Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

günaydın arkadaşım aramıza hoşgeldin burada bazılarımız kendi çabalarıyla bazılarımızda doktorlar sayesinde yenmeye çalışıyor... bunu aşmanın en kolay yolu parmak egzersizlerine başlamak ve düzenli bir şekilde devam ettirmek gerisi geliyor zaten...ama önce kendini rahat bırakmayı denemelisin...

her seferinde diorum bu kez düşünmiycem, rahat olcam ,kasmıycam diye ama başaramadım.parmak egzersizini demeye dün başladım ama heycanlanıp bırakıyorum.

ne ıı yaptım aramıza katılmakla ...buraya katılman demek basramaya basladın demek...canım hemen egzerszılere baslamanı tavsıye edıyorum hıc canını sıkma burda hep beraber yenıce zbu ıleltı ..serce parmakla baslıycaksın egzerszıe yada hıc denedınmı

her seferinde diorum bu kez düşünmiycem, rahat olcam ,kasmıycam diye ama başaramadım.parmak egzersizini demeye dün başladım ama heycanlanıp bırakıyorum.

hepimiz aynı senin gibiydik bana doktorum ilk parmak egzersizini söylediğinde bacaklarım titredi oraya girermi hiç parmak dedim :umursamaz:saatlerce yatak odasında dolandım durdum değil sokmaya çalışmak değdirdiğimde elim ayağım titriyodrdu bırakma tam o anda kapa gözlerini kendi kendini motive et güzel şeyler düşün bi bakmışınki çoktan almışsın parmağı önce rahatla...

dün denedim biraz ama heycanlanıp bıraktım.
canım bır kere ck karrlı olcaksın yenıceksın basarıcaksın boyle dusun ..ve daha ne kadra beklıycegnı dusun ..heyecanlanmamaya calıs nefes cok onemlı derın derın nefesler al ve basarıcam de serce parma ınan ck kolay yapabılrıısn kenıdne guven hatta yaptıgında bumu dyceksın egerkı evdeysen bence hemen basla

kaç kişi var sırada :) başaranların üstünü çizecez...
benim aklıma gelen bunlar.. başka kimler var taze gelin adayı :))

1- Derin
2- Rabia
3- Guinnes
4- Munisse
5- Venüs
6- Mutsuz_umutsuz
7- Besen
8- G_y
9- Cara
10- Fimu
11- Crescent84
12- Ela _emre
13- Ayumut
14- Bembeyazev
15- Yaseminimm

tamam tekrar deniycem.açıkcası ilk başta parmak düşüncesi bile itici geliyo ama napalım çözüm olcaksa denemekete yarar var.

tamam tekrar deniycem.açıkcası ilk başta parmak düşüncesi bile itici geliyo ama napalım çözüm olcaksa denemekete yarar var.

kendini rahat bırak hiç kasma yaptığında sen bile şaşıracaksın ben 2 parmak 2 boğum yaptığımda camı açıp bağıracaktım az kalsın ben 2 parmak 2 boğum yapabiliyorum diye kaydirigubbakcemile3

liste gittikçe kabarıyo hadi kızlar elininizi çabuk tutun bir an önce kurtulun listeden :lepi:

:):) inşallah bende yapabilirim..sen şimdi hangi aşamadasın? tamamen başardınmı bu illeti yenmeyi?

şu anda 2 parmak 2 boğum yapabiliyorum ve eşimle p...s başını deniyoruz ama içeriye almayı değil sadece o bölgede gezdirip alıştırıyoruz doktor bize ödev olarak bunu verdi haftaya c.tesi tekrar gideceğiz bakalım neler yapmamızı isteyecek delikafadulden

herkese merhabalar ben bu siteyle tanışalı 2 gün oluyor fakat bu kısa zamanda umutlarım o kadar çok yeşerdiki dün eşimle birlikte cem keçenin vajinumus kitabını aldık ve egzersizlere başladık yaptıklarım beni dahada cesaretlendirdi orata parmağmı içine alabiliyorum artık vede çok basit bişi olduğunu gördüm inşallah ilerleyen günlerde dahada iyi olacaktır benim size söyliyeceklerim asla pes etmeyelimguclubacismile

bende varım malesef

selam canım hoşgeldin aramıza ben cok şükür 19 ay önce yendim vajiyi ve buradaki r adigerkadaslara yardıma geldim
canım bunu yenmenin en temel noktası egzersiz yapmak ama düzenli ve istikrarlı
eger düzenli calısırsan 1 hafat gibi kısa sürede asarsın eminim
ben 2 yıl vajili dönemden sonra 1 haftada astım
sana her türlü destegi veririz sen cekinmeden kafandan gecenleri sorabilirsin
şimdiden kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…