- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #8.141
psikolojik olarak durumu aştıysan canım gerisi su gibi gelir o zman önemli olan egzersiz yapmak ben çok ara verdim ama keşke ara vermeden çalışkan öğrenci olup hemen halletseymişim biraz süründürdüm kendimi sen süründürme
Ben de fazlasıyla süründürdüm kendimi...
Aşmaya yaklaştım gibi hissediyorum...
inşallah canım hep yakınızda aslında kendimizi uzaklaştırıyoruz ah bu beyin oyunları yokmu ben 2 -3 parmak falan yapmadım hiç zorlandığın bir yer varsa yardımcı olurum canım
merhaba arkadaslar.
xxderinxx , canım seni cok iyi anlıyorum buradaki herkes gibi..ben de eşimin destegiyle bu ise yeni baslayanlardanım..es destegi önemli evet..ama bi yere kadar..vajiden kurtulmayı kendimiz için yapmalıyız aslında..kendi mutlulugumuz için daha çok çaba sarfetmeliyiz...biz kendimizi iyi hissettikten sonra esler de mutlu oluyo canım...allah yardımcımız olsun inş.
maya
tek parmaktan sonra mı başardın.yoksa başka bi cisimle mi çalıştın canım anlayamadım
Kızlar bu Haydar dümenin tarifiymis bilmyorum işe yarar mı ama yorumlarda yaramıyor hissi uyandı bende
arkadaşlar benm kullandğm jelin adı başka. su bazlı mı değil mi bilmiyorum.adı konıx.bir fikriniz var mı
ben de evlililğin ilk başlarında çok zorlanmıştım. o yüzden çabalarınızı o kadar iyi anlıyorum takdir ediyorum ki arkadaşlar.. inş bir an önce hepiniz bu dertten kurtulursunuz
kızlar bişey sorucam emla kremi vajinanın içine mi sürüyorsunuz bir arkadaşım yeni evli çok ağrılı oluyormuş cinsel ilişkisi büyük ihtimal kendini kasıyordur.doktora gitmiş bir süre emla kullan demiş. nasıl kullanacağını anlatmamış ama. bana sordu ama ben de kullanmadım hiç. bilgisi olan var mı arkadaşlar?
hımmm anladım doğruya sen doktora gitmiştin ok. oz aman sorun yok
bence içtiklerinde mideni bulandırdı yada üşüttün herhalde
valla hiç bir bilgim yok söktürücü bitkisel olarak ben kontrol kullandğım için sorunum yok çok şükür öle şeylerle ama netten bi araştır canım
ayy bu artada dün gece rüyamda hamileliğimden şüpheleniyordum ve kan testi yaptırıyodum negatif çıkıyodu kızlar rüyaların tersi çıkar derler acaba hamilemi kalcam ne anlamadım ?
benim kullandığım jel de konix marka önemli olan su bazlı olması ve rahimde farklı hastalıklara yol açmaması kayganlaştırı maksatlı kullanılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?