Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

al buneee şimdi kusucam üstüneeeeee heeeee döndürme şu karıyıııııııı o avatarııı görmüştüm gördükçe başım dönüoooooo kusarım bak heeee

özüüüm özüüüm iki gözüm aman sen kusma, bebiş sağlam kalsın ben değiştiririm avatarı:)) dur başka alternatifler arıyorum zaten şimdi, hehe :))

kızlar ben vajiismus muyum? hikayemi anlatayım. ilk ilişkimiz çok acılı ve kanamalı oldu. sonraki günerde devam edince doktora gittik. kızlık zarımın kalın olduğu için zor yırtıldığını söyledi. 15 gün perhiz verdi. sonrasında düzelir dedi. perhizden sonra önceki ilişkiler çok acılı olduğu için kendimi kasmaya başladım. yine arasıra kanama ve acı oluyor. o yüzden ilişki tamamlanamıyor. bu arada 40 günlük evliyim henüz. ne yapmalıyım sizce kızlar. sorunum sizinki le aynı mı yoksa farklı mı?

Güzelim hayırlı olsun öncelikle, mutlu mesut olun inşallah. Bence senin sorunun bizimkinden farkli çünkü biz hi birleşmiyoruz. Sen bunu yapabiliyorsun ama şu an acıyacak diye kasmaya başlamışsın. Doktor perhiz sonrası size acısız olması için nasıl yapmanız gerektiği konusunda bişey demedi mi, bilgilendirme yapmadı mı hiç?

kızlarrrrr lütfen cevap .......

aynı durum bendede var bende kanama yok ama acı hep oluyor sanki hiç haz almıyorum bende sordum ama cok katılan var..sorular kaynıyor arada..

sağol canım.. doktor bi şey söylemedi.. sonrasında tekrar kanama oldu diye doktoru aradım. o da kendini kasdığın için olmuştur dedi devam ederse psikoloğa gitmelisin dedi..

sağol canım.. doktor bi şey söylemedi.. sonrasında tekrar kanama oldu diye doktoru aradım. o da kendini kasdığın için olmuştur dedi devam ederse psikoloğa gitmelisin dedi..

canım afedesin yanlış anlama ama o nasıl bir doktormuş öyle ya!! Belki senin vajinanda ilişkiden sonra tahriş, enfeksiyon vs. bişey olmuştur, çünkü her ilişkiden sonra bu şekilde kanama olması sadece kendini kasmandan olamaz diye düşünüyorum. Kendini kastıkça acı olur da acı da gitgellerde vajinanda kaygansa eğer zamanla geçer diye düşünüyorum enfeksiyon, tahriş vs. olmadıktan sonra. Peki sen hi kasıyomusun kendini, ilişkiyi girmeden öncegiriş anında falan?

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr süper bi haberim varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr müjdemii isterimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

sorun kendimi kasmamda zaten canım. içeri giriyor biraz ama ben kendimi kasınca tam ilerleyemiyor .. sanırım zorlanmadan dolayı kanama oluyo. kendimi nasıl rahatlatacam bilmiyom

:62yaslandımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kızlar siz yenisinizz pek tanımazsınız belki yaslandım 10 sene bu vajınusmusu çektii ...odaa çok zor günler çok sıkıntılar çektiii düşünün 10 sene içinde bu sıkıntıyla yaşamak nasıl olurrr...eşiyle arası bozuldu boşanma derecesine geldiii......çok şükür şimdi hamileeeee inşallah bu saatten sonra herşey düzelir.........darısı başınıza inşallahhhh.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…