-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #64.321
günaydın kızlar, eğer doktorun bana ilk sürdüğü emla krem ise ki bundan artık şüphem yok, vajina girişine sürdü ve emlakutularının iindeki bandı üstüne koydu 15 dakika bu bant burdan çıkmasın demişti. Biraz yakıyor ama ilk başta haberin olsun :))
günaydın kızlar.. bu emla kremini vajinin içine mi sürülüyor.. bide kaç dk beklemek lazım acaba uyuştursun diye..
günaydın.................hay çenenizzzz kopsun emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii oku oku bitmediiiiii beeeeee
ozuuuuuum oyle hareketleri avatarı nerden yaptın kuzum ya valla enerjşm yerşne geliyo
kk dan yaptım canım yukaarda arama var oraya hareketli avatar yaz çıkıoooo.....
ben yapamadım kaydederken hata veriyo
vajinin giriş kısmına. zaten acı hissi orda. ama ben emlayla ilişkiye karşıyım. vajinismus psikolojik bir rahatsızlık, emla o an için uyuşturur, ilişkiye girsen bile ya sonrası?
kızlar acaba haftasonu taze gelin olmayı dusunen var mı
ehehehehehehe ilahi
kızlar acaba haftasonu taze gelin olmayı dusunen var mı
Olmayı çok isterdim
Olmayı çok isterdim
vajinin giriş kısmına. zaten acı hissi orda. ama ben emlayla ilişkiye karşıyım. vajinismus psikolojik bir rahatsızlık, emla o an için uyuşturur, ilişkiye girsen bile ya sonrası?
kuzum olabilirsin niye usuosunki kendini. sen hala azimlisin içindeki heyecanı torpuleme