- 13 Eylül 2008
- 2.966
- 206
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
canım yanlış anlamada sen yapamazken ordan bebek çıktının farkında değilmiydin??
teşekkürler canım saol...ben ilaç egzersiz vs hep bu sitede duydum,,eşimde 1 aydır yoktu..o yokkan çok nadirde olsa egzersiz yaptım..ben kendimi şartladım sanırım, bu spreyi ilk kullanıp denemede yenicem bunu derdim psikolojik sanırım uyuştu acımıcak dedim sıktım dişimi...bundan sonrası artık krem sprey yok alışmak istemem...kızlar bakın ben hiç bi zaman stres yapmadım olumsuz düşünmedim inşallah olucak dedim kocam bi gelsin yapıcam dedim hep, ama araştırdım okudum burada yazılanları,,yanlış anlaşılmasın ilk ilşkimi yaşadım diye demiyorum(bakın hatta vajiyi yendim demiyorum zamanla alışılcak ilşkiye)benim yazılarımı okuyan bilir hep dedim stres takıntı yapmayın kafa karışır hayat zorlaşır,,,canım elimden geldince yardımcı olurum bildiklerimle,,ama özelimde msj yok sen profile yaz istersen...canım daha dun uye oldum ve ilk senınle mesajlasmıstım ve bugün okudugum mesaj gercekten benı cok mutlu etti. senın özelıne msj atmıstım bende bu sorunu sende yasamıssın basaran bırı olarak bana sende bılgı verebılırsın dıye dedım ya sıtede yenı oldugumdan bıraz acemlık cekıyorum. forumdakı tarıhe bakmadım.:)) umarım ben sana sana ugurlu gelmısımdır sende bana ugurlu gelırsın mesajlarını beklıyorum.
saol canım evet çok şükürr ilk aşamayı atlattım darısı tüm bu sorunu yaşayanların başına a.s.denizcek tebrik ederim seni ilk aşamayı geçmişsin darısı benim ve tüm vaji. sorununu yaşayan arkadaşlara tez zamanda inşallllllllaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh allahım inşallah...
dilekcim çok saol canım ilk aşamayı hallettim bakalım..inşallah canım allahım herkesin yuvasına mutluluk versin,, vaji sayfasından özelimden bana çok yardımcı oldun sende çok çok saol canım allahda senin gönlüne göre versin...DENİZCEKKKK...
canım başarmışsın.. çokkkkkkkkkkk tebrik ederim.. yuvanızda bir ömür boyu mutlu olursunuz inşllah
valla denızcım cok dogru soyluyorsun sıkıntı stress zaten daha da olumsuzlatırıyor durumu bak ben 3 yıllık evlıyım ve her denemede olumsuz oldugunda aglama krızlerıne gırıyorum ama eşimin desteği benı tekrar herseye sıfırdan baslamaı saglıyor. ama benımde psıkolojık oldugunu dusunuyorum cunku bende yaklasık 2 aydır parmaklarımı sokabılıyorum dedım ya 2 parmak bazen 3 parmak. burda arkadalarla konustukca inan psıkolojık bır destek alıyormusum gibi hıssedıyorum.
duygu'cum ozeline msj attim senin. arkadaslar size mutlulugumu anlatamammmmmm benim dun gece oldu basardim okadar mutluyum ki bunu size anlatammm hic bir uyusturucu kullanmadim ayyy ucuyorum resmen okadar uzerimden buyuk yuk kalktiki allahim insallah herkess basarir en cok istegim herkesin basarmasi bunu...sizi cok sewiyorum en buyuk KK bu siteye tesaduf eseri girmeseydim ben belkide hic bisey olmiycakti...butun yardimi olanlara cok tesekkur ederim... yardimci olurum her zaman ozelime de msj atabilirsinz...sevgiler:lepi: