- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #11.901
acıldııg ııcn yanıyor ve acıyor ...egerkı o kısmın acımaısnı ıstemıyorsanız emlayı surceksınız ..Aynen canım..
Evet canım haklısın, teşekkür ederim...
Kızlar günaydın nasılsınız?
Ben dün deneme yapmadım, eşimden dolayı...
Bu akşam yapma ihtimalim var, nedense kendimi oldukça hazır hissediyorum. Umarım önceki hazır hissetmelerimdeki gibi hüsrana uğramam bu sefer...
Dün yarın listeden adımı sildiricem diyen arkadaşlar ne alemdesiniz? Umarım ilerlemişsinizdir...
Ben de bir türlü şu emlayı alamadım bir türlü gitti ya
Emlayı almamak için bende uzun süre direndim ama baktım olmuyo, aldım. Hiç yakmadı, uyuşturdu girişini ve işte ben ne kadar ileri sürebildiysem oraları. duvara çare olamadı henüz, ama baharın dediğine göre orayı da rahat aşabilirmişiz.. deneyeceğim akşam.
Günaydın kızlar.Tebrik ederim besen canımcım az kalmış bitanem senin biraz daha sık kendini az kaldı olacak.Ay ne güzel biri daha listeden çıkmak üzere.
Ben de akşam deneme yaptım ama her zamanki gibi p..s alamadım ama inanın kızlar burada okuduklarımı düşündükçe kendimi rahat bıraktım ve ben akşam inanamıyorum evlendiğim günden bu yana inanın bu kadar zevk almamıştım.( sizden sıkılmadığımdan söylüyorum ) umarım en kısa zamanda böyle devam edersem egzersizlere falan olacak gibi inş.
ELa_EMRE canım o yere gelince sağ sol yapıp yönünü açmayı dene bi de.önceleri bende öyle takılıyodum hareket ettirerek açılıyodu,mumda bile yapıyodum bunu :kedi:
rabia1984 lütfen emlaaaa :umursamaz: anladın senn zemuszemus bayanssulusmile
emlada kremden dolayı acı yanma kaşıntı falan oluyomu yoksa uyuşturuyormu sadece
onla keısnlıkle alakası yok..tamam tarçincım. akşam bi de öyle deneyeyim. Benim aklıma takılan bişey var.Utanıyorum sormaya ama sorucam. Benim eşimin p...sinde hafif eğrilik varOndan girmio olabilir mi.. (gerçi mumda girmio ya)
tamam tarçincım. akşam bi de öyle deneyeyim. Benim aklıma takılan bişey var.Utanıyorum sormaya ama sorucam. Benim eşimin p...sinde hafif eğrilik varOndan girmio olabilir mi.. (gerçi mumda girmio ya)
emlada kremden dolayı acı yanma kaşıntı falan oluyomu yoksa uyuşturuyormu sadece
canım ilk denediğm zamanlar mumu bende öyle alamazdım.sonra hep eşim yaptı bana mum egzersizini bi gün bende bi cesaretle aldım önce işaret parmağımı girdirdim ucunu az cık o dar giriiş yerine sonra üstten mumu getirdim ittirdim parmağımı çıkarıverdim alttan yani parmakla yönünü açmış oluyosun sadece ikisi birden giiriyo diye düşünme öyle olmuyo yaparken daha iy anlarsın öyle öyle alıştım muma çok kolay oldu.
Tarçincım seni tutmak istemem, uykusuz kalıosun sorularım yüzünden.. son bi soru sadece, mumun tamamını alman ne kadar zaman aldı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?