine benzetmiştim yumuk yumuk. Bak oraya bol jelli veya yağlı parmağını yerleştir. Sadece yerleştir alışsın oraya sonra kegel dediğimiz o ıkınma veya idrar tutma hareketini yap orası yumuşayıp parmağına müsade edecektir. Kendine fazla yüklenme bekle orda rahatlayacaksın iç kaslarını hareket ettirerek ve nefes vererek yapacaksın eminim.

canım.. öyle daraldım ki anlatamam. akşama kadar okuyup motive olup hevesle eve geliyorum. bir türlü yapamıyorum..
aynaya bakmadan yapınca 2-3 cm gidio. bi bakayım dedim genelde bakamam oraya. etrafı beyaz bişeyle kapalı ıkınınca küçük bi delik çizgi gibi oldu. oraya ittirdim yapamadım.
sizinkiler de mi öyle yok derseniz yarın jinekoloğa gidicem..

canım.. öyle daraldım ki anlatamam. akşama kadar okuyup motive olup hevesle eve geliyorum. bir türlü yapamıyorum..
aynaya bakmadan yapınca 2-3 cm gidio. bi bakayım dedim genelde bakamam oraya. etrafı beyaz bişeyle kapalı ıkınınca küçük bi delik çizgi gibi oldu. oraya ittirdim yapamadım.
sizinkiler de mi öyle yok derseniz yarın jinekoloğa gidicem..

tatlım merhaba öncelikle
bu düşüncelerini başta ben de yaşamıştım ve görmüyodum delik melik
ben tek öteki deliği görüyodum gülme bana ama...
beyz gibi oluyo ilk zamanlar
sıkıyosun ya hani farkında olmadan belkim ondan oluyo benmde öyleydi
bak canım zamanla aynada tanıyacaksın aynadan çekinme
ben tiksiinirdim bakmaya ama şimdi alıştım
orana dokunmaya alış önce
afedersin açık yazmış mı olcam gerekirse okşa orayı
bir başka seferdekinde parmakla tam oraya dokunmaya çalış
bir başka seferde de parmak yerleştirmeye...
adım adım Allahımın izniyle hallolucaktır
moralini hiç bozma
duygularını tahmin ediyorum hepimiz yaşadık tatlım inan bana
vajili kimse kalmayacak inşallah
bu muymuş diyeceksin inşallah:1hug:

Günaydın arkadaşlar.bu foruma dün rastladım ve az öncede kayıt oldm,çok fazla inceleme imkanım olmadı.Vajinismusu kendi çabalarıyla yenen yada yenmeye çalışan arkadaşlar bilgilerinizle banada yardım edebilir misiniz? 11 aylık evliyim kendimi kastığım için ilişkiye girmeyi başaramadık.neler yapmamı önerirsiniz.şimdiden teşekkürler..

canımcım hoşgeldin öncelikle
moralini azmini cesaretini toplayıp biran önce ben de başaracağım bunu diyeceksin inşallah
bu formda bizleri bulman bile bunun göstergesi
kararını vermişsin demektir
olay %90 bitti demektir
tatlım sana ilk diyeceğim şeyayna karşısında hiç iğrenmeden alt kısmını incelemen
oraya dokunmaya alışman
kegeli okuyup sayfa başında vardı oradan okuyup uygulaman(günde 3 kez 10 ar dene )
nefesi al ver alırken burundan alıp ağızdan veriyoruz
nefesi verirken de parmak yavaş yavaş girecek
jel yada bebe yağı kullanabilirsin
aklına takılan bişey olursa burdayım:1hug:

Back