Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

günaydın kızlar, eğer doktorun bana ilk sürdüğü emla krem ise ki bundan artık şüphem yok, vajina girişine sürdü ve emlakutularının iindeki bandı üstüne koydu 15 dakika bu bant burdan çıkmasın demişti. Biraz yakıyor ama ilk başta haberin olsun :))

bende bant yok ama .. bende öyle beklerim açıp bacaklarımı olur heralde. bende ağda yapmadan önce sürüyordum. bi tane kalmış elimde akşama deneyecem bakalım. artık tak etti canıma . öyle yada böyle olacak bu iş diyorum sabahtan beri kendimi motive etmeye çalışıyorum bakalım akşam ne olacak..

günaydın.................hay çenenizzzz kopsun emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii oku oku bitmediiiiii beeeeee:KK60::KK60::KK60:

vajinin giriş kısmına. zaten acı hissi orda. ama ben emlayla ilişkiye karşıyım. vajinismus psikolojik bir rahatsızlık, emla o an için uyuşturur, ilişkiye girsen bile ya sonrası?

ya kızlar bende emla kullandım ilişki öyle oldu.bir sefer emlasız ilişki yaşayabildim o da bol kremle.azaltayım diyorum yavaş yavaş ama nebilim o olmadığı zaman çok acıyo.gerçekten bırakamayacakmışım gibi geliyo:KK43:

vajinin giriş kısmına. zaten acı hissi orda. ama ben emlayla ilişkiye karşıyım. vajinismus psikolojik bir rahatsızlık, emla o an için uyuşturur, ilişkiye girsen bile ya sonrası?

bi seferlik için düşünüyorum bi kere girsin şu meret gerisi gelir heralde bikere girince biraz alışır genişler diyorlar. bakalım inş. bu akşam cesaretimi toplaya bilirsem olacak bu iş .

X