alkisalkisalkis
ayrıca ayfer içinde
arkadaşlar öncelikle şu kadarını söyleyeyim lütfen paniğe kapılmayın.sakin olun kendinizi yıpratmayın ağlama krizlerine giripte eşlerinizi bıktırmayın.eşleriniz sizinle ilişkiye girmedende tatmin olabilir.zaten erkekler rutinde boşalmak zorundalar.ve inanın normal ilişkiye girebilen insanlar bile eşleriyle masturbasyon yapabiliyorlar.siz yeterki onları tatmin etmeye çalışın onlar bundan bile memnun olacaklardır.bir korunma yöntemi var dışarı boşalma diye bundada aynısı oluyor zaten.
sonrasında internetten duyduğunuz egserzislerle olmaz.o kadar cesaretiniz olsa zaten yaparsınız eminim ben buna.lütfen kulaktan dolma tecrübeleri uygulamayın.üstelik herkezin psikolojisi farklı.şimdi bakın ayfer sokamam parmağımı diyor.diğeri 3 parmak soktum diyor.bunlar ne demek herkezinki farklı.terapiler aşama aşama.ilk aşamasında parmak egserzisleri yok.
üstelik herbirinizin bu korkularının kaynağı o kadar farklıki.ben hepinize yardım etmek isterim aslında ama öncelikle kafanızda bu sorunu küçültün küçültün küçültün.yumurta kadar olsun o kadar küçük yani.
herşey kafada biter ama biz yapıcam dedikçe neden vaginamız kasılır sizce.
yapmak istemediğiniz şeyi sakın yapmayın bu sizin daha çok iğrenmenize neden olabilir.birkaç organımız var bizi baştan çıkartan kendimizi tanımamız lazım öncelikle.cinsel terapi vaginusmus için kesinlikle parmaklarla başlamaz lütfen bununla başlamayın.
ben ilk jinekoloğa gittiğimde o iğrenç masaya oturttu ve bacaklarımı açıp vaginama bakmak istedi.ogünden sonra günlerce bacağımı bile açamadım.korkuçtu ve iğrendim.
lütfen kendinizi dahada fazla soğutmayın ve kasmayın.bişeyler paylaşmak isterseniz size cinsel terapiyi aşama aşama anlatırım.hepinizi öpüyorum.