Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evet canım haklısın, teşekkür ederim...

Kızlar günaydın nasılsınız?
Ben dün deneme yapmadım, eşimden dolayı...
Bu akşam yapma ihtimalim var, nedense kendimi oldukça hazır hissediyorum. Umarım önceki hazır hissetmelerimdeki gibi hüsrana uğramam bu sefer...
Dün yarın listeden adımı sildiricem diyen arkadaşlar ne alemdesiniz? Umarım ilerlemişsinizdir...

Günaydın derin denemeler böyle uzayabiliyor eş durumundan:) Bende kendimi hazır hissediyorum ama yinede bir tedirginliğim var.Şöyle düşünüyorum bu sadece egzersiz olacak o gün tamamen olmasını düşünmüyorum bile.Evliliğimin ilk günlerinde hergün deniyorduk düşünüyorumda her olumsuzlukta ağlama krizine giriyordum şimdi o kadar rahatımki İnşallah mutlu sona ereceğiz sabır ve biraz cesaret...hihoyyyt

Ben de bir türlü şu emlayı alamadım bir türlü gitti ya

Emlayı almamak için bende uzun süre direndim ama baktım olmuyo, aldım. Hiç yakmadı, uyuşturdu girişini ve işte ben ne kadar ileri sürebildiysem oraları. duvara çare olamadı henüz, ama baharın dediğine göre orayı da rahat aşabilirmişiz.. deneyeceğim akşam.

ELa_EMRE canım o yere gelince sağ sol yapıp yönünü açmayı dene bi de.önceleri bende öyle takılıyodum hareket ettirerek açılıyodu,mumda bile yapıyodum bunu :kedi:

Günaydın kızlar.Tebrik ederim besen canımcım az kalmış bitanem senin biraz daha sık kendini az kaldı olacak.Ay ne güzel biri daha listeden çıkmak üzere.

Ben de akşam deneme yaptım ama her zamanki gibi p..s alamadım ama inanın kızlar burada okuduklarımı düşündükçe kendimi rahat bıraktım ve ben akşam inanamıyorum evlendiğim günden bu yana inanın bu kadar zevk almamıştım.( sizden sıkılmadığımdan söylüyorum ) umarım en kısa zamanda böyle devam edersem egzersizlere falan olacak gibi inş.

Çok sevindim canım, inşallah başarı haberlerinle de geldiğini görürüz :nazar:a.s.

ELa_EMRE canım o yere gelince sağ sol yapıp yönünü açmayı dene bi de.önceleri bende öyle takılıyodum hareket ettirerek açılıyodu,mumda bile yapıyodum bunu :kedi:

tamam tarçincım. akşam bi de öyle deneyeyim. Benim aklıma takılan bişey var.Utanıyorum sormaya ama sorucam. Benim eşimin p...sinde hafif eğrilik var:( Ondan girmio olabilir mi.. (gerçi mumda girmio ya)

tamam tarçincım. akşam bi de öyle deneyeyim. Benim aklıma takılan bişey var.Utanıyorum sormaya ama sorucam. Benim eşimin p...sinde hafif eğrilik var:( Ondan girmio olabilir mi.. (gerçi mumda girmio ya)

canım ilk denediğm zamanlar mumu bende öyle alamazdım.sonra hep eşim yaptı bana mum egzersizini bi gün bende bi cesaretle aldım önce işaret parmağımı girdirdim ucunu az cık o dar giriiş yerine sonra üstten mumu getirdim ittirdim parmağımı çıkarıverdim alttan yani parmakla yönünü açmış oluyosun sadece ikisi birden giiriyo diye düşünme öyle olmuyo yaparken daha iy anlarsın öyle öyle alıştım muma çok kolay oldu.

kızlar çoğunuz egzersizlerde baya ileridesiniz bence ertelemeyin emlayı.ben mesela çok oyalanmışım mumla filan nerdeyse 1 aya yakın mum alıyodum.bahar diyodu emla diye aldığım halde üstüne düşmemiştim ne bilim yeterince beklememiştim filan özensiz yani.üstüne düşün kurtulun sonra onsuz yapmak o kadar zor olmaz dğil mi boshayallersmile

kızlar ben dün akşam 2 parmak egzersizime devam ettim bu defa wc de yapabildim yapamam diyodum ama oldu ve çok rahatımmmmm neden bilmiyorummmm kendimi kasmayı unuttum sanki hiç kasılmıyorum zemuszemusbu vaji ne ilginç bişey yaaaa neyi asla yapamam diyosan deniyosun oluyo:kedi: bu arada o duvar gibi sandığımız yeri iiice anlamaya çalıştım ilk denediğinde orası kapalı gibi sanıyosun ama hafif sağa sola kıpırtadınca ve kendini rahat bırakınca açılıveriyo ben yanlış bi yere sokmuyorum dimi ? öyle oluyomu sizdede? birde bende yanma deilde egzersizi yaptıktan sonra gerçi şu an bile var bi uyuşukluk var sanki içerde yanma dediğiniz omu ?

canım ilk denediğm zamanlar mumu bende öyle alamazdım.sonra hep eşim yaptı bana mum egzersizini bi gün bende bi cesaretle aldım önce işaret parmağımı girdirdim ucunu az cık o dar giriiş yerine sonra üstten mumu getirdim ittirdim parmağımı çıkarıverdim alttan yani parmakla yönünü açmış oluyosun sadece ikisi birden giiriyo diye düşünme öyle olmuyo yaparken daha iy anlarsın öyle öyle alıştım muma çok kolay oldu.

Tarçincım seni tutmak istemem, uykusuz kalıosun sorularım yüzünden.. son bi soru sadece, mumun tamamını alman ne kadar zaman aldı??

Tarçincım seni tutmak istemem, uykusuz kalıosun sorularım yüzünden.. son bi soru sadece, mumun tamamını alman ne kadar zaman aldı??

canım uyurum nolacak gerçekten merak ediyorum ne alemdesiniz diye o yüzden kalıyorum böyle olumunekankayizsmile
bak zaten o dediğin yeri geçince o öyle acısız gidiyoki kendisi ittiriyosun ben aldığım gün alabildiğim kadar ittirmiştik.iyce baskı hissedince ne bilim böyle tuvaletin gelmiş gibi bişey hissediyosun :kedi: :lepi: orda bırakıyodum hemen çıkarmayıp ileri geri sağa sola yapıyodum yerimseniben

Back