Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

teşekkürler öncelikle evet işim yoğun kasılıyorum ama herkes çalışıyor n,ye benim başıma geliyor diyotum eşim çok anlayışlı bu konuda yardımcı bana şu an bi jinekoloğa gidiyorum ilk seansta knuştuk sankş iyi gelid şimdi tek parmak egzersizi var yapabiliyoum kasılmıyotumda ama yine şu illeti çarçabuk yenmek istorum yardımcı olursan sevinirim napmalıyım bu kasılma için ilaçmı kullanıyım nasıl atlatıyım

canım parmak egserzisine başlamışsan devamı işallah gelir.ilaca gerek yok.doktorunda tavsiye etmemişse.hem acele etme bence başlamışsın ve zafer gelicek işallah.bu paylaşım alanında aslında anlatabilirsin istersen belki diğer arkadaşlarada faydası olur.jinekologlar dediğim gibi farklı bir yol izliyor olabilirler.yani parmağa hemen geçmene şaşırdım.ama bu güzel bir aşama.sonrasında eş parmakları gelicek ve sonrasında da işallah muradınıza ericeksiniz.
herkez çalışıyor konusuna gelince.sen nerden biliyorsunki herkezin rahat ve güzel bir cinsel hayat sürdüğünü.herkez karda yürür izini belli etmez.herkez yaşayabilir bu sorunu ve kimse anlatmaz ve anlatmak istemez kafanı takma ben senin hızlı bir şekilde sonuca varacağını düşünüyorum.ama yinede sormak istediğin bişey olursa burdayım.öpüyorum seni.AEO.

atala anladığım kadarıyla sen her sorunu aşmışsın.yardımcı olursan sevinirim.

canım senin problemin neydi yazarsan işallah elimden geleni tabiki seve seve yaparım.neden bir aile böyle kolay çözümü olan bir şey yüzünden yıkılsınki.ben bunu istemiyorum.hepimiz bir heyecanla evleniyoruz.hayallerimiz mutluluklarımız eşimize olan karşılıklı sevgi ve saygımız.düşünsenize bu problemden dolayı birinin ayrıldığını hem kadın için hem erkek için dünyanın en kötü tecrübesi.kadın evlenmez ben aşamadım diye.erkek korkar yine aynı problemlemi karşılaşcam diye.nüfus kağıtlarında dul yazması ayrı bir psikolojik baskı.
benim bu başlık altındaki tüm problemli arkadaşlardan tek ricam kimseye anlatmayın ve lütfen ümitsizliğe kapılmayın.bide arkadaşlar herşeyin Yüce Yaradan (c.c.)elinde olduğunu unutmayın.hayırlısıyla herşey hallolucak.lütfen.hepinizi öpüyorum...

atala ben üstteyken rrahatça alabiliyorum.fakat alta geçtiğişm zaman hepsi girmiyor gibi oluyor.zorlayınca eşim acıdı hissediyorum.itme falan bende yok ama tamda heycanlanmıyorum galiba.bide ileri geri yapınca gıdıklanıyorum.bide sormuşsun doktorlamı yendin die ben kendim yendim.bu sitede okuduklarım cesaret verdi.

canım ön sevişme çok önemli eğer bir kere başarmışsan devamı mutlaka gelir.kayganlaştırıcı kullandınmı.benim sana tavsiyem kayganlaştırıcı olarak bebe yağı kullan.ön sevişmeyi uzun tut.iyice motive olmadan deneme.bide birkaç özel nokta var uyarılma noktalarını iyi tayin et.aslına bakarsanız tüm arkadaşlar vaginusmusluda olsanız normal ilişkiyede girseniz amaç doyum noktasına ulaşmaktır.ve inanın bu doyum noktasını çoğu zaman gerçek bir cinsel ilişkiyle yakalamanızda çok zor.okuduğum makalelelerde çoğu kadının hayatları boyunca hiç orgazm olamadıkları yönünde.bunları düşünün ve gözünüzde büyütmeyin.Allah(c.c.)büyük olacak inanın bana.
canım altı üstü yok bir kere girdiyse her seferinde yapabilirsin.sana tavsiyelerim şunlar.
1-anahtar noktalarını iyi tayin et
2-ön sevişmeyi uzun tut
3-kayganlaştırıcı olarak bebe yağı kullan
4-bunları başardıktan sonra pozisyon konusunda sakın önyargılı olma herşekilde yapabilirsin

bende kayganlatırıcı olarak bebek yağı kullnıyorum zaten onunla yendim.güzel kayıyo.payşımların için tşk ederim

canım söylemeyi unuttum birde eşin tam girerken eğer kasılıyorsan yine ki yarım girme nedenide odur.tam giriş esnasında kegel egserzisi yap.sadece o değil bütün vucudunu kas 3-4 saniye bekle ve burak kendini bebe yağıylada birlikte cup diye giricektir işallah.

Hepinizee sonnsuuuzzzz teşekkürler.Burda bilgileri paylaşan arkadaşlara binlerce kez teşekkürler..Ben yaklaşık 1.5 aydır bu sayfadaydım tüm yazılanları okudum.Bende 1.5 ay evvel evlendim ve malesef bende bu işi yapamamıştım.Çok korktum uzun sürecek diye burda 2 yıl ve daha fazla bu sıkıntıyı çekenleri okudukça vakit kaybetmemem gerektiğini anladım.Parmak egzersizlerini denedim.Başlarda çok zorlandım ama çabuk rahatladım.Burda başaranları duydukça çok imrendim.Bende bir an önce aşıp keyifle kahvemi içmek istiyordum.Her zaman burda yazanlar aklımdaydı ve tabi ki başaranlar..Dilek84 sana da çok teşekkür ederim ve Denizcek sanki senin deneme aşamalarını çok dikkatli okudum ve başardığında çok sevindim.Dedimki kendi kendime ben Vaji değilimmm..Buna inandım veeeeee Başardıııııımmmmm...Dilerim herkes tez zamanda yenerde kurtulur..İnanın ne yazacağımı nasıl cümle kuracağımı bilemiyorum ..Ama böyle bi forum açtığınız için binlercee teşekkürler ...Sağlıkla ve sevgiyle kalın ..:teytey::teytey:

Teşekkürler Boz ( bak seni unutmuşum) o kadar çok mesaj okudum ki isimler aklımda değil..Bu duygu anlatılmaz Rabbim kimseyi bununla sınamasın...Umarım herkes bu sorundan kurtulur..

atala sorun değil nasıl istersen öle hitap edebilirsin canım .anestol diye bi krem vardı onu denedim geçenlerde ama başaramadım yinee..terapiste gitmeyi istemeye başlıyorum sanırım.çünkü şuan psikolojim allak bullak..saçma ssapan düşüncelerden kendimi almıyorumm...senin dediklerini yapacak zaman bulamadım henüz...rahat sakin bir ortamım olmadı dahhaa..:S

atala sorun değil nasıl istersen öle hitap edebilirsin canım .anestol diye bi krem vardı onu denedim geçenlerde ama başaramadım yinee..terapiste gitmeyi istemeye başlıyorum sanırım.çünkü şuan psikolojim allak bullak..saçma ssapan düşüncelerden kendimi almıyorumm...senin dediklerini yapacak zaman bulamadım henüz...rahat sakin bir ortamım olmadı dahhaa..:S

canım elbette eğer imkanın varsa mutlaka yapılması gereken cinsel bir terapiste gitmek.işallah çözümün çabuk olur...

Hepinizee sonnsuuuzzzz teşekkürler.Burda bilgileri paylaşan arkadaşlara binlerce kez teşekkürler..Ben yaklaşık 1.5 aydır bu sayfadaydım tüm yazılanları okudum.Bende 1.5 ay evvel evlendim ve malesef bende bu işi yapamamıştım.Çok korktum uzun sürecek diye burda 2 yıl ve daha fazla bu sıkıntıyı çekenleri okudukça vakit kaybetmemem gerektiğini anladım.Parmak egzersizlerini denedim.Başlarda çok zorlandım ama çabuk rahatladım.Burda başaranları duydukça çok imrendim.Bende bir an önce aşıp keyifle kahvemi içmek istiyordum.Her zaman burda yazanlar aklımdaydı ve tabi ki başaranlar..Dilek84 sana da çok teşekkür ederim ve Denizcek sanki senin deneme aşamalarını çok dikkatli okudum ve başardığında çok sevindim.Dedimki kendi kendime ben Vaji değilimmm..Buna inandım veeeeee Başardıııııımmmmm...Dilerim herkes tez zamanda yenerde kurtulur..İnanın ne yazacağımı nasıl cümle kuracağımı bilemiyorum ..Ama böyle bi forum açtığınız için binlercee teşekkürler ...Sağlıkla ve sevgiyle kalın ..:teytey::teytey:
canım tebrikler...darısı diğer arkadaşlara a.s.

merhaba atala ben jinekolojik muayene oldum doktor zar biraz dar ama bu önemli değil dedi.daha sonra tıp fakültesinde bir psikiyatriste gittik eşim ilk başta benimle geldi daha sonra gelmedi. ben parmak egzersizlerine beşlamıştım.ilk aşamasını yapabiliyordum. ama doktor eşimin gelmekten vazgeçtiği için tedaviyi kesti.öylece yarım buraktık işte. şimdi herşeyi bıraktık.

canım sakın ayrılık falan düşünme lütfen en imkansız görünen şeyler bile hayatta oluyor.ilk yapmanızda Rabbim (c.c.) bir bebek nasip etsin size.kendini üzme.eşinde daha fazla üzülmesin.yetersizlik duygusuna kapılma sokakta gördüğün 3 kadından biri vaginusmuslu bunu bil ve inan hatta çocukları olanlar bile.sürtünme ve boşalma sonucunda hamile kalıyorlar.öncelikle Yaradan (c.c.) a sığın dua et.bunun çözümü sadece maddi değil manevi olarakta kendini iyi hissetmen gerekiyor.
bir cinsel terapiste gitme imkanın varmı canım hemen gitsen eğer yoksa lütfen cevapla ben sana aşama aşama anlatırım 2 gün önce bir gevşeme egserzizi yazdım onu oku ve uygula olurmu.
lütfen sakin ol.öpüyorum seni şeker.

merhaba atala ben jinekolojik muayene oldum doktor zar biraz dar ama bu önemli değil dedi.daha sonra tıp fakültesinde bir psikiyatriste gittik eşim ilk başta benimle geldi daha sonra gelmedi. ben parmak egzersizlerine beşlamıştım.ilk aşamasını yapabiliyordum. ama doktor eşimin gelmekten vazgeçtiği için tedaviyi kesti.öylece yarım buraktık işte. şimdi herşeyi bıraktık.

kızlar rahat ve sakin olun öncelikle kendinizin üstte old pozisyonu seçerseniz daha iyi olur çünkü ipler sizin elinizde olur yavaş yavaş alırsınız, bide penis başının tam vaginanızın hizasında olduğuna emin olun bide en önemlisi ecznelerde kayganlaştırıcı jel satılıyor onu vaginanıza ve eşinizin penisine bolca sürün ufacık bir acı hissettiğinizde de hemen pes edip kalkmayın direnin çok kolay olacak .. sevgiler..

Eşinizin size karşı saygılı ve anlayışlı olması da çok önemli arkadaşlar off puff yine beceremedin gibi ifadeler insanı çok yıpratır..

X