Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ayyyyy cnm yaaa kendım hamıle olmuşum gıbı sevındım kızzzzz super bı haber bu ahh cnm benım yaaaa tbrıkler saglıklı sıhhatlı dogurursun ınss...

bu arada bende hamıle kalıp sızlere solucekmıyım acaba ahh o gunler bı gelseeee...gelsede hamıleyım dıe haykırsam burdan...

saol canim rabbim en kisa zamanda sana ve tüm arkadaslara vajiyi yenip sana ve herkese nasip etsin insallah.

:KK62::KK62::62yaslandımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

kızlar siz yenisinizz pek tanımazsınız belki yaslandım 10 sene bu vajınusmusu çektii ...odaa çok zor günler çok sıkıntılar çektiii düşünün 10 sene içinde bu sıkıntıyla yaşamak nasıl olurrr...eşiyle arası bozuldu boşanma derecesine geldiii......çok şükür şimdi hamileeeee inşallah bu saatten sonra herşey düzelir.........darısı başınıza inşallahhhh.........

daha doktora gitmedim, sali aksami gidicem. insallah burdaki ve daha bilmedigimiz ne kadar vaji arkadas varsa hepsi yenerde, tez zamanda rabbim sizlerle beraber onlarada hayirlisiyla nasip eder insallah. suan aptal salak gibiyim inanamiyorum kadin oldugumda.da inanamamistim kac kere esime sormusumdur, oldumu diye simdi yine aynisi sanki yalan sanki 1.hayal 1.rüya biraz sonra uyanicakmisim gibi.
benim cikmam gerek izin alisverisi yapmam gerek

canım benım nasıl sevındım anlatamam cok sukur cok sıkıntılanıyordun bu konuda bak gordun mu Rabbım ısteyınce ne kolay...Rabbım hayırlısıyla kucagınıza almayı nasıp etsın bebısım yasasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:esın sok olmustur gör bak kızım bundan sonra gozunun ıcıne bakacak...bu arada benım soyledıklerımı yapmıs mıydın hanı ozelden yazmıstım tabı onlar hep vesıleydı bu ıste

canım benım nasıl sevındım anlatamam cok sukur cok sıkıntılanıyordun bu konuda bak gordun mu Rabbım ısteyınce ne kolay...Rabbım hayırlısıyla kucagınıza almayı nasıp etsın bebısım yasasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:esın sok olmustur gör bak kızım bundan sonra gozunun ıcıne bakacak...bu arada benım soyledıklerımı yapmıs mıydın hanı ozelden yazmıstım tabı onlar hep vesıleydı bu ıste

kıs yaslandımm eşine sölediğinde al bu da sana kapak olsun deeee:KK60::KK60::KK60::KK60: daha sölemedi kıs salı günü süpriz yapcak ama nasıl beklicek osamanı bilemiom hani ben tanısam eşini ispiyonlıcamda tanımıommm:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

kıs yaslandımm eşine sölediğinde al bu da sana kapak olsun deeee:KK60::KK60::KK60::KK60: daha sölemedi kıs salı günü süpriz yapcak ama nasıl beklicek osamanı bilemiom hani ben tanısam eşini ispiyonlıcamda tanımıommm:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

neeeeeeeeeee salı mı kız yaslandım kafayı mı yedın cabuk soyle benı delı etme yazık adamın hakkı duysun hemen sevınsın valla ben olsam catlarım ben ıdrar testını yapıp hemen gostermıstın soyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bak cok guzel bısey

rabbim insallah herkesle beraber saglikla kucagina almayi nasip etsin. herkese nasip etsin. esime daha söylemicem ona 2sok 1den yasaticam. sali gününe randevu aldim. onuda doktora cagirdim 1sey imzalaman gerek dedim, önce bebegimizle tanismaya hazirmisin diyicem sonrada ultrasyonda bebisi göstericem, evet bu arada özelden yazdiklarini yapmistim, cok saol:KK70: hersey icin:KK54: iyiki varsiniz, ve burdasiniz:KK16:

10senemiii allahım kesinlikle çok zor bişey hele 10 sene sürmesi:KK50::KK50: neseki çok şükür kurtulmuş allah bidaha böle şeyler göstermesin bebeğinide sağsalim kucağına alsın işallah nekadar güzel tebrik ederim yaslandım darısı bizim başımıza olsun işallahh...aminnnnnnnnnnn:KK66::KK66::KK64::KK64::KK64:

sao canim insallah darisi senle herkesin basina.

rabbim insallah herkesle beraber saglikla kucagina almayi nasip etsin. herkese nasip etsin. esime daha söylemicem ona 2sok 1den yasaticam. sali gününe randevu aldim. onuda doktora cagirdim 1sey imzalaman gerek dedim, önce bebegimizle tanismaya hazirmisin diyicem sonrada ultrasyonda bebisi göstericem, evet bu arada özelden yazdiklarini yapmistim, cok saol:KK70: hersey icin:KK54: iyiki varsiniz, ve burdasiniz:KK16:

canım benım senın su mutlu haberını aldım ya su mubarek gunlerde cok mutlu oldum her ne kadar yuz yuze tanısmasakta bız arkadasız bebısım:KK54:kız ne fenasın o gune kadar beklıcen ha ben hayatta beklemezdım catlardım yalnız adetın kac gun gecıktı bı de son adet tarıhın ne? bılıyor musun bunlar onemlı keseyı gorme acısından

canım benım senın su mutlu haberını aldım ya su mubarek gunlerde cok mutlu oldum her ne kadar yuz yuze tanısmasakta bız arkadasız bebısım:KK54:kız ne fenasın o gune kadar beklıcen ha ben hayatta beklemezdım catlardım yalnız adetın kac gun gecıktı bı de son adet tarıhın ne? bılıyor musun bunlar onemlı keseyı gorme acısından

bende seni tanimayi o.kadar isterdimki:KK70: bugün.le beraber 2.gün gecikti. dün test yaptim bugünde digital test yaptim 2.kiside pozitif cikti. 14.temmuz son adet tarihim.

X