- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #8.181
slm bende 5 senedir bu sorunla uğraşıyorum ve yenemedimarkadaşlar tek ricam psikolog psikolog gezip paranızı harcamayın servet harcadım istanbul dr.şirin maviengin diye bir dr.lütfen emin olmadan gerçekten sorununu yenmiş birinden duymadan bi doktora gitmeyin zamanımızı boşa çalıyolar.5 senedir verdiği tek ödev kegel ve parmak egzersizleri.rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin hangi doktara inanacağımı şaşırdım hepsi biz çözüyoz diyo şimdi kocaelinde dr. asım eren 'i duydum onada gitmeyi düşünüyorum ama diğer dr.lar gibi çıkacak diye korkuyorum hergece sabaha kadar ağlıyorum..bende anne olmak istiyorum..sorunla boğuşan tüm herkese caniii gönülden sevgilerimle dua ile kalın ((
merhaba arkadaslar artık bende vajınusmus denen bırsey kalmadı.sadece pen.. basın alıcakken govdeye kadar aldım.1 haftadır bunu yapıyoduk.dun daha farklıydı artık.kasılma yoktu.olması gerektıgı gıbı sevi... artık.doktorun dedıgı gıbı uste olan bendım.ustde olunca hakımıyet sızde oluyo kendınızı daha rahat hıssedıyosunuz.bunu tavsıye edrım pen.. odevıne gecınce.darısı hepınızın basına yenınce bumuymus benım sorunum dıyosunuz gercekten ustumden kocaman bır yuk kalktı kı alatamam. darısı hepınızın basına.optum
Nolur banda yardım edinnn.Çok mutsuzm umutsuzum
başaran arakadaşları tebrik ediyorum a.s.
arkadaşlar dün doktora gittik 2 parmak egzersizi verdi ilk önce jinekologla yaptık çok kolay oldu ama şimdi evde yapamıyom :sinifsinif: ne yapıyım sizcebilmiyorumkismile
Sevimnur hangi aşamadasn canım ??
Derin sen parmk egzersizlerini yapabiliomusun zemuszemus
İşaret parmağı 1. boğum yapıyorum canım...
İşaret parmağı 1. boğum yapıyorum canım...
Bir boğumu yapan iki parmağıda çok rahat yapar eminim şakkıdı
Kız 1 boğumla 2 parmak aynı şey mi ilahi sen de kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar,benimde regl bugün bitti,en son iki parmakta kalmıştım eşimin de bir parmağını almıştım.bugün başlayacam yine iki parmağı rahat alırsam mum'a geçmeyi düşünüyorum.aslında eşimin iki parmağı olsa daha ii olcak ama bu ara hiç keyfi yok beyefendinin yardımcı olmycak sanırım,neyse akşamı bekleyecem başka şansım yok.
herkeze başarılar.........
bu arada VAZGEÇİLMEZİM,Aras10 tebrikler...........darısı bizlere inş....
Ya kızlar ben neden 2.5 aydır adet olmuyorum senağlama
Eminimkiiii yakında sende yendim diye yazıcaksn Şeniz
Eş parmağıyla 2 parmak yaparsan ooooo sonrası malumm sonuç zaten
günaydın kızlar,benimde regl bugün bitti,en son iki parmakta kalmıştım eşimin de bir parmağını almıştım.bugün başlayacam yine iki parmağı rahat alırsam mum'a geçmeyi düşünüyorum.aslında eşimin iki parmağı olsa daha ii olcak ama bu ara hiç keyfi yok beyefendinin yardımcı olmycak sanırım,neyse akşamı bekleyecem başka şansım yok.
herkeze başarılar.........
2 parmakda zorlanırsan eğer yapmadan mumada geçerbilrisin ben bir kere parmak yaptım ilkiydi oda gerisi hep mumla yaptım daha rahat parmakdan istersen deneyebilirsin
slm bende 5 senedir bu sorunla uğraşıyorum ve yenemedimarkadaşlar tek ricam psikolog psikolog gezip paranızı harcamayın servet harcadım istanbul dr.şirin maviengin diye bir dr.lütfen emin olmadan gerçekten sorununu yenmiş birinden duymadan bi doktora gitmeyin zamanımızı boşa çalıyolar.5 senedir verdiği tek ödev kegel ve parmak egzersizleri.rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin hangi doktara inanacağımı şaşırdım hepsi biz çözüyoz diyo şimdi kocaelinde dr. asım eren 'i duydum onada gitmeyi düşünüyorum ama diğer dr.lar gibi çıkacak diye korkuyorum hergece sabaha kadar ağlıyorum..bende anne olmak istiyorum..sorunla boğuşan tüm herkese caniii gönülden sevgilerimle dua ile kalın ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?