Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

benim gittigim bir yer var ankarada 3 seansda hallediyo ben çözdüm sayılır ufak bir teferruat kaldı jinekolog ve psikolog ikisi birlikte çok az bir ücret ödüyosun ve çok iyi insanlar o kadar cana yakın davranıyolar ki tavsiye ederim istersen bende başka bir şehirden gidiyorum kegel ve parmak egzersizi yaptırıyo ama kısa süreli uzun uzun değil ben asla yapamam diyodum ama bugün geldiğim durum beni şaşırtıyo bende daha önce 3 doktora gittim üçündede sorun hüsran oldu burası dördüncü yerim Bu arada 2 parmak olayını hallettim arkadaşlar tam müjde için sabırsızlanıyorum :lepi: az kaldı :sm_cool:

bu arada VAZGEÇİLMEZİM,Aras10 tebrikler...........darısı bizlere inş....

tesekku ederim arkadasim. ben 1 parmak 2 bogum yapabildim.daha fazla ilerletemedim. p... denemesi daha kolay geliyordu bana.bi yerden sonra gitmiyordu. parmakla denerden dar bi bogum var oranin acildigini hissettim. beynin oranin acilabildigini algilayabiliyor.ama ben aceleci davraniyordum. hemen deneyelim bi an once atlatayim diye bakiyordum. orasi kuru olunca canin aciyor. kayganlastirici cozum degil.cunku senden sivi geldikce orasi aciliyor. sen de rahatliyosun. ama bu rahatligi uzun tutmak sabitlemek onemli.on sevismeyi uzun tutup bunu sirf kendini icin yaparsaniz ( vajinismusu yenmek cocuk sahibi olmak esinize kendinizi kanitlamak sebep herneyse) inanin bedeniniz gevsiyor. ben parmak ve esli denemelerde kahganlastirici kullandim. ama disari kayiyordu. neden kendimi kasiyordum. duvar gibi oluyordu.
bi de yumurtlamaya yakin deneme yaptik.kayganlastiriciya ihtiyac duymadim yani.
rahim agzi yumurtlama doneminde yumusak oluyormus.
neyse cok uzun oldu. herseyden onemlisi basaracaginiza inanmak. benden yardim isteyen bi arkadasim basardik mujdesini verince ben de gaza geldim ve oldu sonunda cok sukur. umarim hepiniz en kisa zamanda atlatirsinizz ve burdan mujdeli haberler duymaya devam ederizzzdelikafadulden

İnşallah iyi haberlerini alırız yakında canım...alkisalkisalkis

mumla deneme yapan arkadaslar ilk denemelerinizi detaylı anlatırmısınız.bu bildgmz normal mum mu?yoksa önce küçük mum mu kullandınız.?muma strec film sardınız mı?ben tek parmagımı tamamen alabiliyorum.2 parmagımı da kısmen alıyorum.ama hala oraya farklı bir cisim girmesi fobisini atlatamadım.eşimin parmagını da alamıyorum.(gerçi bu eşimin tutumundan kaynaklanıyor biraz da.)eşimin sadece penisi girsin yeter.onunla egzersiz yapmak istemiyorum.bu konuda tecrübeli olanlar paylaşım yapabilirler mi acaba??

ben mumla deneme yaptım..bıldııgn beyaz bakkal mumu en hıc br sey sarmadım bebygı surdum ılk gırste bıraz tuhaf oluyor ama sakın pes etmeyın ve kızlar muman korkmayın parmaktan daha kolay oluyor ve ck rahat gırıyor parmka muma gore daha sert mum ck kolay kayıp gıdıyor

Kız bu mum bana hiç hijyenik gelmiyor...
Mikrop kapma olasılığı yüksek. Hassas bi organ sonuçta...

VAZGECILMEZIM ilerletmeye çalışıcam...

cara daha önce de olduğu olmuştu ama tedaviden sonra ilk defa oldu

canım soğan kürünü denemeni tavsiye ederim.işe yarıyor,ben miyom için uyguluyorum.ibrahim saraçoğlunun sitesine girersen orda var.kist miyom ve adet düzensizliğine ii geliyormuş.tadı başlarda kötü geliyor ama alışılıyor bence bi dene ilaçtan iyidir,en azından zararı yok

canım ön sevişmeyi uzun tutmak muhakkak ki önemli ama bu sefer eşlerde ereksiyon kaybı oluyor,onu nasıl çözecez,birkaç arkadaşın yazısında okudum hep aynı sorunlar yaşanıyor.ben hazır olunca eşimde aynı sorun olacak mı diye korkuyorum açıkçasısüprizzzzz

Bir bakarım canım...
Hiç sevmem soğanı ama katlanılabilir belki :)

ben hep mumla deneme yaptım sahsen 2 parmak falan korkuttu beni normal bakkal mumu al canım kalın gelirse eğer serçe parmak kalınlığında yanlardan inceltebilrisin ben ilk incelterek yaptım ameliyat eldiveninin parmakların girdiği yere mumu koyuyordum direk mumu sokmadım direk parmağımıda sokmadım hiç daha sonra ultrason jeli almıştım bide biraz eldivenle kaplı muma birazda vajinaya sıkıyordum bu şekilde yapıyordum çalışma bakkal mumunun tamamını yapabildikten sonra biraz daha kalın şamdan mumları varya ona geçtim ama emin ol p.. hepsinden kolay giriyo bir kerede şamdan mumundan sonra p.. denemesi yaptım ama ön sevişme falan yok sanki mumla çalışma yapıyormuşum gibi denedim

tipki bizler gibi erkeklerde olumsuz etkileniyorlar.ara verdiginizde duzelme olur mu?
bizde de erken bosalma sorunu olmustu. ama bu sorunlar da psikolojik diye biliyorum. umarim zamanla duzelir. kolay gelsin

arkadaşlar çok sagolun.söylediklerinizle mum denemesi yapmaya karar verdim.ama bakkal mumu biraz kalın geldi.ben de mumdan biraz daha ince olan göz maskarasını kullandım.önce peçete sardım.sonra streç filmle sarıp sabitledim.prezervatif gecirip jel sürdüm.tabi önce biraz parmak egzersizi yaptım.ama nedense parmagımı girdirirken elim uyusuyordu.yavas yavas sokmaya calıstıgım icin.daha sonra maskarayı yavasca ittireyim dedim.ittirdim...ittirdim....aman allahım ben ittirdikce o yavasca kayıyordu...ne acı ne yanma hissi....acaba yanlıs mı görüyorum diye dısarda kalan kısmı ölctüm.ve cıkardım.1bucuk parmak boyutunda girmis..sevincten agladım.sükür namazı kıldım.arkadaslar parmaktan cok daha rahat emin olun...ve hic acı yok....buna biraz alısınca daha kalınıyla deniycem...kendime güvenim tavan yaptı...kesinlikle pes etmeden deneyin derimopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3guclubacismile

Aslında uzun süredir aynı yerde çakılı kaldm hiçbi ilerleme yok.serçe parmağımı dahi sokamıorm emla aldm ama içe süremediğim için o da fayda etmio.Eşim aartık olsn istiyo.haliyle haklı.Zor günler geçiriorm.Hep sahte gülücükler atıorm etrafa.Ama içim kan ağlıo

Arkadaşlar tüm cesaretimi topladm serçe parmağımı ilk boğuma kadar soktm ya inanamıorm ama ordan sonrası yok sanki yada ilersi dar olduğu içindir belki.bi kaç kere denedm ama aynı yere kadr gidebiliyor parmağım.

arkadaşlar ben yeni üyeyim.ben ilk deneyimimi ekim ayında yapmıstım 2009 da.çok acıdı ve kanadı.nişanlım çok anlayışlıydı bende onu mutlu etmek istiyordum.sonra bikaç denememiz oldu hepsinde acıdı ama dayanılmıcak gibi deildi.dayandım,zevk alıyormuş gibi yaptım.sonra aylarca ara verdik kist çıktı bende.şimdi iyiyim.deneyelim dedik2ay önce canım yandı giremedi içeri.bugün tekrar denedik yne olmadı.penisi çok az girince ok ama devamını yapamadım acıdan bıraktık.vajinusmus böle birşeymi?

sevimnurcum canım serçe parmağı sokma cesaretinde bulunmuşsun sevindim canım ondan ileriside var orda kocaman bir boşluk var sakın bırakma egzersizi nefes alıp vermelerne dikkat et pozisyonuna dikkat et elin ile yapamıyorsan mum ile dene derim canım p.. sonra en kolayı mum bence ben öle başardım takıldığın yer olursa sor özelden de msj atabilirsin cesaretli ol arkadandayız pek hevesli yapmadığını yazmışsın diğer yazında serçe parmağı soktuktan sonra olabileceğini görünce artık mutlusundur heradle

reyyancım sevindim canım senin adına inşallah devamı gelir en kısa zamanda mum genişliklerini kalınlaştırarrka çalışmalarına devam et canım ben ilk mumla 1-2 defa yapmıştım sonra büyttüm bir kere en genişi ile yaptım sonra pe.. zaten hemen esniyor açılıyor rahim ağzı en kalın mumdan sonrada p.. olur canım güvenini kaybetmemen dileğiyle

:kedi:
Ya dediğim gibi egzersizlerden olumsz sonuç ala ala heves fln kalmıyor.Nasıl olsa olmuck diodum.Serçe parmağımı bi boğumdan biraz fazla soktum.Ama sanki daha ilersi dar.Çok garip bi duygu yaa.Rabbime şükürler olsn.Gerisini de görürürüm inş.Allah herkese şifasını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…