Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kaç kişi var sırada :) başaranların üstünü çizecez...
benim aklıma gelen bunlar.. başka kimler var taze gelin adayı :))

1- Derin
2- Rabia
3- Guinnes
4- Munisse
5- Venüs
6- Mutsuz_umutsuz
7- Besen
8- G_y
9- Cara
10- Fimu
11- Crescent84
12- Ela _emre
13- Ayumut
14- Bembeyazev
15- Yaseminimm
16- Hayatnur86
17- Krizantem78

Son düzenleme:

canım tebrikler
insan basardıkca o bölgeye bişilerin girebilecegini aklı eriyor bolca egzersiz yap nolur disiplinli calısın vee kendinizi tam hazır hissetmeden p...s denemesine gecmeyin
kolay gelsin sana canım ,

ben de varım en umutsuz vaka. lanet olsun

hep beraber yeneceğiz canım zemuszemushepimiz birbirimize destek olup aşacağız bunu :Saruboceq: bak gördünmü hiçte korkulacak bişey yokmuş kaydirigubbakcemile2

kitabın faydası oldu diyorsun. peki öncesinde nasıldın. ben parmak egzersizi düşüncesine bile dayanamıyorum. egzersiz yapmadan mucize olmasını mı bekliyorum ne,ama ömrümden gidiyo. giden beş yıl az ya

teşekkür ederim ve başardığın içinde tebrkler inşallah bende sizinde tavsiyelerinizle kısa zamanda başarırım.arkadaşlar parmak egzersizlerini önerdiler.bende vakit geçmeden başladım ama henüz heycanımı aşabilmiş değilim.öncelikle şu heycanıı yenmem gerekecek.kafama takılan parmak egzersizi yaparken kanama olur mu?beni biraz kan tutuyorda belkide korkumun temel sebebi bu..

canım benım tebrık ederım dedıgım yerlerı oku basaracagından emınımkaydirigubbakcemile5

canım tebrikler
insan basardıkca o bölgeye bişilerin girebilecegini aklı eriyor bolca egzersiz yap nolur disiplinli calısın vee kendinizi tam hazır hissetmeden p...s denemesine gecmeyin
kolay gelsin sana canım ,

teşekür ederim peki penis aşamasına ne zaman geçilir iki parmağı aldıktan sonramı yoksa?

canım benim kan falan geldiği yok
sen ilk önce kendini gevset rahatla koltuguna yada yere uzan (ben yerde rahat ederdim) yat bacaklarını kalcana cek parmagına bolca kayganlastırıcı sür (ben bebe yagı kullanırdım) sonra işaret parmagının 1. bogumunu vaji girişine koy biliyorum sölemesi kolay diyosun ama inan 1 parmak yap gerisi corap söküğü gibi gelecek .canım bu egzersizlde nefes te önemli insanlar nefes verirken hiç br kaslarını sıkamazlar onun için sende derin nefes alıp nefesini verirken parmagının 2 .bogumuna kadar it orda bekle işte egzersiz dediğimiz bu asama asama ilerliceksin inşallah
acı hissettiğini hissettiğin andaki acı olmaz egzersizde parmagını cıkarma derin nefes al ver bu kadar yaklasık ayrım saat yap parmagını cıkar geri girdir orada beklet
işte sana öneriler

hayır 3 parmagıda denedim ve sonra kendime güvendiğim için p..s denemesi yaptık p..s ten öncede ön sevişme sırasında egzersizlerimi yaptım p...s ben aldım ve içeri ittim aynı parmak gibi nefes verirken itince kendiliğinden giriyor zaten

tamam hemen denemeye gidiyorum..

kızlar açıklamalarınız için sğol,derin bende penis başını alabilmiştim,ama zevk almadım çünkü öncesinde xcolyne uyuşturucu spray sıkmıştık,yani bişey hissetmmedim:1no2:
tekrar bugün başlayacağım egzersize ben zaten o duvar gibi olan yere kadar yapıyorum ilerilere kadar uyuşturucu sıkıyorum.
yalnız arksadaşlarım diyorki normalde sevişme olurken bile ıslanman zevk alman gerekiyor illaki o iş olması zorunlu değil ,orgazm olmuyormusun diyorlar evet ama ben hiç orgazm olayını yaşamadım:a015yüzden kafamın bir köşesinde hep acaba bende başka bir sorundamı var diye geçiyor:a015:
kusura bakmayın kimseye derdimi anlatamadığım için böyle açıkça yazıverdim buraya

Merhabalar arkadaşlar nasılsınız bende bir gelişme yok. Bugün doktoruma gittim . Krem verdi daha almadığım için adını bilmiyorum. Bakalım birde böyle deneyelim ne olacak. Zaten buda olmasın emla ile deneyeceğim. Doktorum verdiklerime uymaasanız bitmez diyorda ..Bende doktorla sorun yaşamak istemiyorum zaten zor bulduk .Ondan ayrı birşey yapmak istemiyorum.Bakalım hayırlısı ...

Canım umutsuzluğa kapılma olacak inşallah hayırlısıyla... sen hangi aşamada takılıp kalmıştın? belki burada başaran arkadaşlardan aynı durumda takılıp aşan vardır yardımcı olurlar sana hiç merak etme aşacaksın en kısa zamanda zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…