Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

psikolojik olarak durumu aştıysan canım gerisi su gibi gelir o zman önemli olan egzersiz yapmak ben çok ara verdim ama keşke ara vermeden çalışkan öğrenci olup hemen halletseymişim biraz süründürdüm kendimi sen süründürme

Ben de fazlasıyla süründürdüm kendimi...
Aşmaya yaklaştım gibi hissediyorum...

merhaba arkadaslar.
xxderinxx , canım seni cok iyi anlıyorum buradaki herkes gibi..ben de eşimin destegiyle bu ise yeni baslayanlardanım..es destegi önemli evet..ama bi yere kadar..vajiden kurtulmayı kendimiz için yapmalıyız aslında..kendi mutlulugumuz için daha çok çaba sarfetmeliyiz...biz kendimizi iyi hissettikten sonra esler de mutlu oluyo canım...allah yardımcımız olsun inş.

Orası öyle ama eşimin kızlık takıntıları olduğu için ben önce onu ikna ettim...
Elbette en çok iş kendimize düşüyor...
Amin Allah hepimizin yardımcısı olsun....

20/12/2006
Haydar Dümen'in Sihirli (!) Reçetesi
Bu yazıyı Haydar Dümen'e vajinismus tedavisi için giden birkaç tanıdığımla uygulanan tedavi hakkında konuşmam neticesinde hazırlamaya karar verdim. Her nedense tanıdıklarımın hepsine kısa bir konuşma sonrasında aynı reçete yazılmış, aynı direktifler verilmiş ve hepsinden 3000 YTL (sonradan zam gelmiş midir bilemem) alınmış. Ve hatta bu kesin (!) tedaviden sonra yine de sorun çözülmezse 2000 $ karşılığında muayenehane ortamında tekrar edip daha kesin (!) sonuç alabilecekleri söylenmiş. Ben Haydar Dümen'in bu ülkede cinselliğin konuşulabilmesi adına yaptığı katkıları hep takdir ettim. Ama bu kadar hassas bir konuda bütün psikolojik etkenleri göz ardı edip, sadece mekanik yöntemlerle çözüm bulacağını iddia etmek en hafif tabirle sahtekarlıktan başka bir şey değil. Vajinismus, uzmanların elinde elbette bir geceden daha uzun sürede tedavi edilebilecek bir rahatsızlık. Ama yine de ille de "Haydar Dümen" diyen tanıdıklarınız varsa, buyrun sihirli (!) tedavi aşağıda. Hüsrana uğramak yanında 3000 YTL'den de olmasınlar.

Önce reçete:

Kuiflex (kas gevşetici + ağrı kesici)
Spazmol (spazm giderici + ağrı kesici)
Emla Tegaderm (lokal anestezik)
Xylocaine sprey (lokal anestezik)
Vazelin (kayganlaştırıcı olarak)
Gleitgelen (su bazlı kayganlaştırıcı)
Thermo-Gel (sıcak soğuk kompres)

Şimdi Talimatlar:

3 adet hapı yutun (2 kuiflex + 1 spazmol)
15 dk. sonra 1/3 vazelin sıkılmış sıcak su dolu tencerede 15 dk. oturun.
Kalkın
Bacaklarınızı açıp sprey sıkın (Xylocaine)
Bu sırada jel (no:7) 3-4 dakika tencerede kaynamış olsun
Jeli ince bir havlu ile sarın ve bacaklarınızın arasına koyun
Bacaklarınızı kapatın
Beklemeden sonra spreyi (Xylocaine) tekrar 3-4 defa sıkın
Tekrar 4-5 dakika jeli (no:7) koyun
Emla pomadı (no:3) nohut büyüklüğünde vajinanın içine sürün
2-3 dakika ovalayarak bekleyin
3-4 dakika bekleyin
Gleitgelen (no:6) ilişkiden hemen önce vajen içine ve penis üzerine uygulanacak
Hepsi bu kadar. Tekrar ediyorum; uygulama sizin kişisel sorumluluğunuzdadır. Ben bu tarz mekanik yöntemler yerine kapsamlı bir psikolojik terapiyi de içeren bir tedavi süreci öneririm.

maya
tek parmaktan sonra mı başardın.yoksa başka bi cisimle mi çalıştın canım anlayamadım

canım ben ilk yaptığımda ilk yapmam tabıkı 5-6 kez aynaya bakıp yerini belirleyip psikolojik olarak kendimi hazrılamamla geçti sonra artık gözümü kapattım ve cesaret edip tek parmak 2 boğum yapmıştım o kdar sevinmiştimki sonra cesaret geliyo ama ben elimle yapınca içeride kaslar kegel yaptıkça parmağımla hissediyordum kasılıp gevsediğimi ondan dolayı mumla yapmaya başladım . ilk önce normal mumu serçe parmağı kalınlığında gevsetip 2 kere onunla ardında mum boyutlatırını genişleterek 6-7 mum çalışmasında başardım . parmağınla rahatsız oluyorsan eğer mumla denemeni tavsiye ederim .

moral bozmak isteemem ama bende bu reçete hiçbir işe yaramadı. egzersizle yendim. sadece ilk 3 seanstan önce bitane sakinleştirici içiodum doktorun önerisiyle. onuda bıraktım alıştıktan sonra. bu reçetede emla falan vajinanın içine sürülüyo. ben zaten parmağımı bile değdiremiyodum ki nasıl vajinaın içine krem süriim. ama belki parmağını sokabilen kişiler için bir faydası olabilir. çünkü bende vajinama dilatörü aldıktan sonra dilatöre emla sürerdim ve böylece vajinanı içine emlayı sürerdim ilk bir ay kadar.

ben de evlililğin ilk başlarında çok zorlanmıştım. o yüzden çabalarınızı o kadar iyi anlıyorum takdir ediyorum ki arkadaşlar.. inş bir an önce hepiniz bu dertten kurtulursunuz
kızlar bişey sorucam emla kremi vajinanın içine mi sürüyorsunuz bir arkadaşım yeni evli çok ağrılı oluyormuş cinsel ilişkisi büyük ihtimal kendini kasıyordur.doktora gitmiş bir süre emla kullan demiş. nasıl kullanacağını anlatmamış ama. bana sordu ama ben de kullanmadım hiç. bilgisi olan var mı arkadaşlar?

evet canım emlayı parmağına sürsün (hangi parmağını rahat sokabiliyosa) içe doğru emlayı ittirsin içe sürsün
çok abartmasın sürerken tabi..nohut büyüklüğünde sıksın iyice içine doğru ittirsin giriş kısmınada birazını yayarsa daha iyi olur

iyi haberlerini duymak isterim canım

bende haydar dümene gittim bi sonuç alamadım eşimin desteğiyle yendim tek başıma kegel ve nefes egzersizleri yaptım ve parmak egzersizleri yaptım ve kurtuldum bu illetten allah hepinizin yardımcısı olsun allah hepinize bu hastalığı yenmesine melekleri göndersin ve meleklerle yardım etsin sizlere ve en kısa zamanda yenmezini sağlasın ve ardındanda bebekler göndersin allah ve melekleri size huzur versinler içinizden sizlere seslensinler sizlere güç destek versinler sizler için melekler dualar etsin rabbimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…