- 30 Temmuz 2011
- 1.269
- 414
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #64.301
Bkıs seninkidemi ps cisade araba yarışı yapyrum benimkide ps kolik maçı sevmiyorum o oynadıkca gıcık oluyorum geçen gerginlikte ps den oldu ztn..tek gerginligimiz ps
B
Bizim de hem maç izlemesi hem ps i. Bende öğreneyim de bari benle oynasınhem oynarken cilveleşiliyo falan iyi de oluyo ya bu arada dün egzersiz sırasında bekaretimi kaybetmiş olabilirim diyorum sizee!! Ne renk oluyor ya bekaret kanı,, pembemsi mi kırmızı mı ?
B
Bizim de hem maç izlemesi hem ps i. Bende öğreneyim de bari benle oynasınhem oynarken cilveleşiliyo falan iyi de oluyo ya bu arada dün egzersiz sırasında bekaretimi kaybetmiş olabilirim diyorum sizee!! Ne renk oluyor ya bekaret kanı,, pembemsi mi kırmızı mı ?
pembemsi ama cok hafif oluyo canım benimde ole olmustu iki uc damla bişidi acaba oylemidirki?
albunea canım galiba gitti senin 'gıymatlın'
Bana da öyle geliyo valla, gittiyse sevinecem ama yani, bu derdin başıma gelmesine neden olan et parçasından kurtuldum diye:)) Artık "kadın" oldum sanırsam
belinaycımm müptela olduk hepimiz dimi ya
benim evde de net olamyınca sabah işe koşa koşa gelir oldum neden acaba
normal bi durum değil aslında yaniii işe koşarak gidilir mi hiç
ben sanslıyım benimki mac falan islemezma aboks maclarını hiç kacırmıyo bende benle boks yap diyom
Bana da öyle geliyo valla, gittiyse sevinecem ama yani, bu derdin başıma gelmesine neden olan et parçasından kurtuldum diye:)) Artık "kadın" oldum sanırsam
maç izlemez ama psde oynar valla beraber oynuyoz amamaç sevmem onu oynamyrum oynatmıyorumda
nasıl oldu anlatırmısın bende kurtulmak istiyorumda:))
figo aklıma geldi ne zaman belli olacaktı senin durum
ay biz bile bu kadar meraklıyız sen meraktan çatlıyosundur
güzel heyecanlar ama hadi bakalım biz de yaşarız inşallah
canım 17 sini bekliyom :)
Ayy, had inşallah canım ya, hayırl ıhaberlerini alırız. Ne örcen ki sen, bebiş hazırlığı mı yapcan:)?
günaydın kızlar.. bu emla kremini vajinin içine mi sürülüyor.. bide kaç dk beklemek lazım acaba uyuştursun diye..