- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
teşekkürler öncelikle evet işim yoğun kasılıyorum ama herkes çalışıyor n,ye benim başıma geliyor diyotum eşim çok anlayışlı bu konuda yardımcı bana şu an bi jinekoloğa gidiyorum ilk seansta knuştuk sankş iyi gelid şimdi tek parmak egzersizi var yapabiliyoum kasılmıyotumda ama yine şu illeti çarçabuk yenmek istorum yardımcı olursan sevinirim napmalıyım bu kasılma için ilaçmı kullanıyım nasıl atlatıyım
canım parmak egserzisine başlamışsan devamı işallah gelir.ilaca gerek yok.doktorunda tavsiye etmemişse.hem acele etme bence başlamışsın ve zafer gelicek işallah.bu paylaşım alanında aslında anlatabilirsin istersen belki diğer arkadaşlarada faydası olur.jinekologlar dediğim gibi farklı bir yol izliyor olabilirler.yani parmağa hemen geçmene şaşırdım.ama bu güzel bir aşama.sonrasında eş parmakları gelicek ve sonrasında da işallah muradınıza ericeksiniz.
herkez çalışıyor konusuna gelince.sen nerden biliyorsunki herkezin rahat ve güzel bir cinsel hayat sürdüğünü.herkez karda yürür izini belli etmez.herkez yaşayabilir bu sorunu ve kimse anlatmaz ve anlatmak istemez kafanı takma ben senin hızlı bir şekilde sonuca varacağını düşünüyorum.ama yinede sormak istediğin bişey olursa burdayım.öpüyorum seni.AEO.