- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #8.161
baharımmm herşey için çoooookkkk teşekkür ederim bebeğim hihoyyyt
inan nasıl oldu hala şoktayım :jeyyar: hiçmi hiç acı hissetmedim . sadece yarıdan sonra devam etmk istedim sızladı hafif lülülülülülü bende zorlamadım :1ninca:
Ama bi baktm kendiliğinden oluyor sonra :kedi:
Birde ben kesinlikle üstteyken yapamam derdim . Doktor üstte çok rahat olucak dedi zemuszemus dediği gibide oldu. . . kesnlikle kızlar üstte deneyin.biraz kayganlaştırıcıyla bu iş halolursositososito ve son olarak şunu diorum.bu işi ben yaptıysam herkes yapar şakkıdı
bende haydar dümene gittim bi sonuç alamadım eşimin desteğiyle yendim tek başıma kegel ve nefes egzersizleri yaptım ve parmak egzersizleri yaptım ve kurtuldum bu illetten allah hepinizin yardımcısı olsun allah hepinize bu hastalığı yenmesine melekleri göndersin ve meleklerle yardım etsin sizlere ve en kısa zamanda yenmezini sağlasın ve ardındanda bebekler göndersin allah ve melekleri size huzur versinler içinizden sizlere seslensinler sizlere güç destek versinler sizler için melekler dualar etsin rabbimize
Tebrikler canım darısı bizim basımıza inş.
20/12/2006
Haydar Dümen'in Sihirli (!) Reçetesi
Bu yazıyı Haydar Dümen'e vajinismus tedavisi için giden birkaç tanıdığımla uygulanan tedavi hakkında konuşmam neticesinde hazırlamaya karar verdim. Her nedense tanıdıklarımın hepsine kısa bir konuşma sonrasında aynı reçete yazılmış, aynı direktifler verilmiş ve hepsinden 3000 YTL (sonradan zam gelmiş midir bilemem) alınmış. Ve hatta bu kesin (!) tedaviden sonra yine de sorun çözülmezse 2000 $ karşılığında muayenehane ortamında tekrar edip daha kesin (!) sonuç alabilecekleri söylenmiş. Ben Haydar Dümen'in bu ülkede cinselliğin konuşulabilmesi adına yaptığı katkıları hep takdir ettim. Ama bu kadar hassas bir konuda bütün psikolojik etkenleri göz ardı edip, sadece mekanik yöntemlerle çözüm bulacağını iddia etmek en hafif tabirle sahtekarlıktan başka bir şey değil. Vajinismus, uzmanların elinde elbette bir geceden daha uzun sürede tedavi edilebilecek bir rahatsızlık. Ama yine de ille de "Haydar Dümen" diyen tanıdıklarınız varsa, buyrun sihirli (!) tedavi aşağıda. Hüsrana uğramak yanında 3000 YTL'den de olmasınlar.
Önce reçete:
Kuiflex (kas gevşetici + ağrı kesici)
Spazmol (spazm giderici + ağrı kesici)
Emla Tegaderm (lokal anestezik)
Xylocaine sprey (lokal anestezik)
Vazelin (kayganlaştırıcı olarak)
Gleitgelen (su bazlı kayganlaştırıcı)
Thermo-Gel (sıcak soğuk kompres)
Şimdi Talimatlar:
3 adet hapı yutun (2 kuiflex + 1 spazmol)
15 dk. sonra 1/3 vazelin sıkılmış sıcak su dolu tencerede 15 dk. oturun.
Kalkın
Bacaklarınızı açıp sprey sıkın (Xylocaine)
Bu sırada jel (no:7) 3-4 dakika tencerede kaynamış olsun
Jeli ince bir havlu ile sarın ve bacaklarınızın arasına koyun
Bacaklarınızı kapatın
Beklemeden sonra spreyi (Xylocaine) tekrar 3-4 defa sıkın
Tekrar 4-5 dakika jeli (no:7) koyun
Emla pomadı (no:3) nohut büyüklüğünde vajinanın içine sürün
2-3 dakika ovalayarak bekleyin
3-4 dakika bekleyin
Gleitgelen (no:6) ilişkiden hemen önce vajen içine ve penis üzerine uygulanacak
Hepsi bu kadar. Tekrar ediyorum; uygulama sizin kişisel sorumluluğunuzdadır. Ben bu tarz mekanik yöntemler yerine kapsamlı bir psikolojik terapiyi de içeren bir tedavi süreci öneririm.
Çok teşekkür ederim . . . İnşallah sizlerde En yakın zamanda bu illetten kurtulursunuz :Saruboceq:
Sormak istediğin bişey olursa cevaplarım cnm. . .ben doktor yardımıyla yendimm. .Hiç fayda etceğini sanmıodum başlarken ohaoldumsmile
Birinin daha mutlu haberini görmek ne güzel, tebrik ederim.olumunekankayizsmile
bize de tavsiye edermisin sekerim su filmleri
başaran arakadaşları tebrik ediyorum a.s.
arkadaşlar dün doktora gittik 2 parmak egzersizi verdi ilk önce jinekologla yaptık çok kolay oldu ama şimdi evde yapamıyom :sinifsinif: ne yapıyım sizcebilmiyorumkismile
herkeze merhaba kızlar evlilğiim 2 seneye yaklaşıcak vajiismus sorunum vardı geçen sene vajinismusu yenmiş bir arkadaşın desteği ile çalışmalara başlamıştım bayğaı bir ara vermiştim tekrar başladım ve neredeyse 7-8 çalışmada vajinismusu yendim yardımcı olabilirm isteyenlere malesef o kadar illet birşeyki kimse ile paylaşılmayan ama sonunda yenildiğinde bumuymuş denilen insana sıkıntı veren hatta evlilğini boş yere haram eden inşallah herkez kurtulur bu iletten
Nolur banda yardım edinnn.Çok mutsuzm umutsuzum
slm bende 5 senedir bu sorunla uğraşıyorum ve yenemedimarkadaşlar tek ricam psikolog psikolog gezip paranızı harcamayın servet harcadım istanbul dr.şirin maviengin diye bir dr.lütfen emin olmadan gerçekten sorununu yenmiş birinden duymadan bi doktora gitmeyin zamanımızı boşa çalıyolar.5 senedir verdiği tek ödev kegel ve parmak egzersizleri.rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin hangi doktara inanacağımı şaşırdım hepsi biz çözüyoz diyo şimdi kocaelinde dr. asım eren 'i duydum onada gitmeyi düşünüyorum ama diğer dr.lar gibi çıkacak diye korkuyorum hergece sabaha kadar ağlıyorum..bende anne olmak istiyorum..sorunla boğuşan tüm herkese caniii gönülden sevgilerimle dua ile kalın ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?