- 16 Ocak 2010
- 1.237
- 13
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #11.921
kızlar ben dün akşam 2 parmak egzersizime devam ettim bu defa wc de yapabildim yapamam diyodum ama oldu ve çok rahatımmmmm neden bilmiyorummmm kendimi kasmayı unuttum sanki hiç kasılmıyorum zemuszemusbu vaji ne ilginç bişey yaaaa neyi asla yapamam diyosan deniyosun oluyo:kedi: bu arada o duvar gibi sandığımız yeri iiice anlamaya çalıştım ilk denediğinde orası kapalı gibi sanıyosun ama hafif sağa sola kıpırtadınca ve kendini rahat bırakınca açılıveriyo ben yanlış bi yere sokmuyorum dimi ? öyle oluyomu sizdede? birde bende yanma deilde egzersizi yaptıktan sonra gerçi şu an bile var bi uyuşukluk var sanki içerde yanma dediğiniz omu ?
canım uyurum nolacak gerçekten merak ediyorum ne alemdesiniz diye o yüzden kalıyorum böyle olumunekankayizsmile
bak zaten o dediğin yeri geçince o öyle acısız gidiyoki kendisi ittiriyosun ben aldığım gün alabildiğim kadar ittirmiştik.iyce baskı hissedince ne bilim böyle tuvaletin gelmiş gibi bişey hissediyosun :kedi: :lepi: orda bırakıyodum hemen çıkarmayıp ileri geri sağa sola yapıyodum yerimseniben
başka bi yere o kadar rahat girmez kanımcaa :lepi: :lepi:
valla bende bariz yanma oluyodu ayh uyuşma değilde kaydirigubbakcemile3
ayyy ne biliyim rahat giriyo diye takıntı yapacam yakında zemuszemus uyuşma dediğim şey gibi hani eşinle bişeyler yapıyosun orası uyuşuyoya sanki bişey yapmışısda uyşuk kalmış gibi kaydirigubbakcemile3ben normal deilmiyim neyim anlamadımki :bbo:
Ben senin kadar ileri gidemedim ama bende de yanma oluyo..
ayyy ne biliyim rahat giriyo diye takıntı yapacam yakında zemuszemus uyuşma dediğim şey gibi hani eşinle bişeyler yapıyosun orası uyuşuyoya sanki bişey yapmışısda uyşuk kalmış gibi kaydirigubbakcemile3ben normal deilmiyim neyim anlamadımki :bbo:
Kızlar saat 12'de dersim var benim birazdan çıkacam...
Okul çıkışı da pazara gidicem malum hem öğrencilik hem ev hanımlığı zor hayat kaydirigubbakcemile3
burda daha açık nasıl anlatılır bilmiyorumki bendeki his hani orgazm olduktan sonra orada böle bi tuhaflık oluyoya onun daha az olanı hafif uyuşukluk kaydirigubbakcemile3yanma dediğiniz omu ? ben yanmayı uyuşukluk sanıyom belkide sırnaşık şey bide dün gece egzersiz yaptım bu gün hala var o uyuşukluk :bbo: sizdede böle uzunmu sürüyor ?
Kadın olmak her daim zor tatlım ya...
Okul çıkışı da pazara gidicem malum hem öğrencilik hem ev hanımlığı zor hayat kaydirigubbakcemile3
ona benzer bişey evet. idrar yollarında enfeksiyon olur da idrarını yaparken yanar ya, o kadar değil daha az. yani tahriş olmuş gibi bi his..
derinciğim kolay gelsin sana :Saruboceq: güzel haberlerini bekliyoruz...işimiz zor hem iş hem ev bi sürü egzersiz bide üstüne sınaw zemuszemus hafta sonu sınaw var ben daha kitabın kapağını açmadım delikafadulden
Güle güle derincim. kolay gelsin sana.
selam kızlaaar,
sabah müthiş başım ağrıdı, eşim bilgisayar başında çok vakit geçiriyorsun ondan oluyo dedi ve yasakladı bugün bana bilgisayarı, ben yinede azıcık uğramak istedim, takip ediyorum sizi, aferin epeyce yol alınmış. Valla hep aklımdasınız, akşam egzersizi kaytarıcaktım aklıma siz geliyosunuz sanki beni yakalamış gibi tıpış tıpış çalışmaya gidiyorum valla. Bu arada benim ilerleme de fena değil, artık direkt iki parmakla başlayıp rahatca ardarda alabiliyorum, sanki ben değilim. Üç parmak bir boğum bile oldu valla (nurrancım senin sayende) ama üç parmağın şekli çok müsait değil gitmiyo.
Emla konusunda ben de çok takılıyordum ya alışırsam sonra emlasız olmazsa diye. Şimdi şöyle çözümledim. Yeni bir aşamaya geçerken ilk emla kullanıyorum, bir daha sefer rahat yapabildiğim aşamayı emlasız yapıyorum, o da oluyo ama ilk yaptığım bir şeyde kullanıyorum emlayı, p...s de de böyle olur herhalde, emlayla alışırım sonra emlayı bırakırım. ÜStelik doktorum bana amlayı kullandıktan 20 dkk sonra ilişki deneyin demişti emla ereksiyonu söndürüyormuş, doğru mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?