Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sonuna kadar girdiğini hissettiysen olmuştur tatlım.az ağrıda normal hiç kafana takma hemde daha çok yeni evlisiniz.maşallah çabuk yenmişsiniz.canım belki biliyorsundur ama bilmeyenle riçin anlatayım kızlık zarı diye bişey yok.orda bir halka var.düşünki bir küçük simit var ve penis o simitten içeri giriyor ama simitin etrafında ince bir perde var ve o perdede kılcal damarlar var.kanama bu perdenin hafif yırtılmasından kılcalların kanamasından oluyor.ama bazen kanama olmayabilir.çünkü kasmazsın kendini sonuçta esnek .ağzını düşün kocaman açıyosun.ordakide incecik zar.ama halkanın içinde değil dışında.bizi hep yanlış yönlendirirler.sanarızki adet kanaması gibi kan olucak ama öyle olması imkansız.ha nasıl olur çok kasarsın kendini ve çok dardır halkanın dışındaki zar.ve çok kanama olmuş gibi olur.az acıda normal.sonuçta sürtünme oldu girip çıkarken.sakın moralini bozma.çok üstüste yapmayın.yaparkende bebe yağıyla kayganlaştırın bidahaki sefere.ama canım bebek düşünmüyorsanız mutlaka korunun sonuçta yenisiniz.bu mutluluk sarhoşluğuyla hamile kalabilirsin.öptüm şeker.AEO.

blks tebrik ederim.umarım herşey istediğin şekilde ilerler..ve umarım en kısa zamanda benle birlikte diğer arkadaşlarda başarırılar.herhangi bir ilaç felan kullandınmı blks ?

ayrıca atala sanada teşekkür ederim paylaşımın için.bu psikoloji çok kötü..rahat olmaya çalışıorum ama inan hep aklımda.hiç çıkmıyor..ve gerçekten bunu başarmayı istiyorum.eşim bana çok destek oluyo.hiç takmıyo kafasına.o kadar anlayışlı davranıyoki o yüzden çok şanslı olduğumu düşünüyorum böle bi kocam olduğu için:)ve yine o yüzden daha çok istiyorum bunu bir an önce başarmayıı:)senin paylaşmak istediğin herşeyi biz seve seve okuruz burdan..

canım bak önce motive olucaksın.aslında erkekler içinde zor bir durum.nasıl davranıcaklarını bilemiyorlar.sen ne kadarlık evlisin ve neler yaptın bu problemi aşmak için.mesela kegel egzersizi yada parmak falan denedinmi.ama canım bak okudum ilaç kullanmışsın.burak o ilaçları hiç faydası olmaz.hele emlanın hiç hiç faydası olmaz.kasıntı içerden yani sen kendini uyuşuk olsanda zaten kasıyorsun.vede yine olmadı ilaca rağmen olmadı psikolojisi oluyor.ilaç kullanmana gerek yok.en baştan başla ve aşama aşama gidelim.ben burdayım sana hızlı şekilde cevaplar vericem.üzülme kısa zamanda Allah(c.c.)izniyle olucak.sağduyulu ol.Yaradana (c.c.) sığın ve güven.

canım ben 2 aylık evliyim.parmak egzersizini denemeye çalıştım ama tuhaf geldiği için bıraktım..şuan ilaç kullanmıyorum zaten.ilk zamanlara göre iraz daha iyiyim rahatım yani..şuan biraz alabiliyorum ama fazla ilerlediğinde duvara çarpmış gibi oluyoorr.bu da sanırım içerdeki kasılmadan kaynaklı...yani aslında bşlarkende kendimi şartlandırmıyorum olacak diye..belkide o yüzden biraz daha ilerleme oldu.önceden çok kasıyodum kendimi içeri girmesini bırak dokunduğu anda kilitleniyordum resmen.ama şuan daha iyiyim...en azından birazda olsa alabiliyorum..kullandığım ilacıda doktor vermişti geçmezse başka bi yöntem uygulayacaktı ama ben gitmedim.kendim halletmeyi istiyorum.tabi işin maddi boyutuda var.ama tabi kendim çözemezsem gidicem çare yok..ama önce ben denemeliyim diye düşünüyorum...yine bu forumda bi yazı okumuştum arkadaşlardan biri nefes olayını anlatmış.nefesini al verdiğin anda ıkın demiş.bunu hiç yapmadım tabi bilmediğimden kaynaklı bu arkadaşın dediğini uygulamayı düşünüyorum...yani bu konularda çok fazlada bilgi sahibi değilim aslında...

Merhaba kıslar daha öncede yazmştm buraya . yeni evliyim ve ilkgecemi henüz yaşıyamadım. baktık olmuyor eşimle psikoloğa gttk . yaklaşık 1 saat falan konuşma yaptık
doktor daha önce bilinçaltıma yerleşmiş korkuların olduğunu ve bundan dolayı her şeye korkuyla yaklaştığımı söledi . olayı kafamızda problem deilde basit bi olay gibi görün dedi .
Ve insanların doktora gtmk için yıllarca beklediğini bizim bu açıdan çok şanslı olduğumuzu söledi . yaklaşık bir yada iki ay içersinde sonuca ulaşırız dedi . çnkü cinsellikte 4 aşama olduğunu ve bizim 3. aşamada takıldığımızı söledi . istek , uyarılma ,orgazm ve çözülme . . istek ve uyarılma oluyor aslnda orgazmda oluyor . yalnız penis vajina birleşme esnasında kasılma oluyor.

blks canım tebrikler devamıda gelir inşllah yavaş yavaş...kanaman çok normal benimde 3 4 damla gibi bişe oldu yani fazla değildi...bundan sonraki ilşkilerindede elinden geldince kasmamaya çalış yani olay artık bitti yapıyorum diyerek başla rahat ol acımıcak de kasmassın canım...ATALA canım çok güzel anlatıyosun.. arkadaşlara çok yardımcı olacaksın eminim a.s.

kızlar ben 3 senelik evliğim evliliğimin ilk bir buçuk senesi hiç ilişki yaşamadık desem yeri var sürtünmece sadece kandırmaca yani.... ama benim saçma takıntılarım yüzündendi bunlarda sonra yavaş yavaş kadınlığı kabullendim sanırım bu arada kızlık zarım hala duruyo esnek yapılıymış doğumla yırtılırmış ancak ve inanın bana kızlar sevdiğin adamla ilişkiye girmek dunyanın en güzel duygusuymuş bunu öğrendim kasıcak korkucak bişi yok kendinizi rahat bırakın öncelikle zevk almaya bakın ben saçma sapan tek pozisyon ay öle olmaz ay bu acır ay dokunma derken zindan etmişim evliliğin ilk yılını be.... şimdi ne acı var ne takıntı canım nasıl isterse öle oluyo kendinizi bırakın duygularınıza ve atın aklınızdan acımıyo kızlar......... kasmayınca çok zevkli bile oluyo inanın bana:)))))))

saol atala.bunları bılıyorum da o halka olayını ama ınsan yıne de bıraz kan gelcek sanıyo ve beklıyo.
ayref ilaç kullanmadan yapamadım ben.vazelın,emla ve kayganlastırıcı ovestın dıye bı krem.daha once sadece vazelın ve ovestını kullandım olmadı.ama ben bıraz kasıyodum kendımı cunku cok acıyodu.aksam bı de emlayı deneyım dedım.ve oldu pns gırdıgını bıle hıssetmedım.ama ıcerıde ılerı gerı olunca bıraz acıyo gıbı atalanın dedıgı gıbı bı gıdıklanma gıbı degısık bısey oluyo karnıma dogru.iki kere denedık ve oldu.hala ınanabılmıs degılım.inş herkes bı an once atlatır bunu nası can sıkıcı bısey oldugunu iyi biliyorum.üzerımden buyuk bı yuk kalktı gıbı.bu arada dogum kontrol hapı mıcrogynon ile korunuyorum ama onumuzdekı ay bırakmayı düşünüyorum.prezervatif daha saglıklı dıye dusunuyorum.
inş butun vajılı arkadaslar kurtulur.inşallaaaahhhh:Saruboceq:

şimdide bebiş çalışmalarımız var ban dua edin 10 aydır arıyoruz henüz bulamadık inşallah artık gelsin kızlar........

denızcek cok saol.bende de bı damla dahi gelse daha rahat olacam ama gelmedı.belkı daha sonrakılerde olur dıye umut edıyorum.

bende 1 yıılıkm evliyim ve vajinusmusum cinsel terapiyi anlatırmısnız çok kötü durumdayım doktoar gittim ama parmak egzersizi diyor

senin adına inan çok sevindimm..umarım en kısa zamanda bizde kurtuluruz..:))

canım bak önce parmak egserzisinden başlamıcaksın.önce gevşeme egsersizleri yapıcaksın.gevşemek nasıl olucak önce kendini düşün çocukken bize anlatılan bekaret hikayelerinden kızlar arasında konuşulan yok girmiş çıkamamış yok idrar kesesine girmiş patlatmış vs vs.birde eşinle tanışarakmı evlendin buda çok önemli.kendini şartlandırma üstüm örtülü olucak.yatak düzgün olucak falan diye sakın takıntı yapma.
terapiler esnasında ilişkiye girmek yasak.yani denemek yasak.zaten girilse neden terapide olsun insan:)
kafanda bazı tabuları yıktıktan sonra gevşeme cd var aslında ben sana onu yollamaya çalışsam nasıl yapabilirim bilmiyorum.nefes egsersizleri var.bunların herbiri bir aşama terapide.toplamda 4 yada 5 seyansta bitiyor problem.
ilk terapiye eşler beraber gidiyor ve her ikisiylede beraber ve ayrı ayrı konuşuluyor.eşinle ilgili korku gibi bir problemin yoksa aranızda bir soğukluk yoksa bu aşamayı geçelim zaten eşininde saygılı olduğunusöylemiştin.
ilk ilişkide gevşek olmak çok önemli bunun içinde gevşemeyi bilmen gerekiyor.cd belki sana ulaştıramam ama sen klasik müzük eşliğinde kendini yeşil bahçelerde hisset beynini iyice boşalt.o kadar gevşeki kendini kaybet.bu dünyanın en güzel duygusu ben bezen çok gergin oldğumda sırt üstü uzanıp bunu yapıyorum.sende ilk aşamada bunu yap canım.günde bir kez gevşemek için yaklaşık 1 saat kadar güzel bir müzik dinle klasik müzük olabilir bu çok gürültülü ve sözlü olmamalı ama ona dikkat et sadece seni güzel bir yere götürücek kendini iyi hissederken gevşiceksin.bunu yaptıktan sonra ben sana ikinci seyansı anlatıcam.yaptığında mutlaka haber ver.

eğer aşama aşama gidersek mutlaka daha istikrarlı olacaktır.aslında seyanslar arasıda 2-3 gün sürmeli ama önemli değil.anladığım kadarıyla parmaktan hoşlanmıyorsun.lütfen deneme.iğrenme bundan.çünkü buna hazır değilsin.alfabeyi bilmeden okumaya çalışmak gibidir bunu yapmak.şimdilik hoşçakal cevabını bekliyorum seni öpüyorum bu arada diğer arkadaşlarlada ayrı ayrı ilgilenebilirim.zaten herkez okuyor ama olsun.Allah(c.c.)mutlaka beni birine sebep etmiştir.hayatta hiçbirşey tesadüf değil güzel birer tevafuktur.

canım cinsel terapistemi gittin yoksa jinekoloğamı.şunu söyleyebilirmki bu iş için jinekolog bişey yapamaz.ama anatomik bozukluğunuz varsa vaginanız tamamen kapalıysaki bu anomolidir o zaman yapabilir.unutmayınki vaginası kapalı bir kıızda asla adet olamaz fotoğraflarına bakabilirsiniz bielmiyorum çıkarmı ama.
vaginusmusun tedvisi bir cinsel terapistle olmalıdır.bunu unutmayın.

bende 1 yıılıkm evliyim ve vajinusmusum cinsel terapiyi anlatırmısnız çok kötü durumdayım doktoar gittim ama parmak egzersizi diyor

ben yatıyorum canım bekledim ama cevap gelmedi senden yarın misafirim gelicek ama mutlaka bakmaya çalışıcam ayfer ve seni takip ederim mutlaka.sakın ümitsizliğe kapılma.birde tüm vaginusmuslu ardaşalar lütfen bu sıkıntınızı kimseyle paylaşmayın yükünüzü artırmayın.utanılacak da bişey yok sokakta gördüğünüz 3 kadından biri vaginusmuslu üstelik sürtünerek boşalma sonucuda hamile kalıyorlar.üzülmek yok Allah(c.c.)izniyle hepsinin üstesinden gelebilirsiniz sizde bir cinsel organ var adetinizi heray görüyorsunuz demekki sorun yok.öyle değilmi.
zemuszemus

canım ben eşimle severek evlendim yani 6 yıl flört dönemimiz oldu 7. yılımızdada evlendik.eşimi çok seviyorumm..yani daha öncede söyledim çok anlayışlı bana şunu bile dedi ömrümüzün sonuna kadarda yapamasak benim için sorun değil sen ol yeter diyo bana.ama tabiii ilerde ne düşünür bilemem...gerçi o konuda güvenim tam eşime.aynı düşünüceğine inanıyorum..neyse eğer senin için sorun olmayacaksa bana kargo yapabilirsin cd yi.dün sana bahsettiğim yöntemi uyguladım.demiştim ya nefes olayı ama sanırım cesaret edip tam yapamadım:)))parmak olayını kesinlikle deneyemem çünkü gerçekten çok iğrenç geliyo bana şimdilik.ama dediklerini uygulayacağım bundan emin olabilirsin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…