B
boz
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
yok mu yardım edicek birileriiii:uhm:
bugün 2. egzersizimi yaptım.ilkine göre daha rahattım.zamanla daha iyi olacak inşaallah inanıyorum :)
bugün 2. egzersizimi yaptım.ilkine göre daha rahattım.zamanla daha iyi olacak inşaallah inanıyorum :)
slm canım.. egzersiz yapmak istersen ben yardımcı olmak isteriim.. ilk başta zor gelebilir ama sonradan alışırsın..
şimdiye kdar başarmak için neler yaptın yada yapmadın anlatmakla başla istersen kendini ..
peki anlatim belki bi çözüm yolu buluruz tşk ederim karşılık verdiğin içinde.ilk önce 1 tane parmak denedim sonra 2. parmağı aldım ama eşime izin vermiyorum zaman geçiyoo ve napıcağmı hiç bilmiyorum doktora gidim dedim çook pahalı ağızlarını 200 den açıyolar:çok üzgünüm:
canım kendin dene. bak ben yendim bunu normal ilişkiye girebiliorum fakat hala eşim parmağını soktuğunda tuhaf oluyorum istemiyorum. oyüzden moralin bozulmasın. doktorlar pahalı evet haklısın. bende doktorla ydim bunu. özel bi doktora gittim 8seansta çözdüm ama dünyanın parasını verdim. gerçi pişman değilim ama şunu söliim doktorunda yaptırdığı farklı bşy yok. oda egzersiz yaptırıyo ve seni rahatlatıyo. benim doktorum parmakla 2kez çalıştırdı beni daha sonra dilatör kullandım. 4farklı boyu var. her seferinde bi büyük boyuna geçiyodum. üzerlerine bolca krem sürüp çalışıodum. nefes çok önemli. nefes egzersiz yap. burnundan al ağzında ver. verirken içeri sok bk görceksin daha kolay olcak öyle. bide egzersizler boyunca hatta ilk 10 ilişkmde fala emla kulladım. ilk başta yakıyo ama sona rahatlatıyo. şimdi artık onuda bıraktım alışkanlık yapmasın diye.
umarım azda olsa yardımcı olabilmişimdır. egzersizleri bırakma yenilmeyecek bişey değil inan bana...
yok yokk sekerim ozaman cok kasiliyodu ben o sekilde basardim ha birde yastik koy belinin altina bence hafif aralik birak bacaklari popo yonune sonra tam ileriiiii :=))
hayır değilim