Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım h dümen reçetesini diyo olabilir o yazıda.netten h dümen reçetesi dersen çıkar veya geri sayfalarda o reçeteyi ve aşamaları yazan bi arkadaş vardı sayfaları tara istersen..bulamassan yardımcı olurum..

o reçeteyi bana da söyleyip yardımcı olabilri mizin lütfennn:kedi:[/canım sanırım bu reçete;ama ne kadar etkili bilmiorum..şimdi bende denesemmi diorum CADIARZU

Önce reçete:

Kuiflex (kas gevşetici + ağrı kesici)
Spazmol (spazm giderici + ağrı kesici)
Emla Tegaderm (lokal anestezik)
Xylocaine sprey (lokal anestezik)
Vazelin (kayganlaştırıcı olarak)
Gleitgelen (su bazlı kayganlaştırıcı)
Thermo-Gel (sıcak soğuk kompres)

Şimdi Talimatlar:

3 adet hapı yutun (2 kuiflex + 1 spazmol)
15 dk. sonra 1/3 vazelin sıkılmış sıcak su dolu tencerede 15 dk. oturun.
Kalkın
Bacaklarınızı açıp sprey sıkın (Xylocaine)
Bu sırada jel (no:7) 3-4 dakika tencerede kaynamış olsun
Jeli ince bir havlu ile sarın ve bacaklarınızın arasına koyun
Bacaklarınızı kapatın
Beklemeden sonra spreyi (Xylocaine) tekrar 3-4 defa sıkın
Tekrar 4-5 dakika jeli (no:7) koyun
Emla pomadı (no:3) nohut büyüklüğünde vajinanın içine sürün
2-3 dakika ovalayarak bekleyin
3-4 dakika bekleyin
Gleitgelen (no:6) ilişkiden hemen önce vajen içine ve penis üzerine uygulanacak

canım çalışıyosun zamanın yok biliyorum ama yapabiliyomusun egzersizleri nasıl gidiyo varmı egzersizlerde değişiklik...ahh o çocuk diye soranlar yokmu sürekli.. sanki kendileri doğuracak sorar dururlar boşver düşünmüyorum de kafanı bide ona takma...umarım atlatıcaksın en kısa zamanda

ne egzersizi denizim ya:KK43: memlekete gittik bi,geldim gene iş. evi zor çekip çeviriyorum.onu bile yapamıyorum gerçi. başka rahatsızlıklarım var beni çok zorluyor. sanırım işim spreye kalacak.

:kedi:YA LUTFENNNNN BANADA YARDIM EDIN BU SORUN IYICE SIKTI WALLAmafoldumben NEDIR NE YAPMAM GEREKIR BASLANGIC kafamçokkarıştı LUTFEN YARDIM EDINNNNNNN:Saruboceq: BEKLIYORUMMM YARDIMLARINIZI:enbuyukkk:

offff yaaa anlamıyorum bu eşleri. ben vajinismus olduğum süreçte sürekli kavga çıkarıyordum hatalı olsam bile eşime ben böyleyim ya sen ondan üstüme geliyorsun diye olay çıkartıyordum. hayatı zından ediyordum resmen bir de üstüne erkekliğin gerği ihtiyaçlar giderilmeyince oda çok sinirli oluyordu. onu her yarı yolda bıraktığımda daha mutsuz olurdu. ben de en az onun kadar mutsuzdum hatta daha fazla doktora gidelim ddiğimde biraz daha sabret filan derdi her defasında beni vazgeçirdi.

ben doktora nasıl gittim anlatamak istiyorum kızlar.benim regl dönemim çok sancılı geçer. yine böyle bir günde herzaman gidip iğne yaptırdığım sağlık ocağına gittim. ama nasıl sancılıyım ama nasıl duygusalım. neyse doktor evlimisin dedi evet dedim çocuk olduktan sonra geçer dedi. doktor hanım şimdilik böyle bir ihtimal yok dedim. neden dedi dedim biz hala ilişkiye giremedik. sen dağbaşındamı yaşırsun kndi ellerinle kocanı sokağa at yarın bir gün seni aldattığında zır zır zırlarsın sen aptalsın bilmem ne nasıl bağırıyor bana tabi çok sinirlendim kadına ama eşimede kızdım o sırada yine neyse gittim iş yerine doktor hanım bakırköy veya çapada bu sorun için psiyatristlerin olduğunu da söylemişti. internetten araştırdım bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinden randevu aldım. 1 ay sonraya gün verdiler. sevinçle eşimi aradım. tutturdu 1 ay sonra taile gidicez bilmem ne iptal et randevunu dönünce alırız filan dedi. neyse ben ağladım sızladım bi güzel kavga ettik. tekrar aradım kızlar ses tonumdan olacak acıdılar bana dediler sen pazartesi gel. yani 2- gün sonraya randevu verdiler o gün bizim evlilik yıldönümümüzdü. gittik sonrası malum aştık. şükürler olsun. şimdi inanılmaz mutluyuz. gerekirse eşler de okusun bu forumları bilsinler yalnız olmadıklarını.

:kedi:YA LUTFENNNNN BANADA YARDIM EDIN BU SORUN IYICE SIKTI WALLAmafoldumben NEDIR NE YAPMAM GEREKIR BASLANGIC kafamçokkarıştı LUTFEN YARDIM EDINNNNNNN:Saruboceq: BEKLIYORUMMM YARDIMLARINIZI:enbuyukkk:

canım konuları baştan sona okursan herkes kendi tedavi yönteminden bahsetmiş. birini model al ve egzersizlere başla biran evvel. :enbuyukkk:

bu arada ben kendi sürecimi sana özelden yolladım.Allah kolaylık versin.

ÇOK TESEKKUR EDRIM TEKRAR BIDE BI SEYI ÇOK MERAK EDIYORUM OKUDUMGUM SAYFALARDA HEP EŞLERıN ANLAYISLI SAKIN OLDUGUNDAN BAHSEDILIYOR BENIM ESIMDE ALLAHI VAR ANLAYIŞLI BASKI FILAN YAPMIYOR AMA ıŞTE BEN BURDA TAKILIYORUM NEDEN BU KADAR ANLAYIŞLILAR VE NASIL OLUYORDA BU KADAR ANLAYIŞLILAR MERAK EDIYORUM??????BEN OLSAM HERHALDE BU KADAR ANLAYIŞ SABIR GOSTERMEM YA BIDE ERKEKLER YANI GUN ıÇıNDE NERDEYSE SABAHDAN AKŞAMA KADAR AKILLARININ BI KOSESINDE HEP SEKS OLUR YADA BENMI YANLIŞ BILIYOM GERCEKTEN SASIRIYORUM BUTUN VAJILI HATUNLARIN BENDE DAHIL EŞLERIMIZ ANLAYIŞLI SABIRLI HAYRETTTT BU KONU HAKKINDA BI TEORISI OLAN VARMI????BIDE BIZ HATUNLARDA BU KESIN OLUYOR (BENDE VAR ONDAN) AŞIRI KISKANÇLIK EŞıMıN HER AN BENI ALDATACAK OLMASI GIBI BI PARANOYAKLIK YASIYORUM HEP KAVGA ÇIKARIYORUM YOLDA YURURKEN YANIMIZDAN GECENE BAKMASI BILE KOCA BI KAVGA SEBEBI OLUYOR YA BEN MANYAGIM ASIRI DERECElaelaelaelaelaedelikafadulden CIDDEN BEN NE DURUMDAYIM YAAAA VARMI BENIM GIBI BASKALARI ACABA?????

offff yaaa anlamıyorum bu eşleri. ben vajinismus olduğum süreçte sürekli kavga çıkarıyordum hatalı olsam bile eşime ben böyleyim ya sen ondan üstüme geliyorsun diye olay çıkartıyordum. hayatı zından ediyordum resmen bir de üstüne erkekliğin gerği ihtiyaçlar giderilmeyince oda çok sinirli oluyordu. onu her yarı yolda bıraktığımda daha mutsuz olurdu. ben de en az onun kadar mutsuzdum hatta daha fazla doktora gidelim ddiğimde biraz daha sabret filan derdi her defasında beni vazgeçirdi.

ben doktora nasıl gittim anlatamak istiyorum kızlar.benim regl dönemim çok sancılı geçer. yine böyle bir günde herzaman gidip iğne yaptırdığım sağlık ocağına gittim. ama nasıl sancılıyım ama nasıl duygusalım. neyse doktor evlimisin dedi evet dedim çocuk olduktan sonra geçer dedi. doktor hanım şimdilik böyle bir ihtimal yok dedim. neden dedi dedim biz hala ilişkiye giremedik. sen dağbaşındamı yaşırsun kndi ellerinle kocanı sokağa at yarın bir gün seni aldattığında zır zır zırlarsın sen aptalsın bilmem ne nasıl bağırıyor bana tabi çok sinirlendim kadına ama eşimede kızdım o sırada yine neyse gittim iş yerine doktor hanım bakırköy veya çapada bu sorun için psiyatristlerin olduğunu da söylemişti. internetten araştırdım bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinden randevu aldım. 1 ay sonraya gün verdiler. sevinçle eşimi aradım. tutturdu 1 ay sonra taile gidicez bilmem ne iptal et randevunu dönünce alırız filan dedi. neyse ben ağladım sızladım bi güzel kavga ettik. tekrar aradım kızlar ses tonumdan olacak acıdılar bana dediler sen pazartesi gel. yani 2- gün sonraya randevu verdiler o gün bizim evlilik yıldönümümüzdü. gittik sonrası malum aştık. şükürler olsun. şimdi inanılmaz mutluyuz. gerekirse eşler de okusun bu forumları bilsinler yalnız olmadıklarını.

alevsi selam
basardım demıssın ve basarı yontemını merak ettım. artık ben dayanamıyorum her denemede basarısız olmak benı ciddi anlamda yıpratmayabasladı.Eşimden allah razı olsun ki bana her zaman destek olmaya calıstı fakat ben artık dayanamıyorum.3 yıllık evlıyım bugün tekrar deneme yapalım dedık. olmuyor. nette hera kadın saglıgı dıye bır sıte buldum ordan randevu almayı dusunuyordumkı senın yazını okudum. bana lutfen yardımcı olurmusun bu bahsettıgın yerde nasıl tedavı yontemı uygulanıyor.

arkadaslar hera kadın sağlıgı merkezı hakkında bır bılgısı olan varmı?Kendi basıma bu illeti aşamıyorum.Tedavı olmak istıyorum ama jınekologlar hakkında bılgım olmadıgından nereye gıdecegımıde bılemıyorum.Kendı basına çözüp bulamaıp doktora gıden arkadaslar bana yardımcı olurmusunuz.

canım o zaman al kullan ben burda eczacı bi arkadaş var ona sorup aldım..benimde bacaklarımda çok kasılma oluyorduu.hatta titreme dercesinde..o ilacı kullandıktan sonra anırım daha rahatladım.şimdi bacaklarımda kasılma yok ama kasıklarımda oluyor.dolayısıylada ilişki gerçekleşmiyor:KK43:((

bu ilacın adını banada veririmisin bende bacaklarımı sürekli kapatıyorum kasılıyorum

canım parmak egserzisine başlamışsan devamı işallah gelir.ilaca gerek yok.doktorunda tavsiye etmemişse.hem acele etme bence başlamışsın ve zafer gelicek işallah.bu paylaşım alanında aslında anlatabilirsin istersen belki diğer arkadaşlarada faydası olur.jinekologlar dediğim gibi farklı bir yol izliyor olabilirler.yani parmağa hemen geçmene şaşırdım.ama bu güzel bir aşama.sonrasında eş parmakları gelicek ve sonrasında da işallah muradınıza ericeksiniz.
herkez çalışıyor konusuna gelince.sen nerden biliyorsunki herkezin rahat ve güzel bir cinsel hayat sürdüğünü.herkez karda yürür izini belli etmez.herkez yaşayabilir bu sorunu ve kimse anlatmaz ve anlatmak istemez kafanı takma ben senin hızlı bir şekilde sonuca varacağını düşünüyorum.ama yinede sormak istediğin bişey olursa burdayım.öpüyorum seni.AEO.

doktor tedavisi iyi ama yinede içimde korku var kasılma için hap mı amalıyım nasıl bir pozisyonda olmalı acaba pozisyonda önemlimi:CüvCüv:

doktor tedavisi iyi ama yinede içimde korku var kasılma için hap mı amalıyım nasıl bir pozisyonda olmalı acaba pozisyonda önemlimi:CüvCüv:

canım slm doktorunun nasıl bir terapi yolu izlediğini bilmiyorum.ama benim ısrarla cinsel terapist dememdeki neden buydu.terapi parmakla başlamaz.insan gevşemeyi nefes almayı kegel egsersizini bilemeden bunları en az 2 yada 3 gün uygulamadan parmağa geçemez geçersede gevşemeyi bilmediği için ilişki esnasında mutlaka hatalar kasılmalar olacaktır.bence ilaç kullanma.
burdan bütün arkadaşlara seslerniyorum.eğer eşinizle ilişki denemesi aşamasına gelmişseniz ilişki esnasında hala kasılmalaraınız oluyorsa tam eşiniz ileri ilerletirken bütün vücudunuzu kasın hızla 3-4 saniye bekleyin ve gevşeyin o ensada eşiniz ilerlesin.bu işlemi yapmadan lütfen tercihen bebe yağı olan kayganlaştırıcıları kullanın ve kesinlikle ilk ilişkide prezervatif kullanmayın.
birde erkekler ilk ilişkide gerek heyecandan gerekse ilk olmasından dolayı boşalabilirler.bunada dikkat edin.
hepinizi öpüyorum.Allah(c.c.) herkezin ve hepimizin yardımcısı olsun.

canım pozisyon olarak genelde bayanın üstte olmasını söylerlerki
kontrol bayanda olsun diye ama bence buda kişiden kişiye değişir önce üstte dene sonra altta arasındaki farkada bakarsın.birde lütfen ön sevişmeyi uzun tutun tam motive olmadan gevşemek kolay değil canım işallah az kaldığını hissediyorum.hayırlısıyla Allah(c.c.)gönlünün muradını versin.öptüm seni şeker a.s.

arkadaslar hera kadın sağlıgı merkezı hakkında bır bılgısı olan varmı?Kendi basıma bu illeti aşamıyorum.Tedavı olmak istıyorum ama jınekologlar hakkında bılgım olmadıgından nereye gıdecegımıde bılemıyorum.Kendı basına çözüp bulamaıp doktora gıden arkadaslar bana yardımcı olurmusunuz.

duygucm ben hera kadın sağlığı merkezinde tedavi oldum. ankaradaki merkeze gittim. dr süleyman bey yaptı tedavimi. çok memnun kaldım.8seansta yendim. şuan çok rahatım. orayı tavsiye ederim. soruların olursa cevaplandırırm.

arkadaşlar atala arkadaşımızda yazmış...hiç bi egzersiz yapmadan parmak egzersizi nefes egzersizi kullandınız ialaçlar vs kremler fayda sağlamaz 3 5 defada olsa egzersiz yapın ve vajinaya bi cisim girmesini alıştırın..ben çok sık yapmadım parmak egzersizi ama sık olmasada yaptım..ilişki esnasında sanki parmam gircekmiş gibi düşündüm bişe olmıcak acımıcak diye kendimi motive ettim ve rahat bıraktım...ilişki aşamasında denedim spreyi ve oldu...umarım en kısa zamanda başaracaksınız a.s.

arkadaşlar 1 yıl vajinusmus rahatsızlığım olduğunu bilmeden evliliğimi sürdürdüm..hep sorun eşimdeymiş gibi davrandım....ama durum tam tersiymiş! Çok şanslıyım ki Allah bana kocaman yüreği olan bir eş kısmet etmiş.....
ve 1 yılın sonun da kurtuldum...hocalar...psikologlar hiçbirinin faydası olmadı ve en son aklıma gelicek olan kişiye gittim... prof. Dr. Haydar DÜMEN ! gazetelerdeki ve televizyonlardaki haberlerini okudum izledim yok ya dedim palavra hepsi ..adam okadar kesin konuşuyordu ki bu problemin çok küçük bir çözümü olduğuna...
ve kendimi eşimle birlikte istanbul da muayenehanesinde buldum ..eşimin tetkiklerini yaptırdıktan sonra sorunun ben de olduğu kesinleşti ve verdiği ilaçlarla normal bir cinsel hayata dönüş yaptık çok şükür...LÜTFEN ZAMAN KAYBETMEYıN ARKADAŞLAR.....geçen her zaman sizden ve eşinizden bişeyler alıyor....bana güvenin bumuymuş bu kadar çektiğim işkence diyceksiniz...
isterseniz telefonlarınnı gönderebilirim..ve şunu da söyleyim kredi çekerek yaklaşık 1000 tl ya da fazlası kadar bu kişiye başvurduk ama DEĞDı....

yaaa ve şu parmak egzersizleri yok farklı garip uygulamalar...bunlarla uğraşmayın..insanıın psikolojisi daha da beter bozuluyor!!!yaşadım çünkü bunları...

X