- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #8.201
slm bende 5 senedir bu sorunla uğraşıyorum ve yenemedimarkadaşlar tek ricam psikolog psikolog gezip paranızı harcamayın servet harcadım istanbul dr.şirin maviengin diye bir dr.lütfen emin olmadan gerçekten sorununu yenmiş birinden duymadan bi doktora gitmeyin zamanımızı boşa çalıyolar.5 senedir verdiği tek ödev kegel ve parmak egzersizleri.rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin hangi doktara inanacağımı şaşırdım hepsi biz çözüyoz diyoşimdi kocaelinde dr. asım eren 'i duydum onada gitmeyi düşünüyorum ama diğer dr.lar gibi çıkacak diye korkuyorumhergece sabaha kadar ağlıyorum..bende anne olmak istiyorum..sorunla boğuşan tüm herkese caniii gönülden sevgilerimle dua ile kalın((
benim gittigim bir yer var ankarada 3 seansda hallediyo ben çözdüm sayılır ufak bir teferruat kaldı jinekolog ve psikolog ikisi birlikte çok az bir ücret ödüyosun ve çok iyi insanlar o kadar cana yakın davranıyolar ki tavsiye ederim istersen bende başka bir şehirden gidiyorum kegel ve parmak egzersizi yaptırıyo ama kısa süreli uzun uzun değil ben asla yapamam diyodum ama bugün geldiğim durum beni şaşırtıyo bende daha önce 3 doktora gittim üçündede sorun hüsran oldu burası dördüncü yerim Bu arada 2 parmak olayını hallettim arkadaşlar tam müjde için sabırsızlanıyorum :lepi: az kaldı :sm_cool: