Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

başka bi yere o kadar rahat girmez kanımcaa :lepi: :lepi:
valla bende bariz yanma oluyodu ayh uyuşma değilde kaydirigubbakcemile3

tamam canım. akşam muma emla sürüp dediğin gibi sağa sola ilerletmeye çalışıcam. bugün mübarek cuma. Allahım hepimizi kurtarsın inşallah. sizlerinde ne muradınız varsa versin..

başka bi yere o kadar rahat girmez kanımcaa :lepi: :lepi:
valla bende bariz yanma oluyodu ayh uyuşma değilde kaydirigubbakcemile3

ayyy ne biliyim rahat giriyo diye takıntı yapacam yakında zemuszemus uyuşma dediğim şey gibi hani eşinle bişeyler yapıyosun orası uyuşuyoya sanki bişey yapmışısda uyşuk kalmış gibi kaydirigubbakcemile3ben normal deilmiyim neyim anlamadımki :bbo:

Ben senin kadar ileri gidemedim ama bende de yanma oluyo..

Ben senin kadar ileri gidemedim ama bende de yanma oluyo..

burda daha açık nasıl anlatılır bilmiyorumki bendeki his hani orgazm olduktan sonra orada böle bi tuhaflık oluyoya onun daha az olanı hafif uyuşukluk kaydirigubbakcemile3yanma dediğiniz omu ? ben yanmayı uyuşukluk sanıyom belkide sırnaşık şey bide dün gece egzersiz yaptım bu gün hala var o uyuşukluk :bbo: sizdede böle uzunmu sürüyor ?

Kızlar saat 12'de dersim var benim birazdan çıkacam...
Okul çıkışı da pazara gidicem malum hem öğrencilik hem ev hanımlığı zor hayat kaydirigubbakcemile3

ona benzer bişey evet. idrar yollarında enfeksiyon olur da idrarını yaparken yanar ya, o kadar değil daha az. yani tahriş olmuş gibi bi his..

Kızlar saat 12'de dersim var benim birazdan çıkacam...
Okul çıkışı da pazara gidicem malum hem öğrencilik hem ev hanımlığı zor hayat kaydirigubbakcemile3

derinciğim kolay gelsin sana :Saruboceq: güzel haberlerini bekliyoruz...işimiz zor hem iş hem ev bi sürü egzersiz bide üstüne sınaw zemuszemus hafta sonu sınaw var ben daha kitabın kapağını açmadım delikafadulden

selam kızlaaar,

sabah müthiş başım ağrıdı, eşim bilgisayar başında çok vakit geçiriyorsun ondan oluyo dedi ve yasakladı bugün bana bilgisayarı, ben yinede azıcık uğramak istedim, takip ediyorum sizi, aferin epeyce yol alınmış. Valla hep aklımdasınız, akşam egzersizi kaytarıcaktım aklıma siz geliyosunuz sanki beni yakalamış gibi tıpış tıpış çalışmaya gidiyorum valla. Bu arada benim ilerleme de fena değil, artık direkt iki parmakla başlayıp rahatca ardarda alabiliyorum, sanki ben değilim. Üç parmak bir boğum bile oldu valla (nurrancım senin sayende) ama üç parmağın şekli çok müsait değil gitmiyo.

Emla konusunda ben de çok takılıyordum ya alışırsam sonra emlasız olmazsa diye. Şimdi şöyle çözümledim. Yeni bir aşamaya geçerken ilk emla kullanıyorum, bir daha sefer rahat yapabildiğim aşamayı emlasız yapıyorum, o da oluyo ama ilk yaptığım bir şeyde kullanıyorum emlayı, p...s de de böyle olur herhalde, emlayla alışırım sonra emlayı bırakırım. ÜStelik doktorum bana amlayı kullandıktan 20 dkk sonra ilişki deneyin demişti emla ereksiyonu söndürüyormuş, doğru mu?

kızlar açıklamalarınız için sğol,derin bende penis başını alabilmiştim,ama zevk almadım çünkü öncesinde xcolyne uyuşturucu spray sıkmıştık,yani bişey hissetmmedim:1no2:
tekrar bugün başlayacağım egzersize ben zaten o duvar gibi olan yere kadar yapıyorum ilerilere kadar uyuşturucu sıkıyorum.
yalnız arksadaşlarım diyorki normalde sevişme olurken bile ıslanman zevk alman gerekiyor illaki o iş olması zorunlu değil ,orgazm olmuyormusun diyorlar evet ama ben hiç orgazm olayını yaşamadım:a015yüzden kafamın bir köşesinde hep acaba bende başka bir sorundamı var diye geçiyor:a015:
kusura bakmayın kimseye derdimi anlatamadığım için böyle açıkça yazıverdim buraya...

ona benzer bişey evet. idrar yollarında enfeksiyon olur da idrarını yaparken yanar ya, o kadar değil daha az. yani tahriş olmuş gibi bi his..

ewet aynen öyle bebe yağı alerji yapmayamı başladı diye düşünmeye başladım kafamçokkarıştı bide o bölgede deil ama karın bölgeme doğru minik kızarıklıklar var bişeyden alerjimi kaptım kızamık falanmı çıkarcam yoksa delikafadulden

Benim vizeler 12 nisanda başlayıp 4 gün sürecek...
Sonra da 10 gün tatil zemuszemus hihoyyyt

Günaydın arkadaşlar.bu foruma dün rastladım ve az öncede kayıt oldm,çok fazla inceleme imkanım olmadı.Vajinismusu kendi çabalarıyla yenen yada yenmeye çalışan arkadaşlar bilgilerinizle banada yardım edebilir misiniz? 11 aylık evliyim kendimi kastığım için ilişkiye girmeyi başaramadık.neler yapmamı önerirsiniz.şimdiden teşekkürler..

günaydın canım kaydirigubbakcemile5maşallah diyim hepimiz akın akın yaklaşıyoruz sona :bbo: ben hiç emla kullanmadım mecbur kalana dek kullanmayıda düşünmüyorum bence emlaya şartlandırma kendini tamamen psikolojik bence emlasızda yapabiliyorsun bak kendini hazırlayınca... yanlış anlama sadece küçük bir öneri benimkisi süprizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…