Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm parmak egzerzilerinin hepsini yaptım 2parmak bile sokabilirorum ama hepsi okadar aparatlar yerine mum aldım deniym die ama çok sert geldi bana.anlıcağnız yapamadım ama sıcak su iyi fikir tşkler
canım bak ben 2 aydır falan yapıyodum parmak egzersizini ama sürekli değil yani aklıma geldikçe veya kendimi o an cesaretli hissettikçe en son 2 3 defa mumla denedim mum yapmadan önce sıcak su buharına oturuyodum orası genleşiyo ve açılıyodu normal yağlı kremle yaptım...mum evet bizraz kalın gelebilir başta nefesini kontrola etmeye çalış birden içine sokma yavaş yavaş kendini kasmadan yap baktın acı hissediyosun devam etme..muma prez tak dene bide ben prez taktım daha kaygan oldu mum...parmak egzersizlerinde çok güzel yol almışsın bu bile seni çok rahatlatır cesaret verir egzersiz yapmayı canın istemesede sakın psikolojini bozma ve bu süre içinde eşinle uzak durun ben 1 aya yakın eşimden ayrı kalmıştım bununda yenmemde yararı oldu...

inş bie sıcak suyu deniym senin adına sevindim .darısı inş benim başıma.bende başarsam dünyalar benim olcak allah hayırlısını versin hepimiz için

merhaba kızlar. 11 aylık evliyim ve bende vajiyim geçen hafta doktora gittim parmak egzersizlerini verdi. hala bakire olduğum için parmak egzersizleri çok zor yani çok korkuyla geçiyor. henüz 1 parmak boğumundayım 5. gün oldu bugün ama aynaya bakınca açıldığını görebiliyorum. buna biraz seviniyorum ama bu işkence hiç bitmeyecek gibi geliyor başaran arkadşlara çok özeniyorum

arkadaşlar lütfen biraz sabır uzun zamandır bakamıyordum neler olmş neler. ben evliliğimin 1. yıldönümünde gittim doktoruma ama biz resmi nikahı daha evvel kıymıştık ve nişanlıyken de denmelrimiz olmuştu kısacası 2 yıl boyunca bu illetle yaşadım. doktora ilk gittiğim günden sonraki 6 ay boyunca her doktora gideceğim gün içim daraldı egzersizleri yapmak ona zaman ayırmaya çalışmak çok zor günlerdi. ama içimde bir umut vardı ben bunu atlatacatım. sonunda normal insanlar gibi ilişkiye girecektim eşimle bu nedenle ertelemek istesem bile kendimi zorlayıp egzersizlerimi yaptım. ödevlerimi yaptım doktoruma raporlarımı verirken kendimi 1 adım daha ilerlemiş hissediyordum.
şimdi ne oldu. şimdi gerçektn çok mutluyum.
lütfen ev işi yapıyorum yemeğini yapıp bulaşığını yıkıyorum gömleklerini ütülüyorum birde bu adamın gönlünü hoş etmek için uğraşamam demeyin bu sizin erkeklere bahşettiğiniz bir ödül değil bir kere bu düşünceden sıyrılın geçmiş sayfalarda böyle bir şey okudum çünkü çok üzüldüm. eşini seven bir kişi böyle düşünmez ayrıca sevişmek sadece erkeklere zevk veren bir olay değildir. sevişme olayını tam manasıyla yaşayan insanların eşleriyle bütün paylaşımları çok daha güzel oluyor. neyse bundan sonra bende tekrar aranzdayım konuşalım paylaşalım.

inş cnm ya mumlarla deniym dedim yapamadım çok sert geldii off allah yardımcım olsun ya.sabrım kalmadı artık:çok üzgünüm:

sabret canımm benim tedavim 1ay sürdü. haftada 2 kez gidiyodum doktora 1saat çalışıyoduk. ilişkiye girmeye başladıktan sonra bile düzene girmesi 1ayımı aldı. ilk zamanlar ilişki öncesi 5dk egzersiz yapıodum emla sürüyodum falan. daha bunlardan yeni yeni kurtuldum. oyüzden sabır canım...

tebrik ederim bundan sonraki bikaç ilişki sıkıntılı geçebilir sakın pesetme en zorunu atlattın çünkü. ben ilk kez yapabildikten sonra 1 ay kadar olmadı ama benim eşimde pek istekli değildi sonra baktık oluyor şimdi çok keyifli zamanlar geçiriyoruz.

Son düzenleme:
kızlarr çok basitmiş şimdi geçen günlerime yanıyorum .herkez dişini sıksın ve yapsın çok güzell.allah hepiniz yardımcısı olsun bana yardımcı olan arkadaşlarada teşekkür ederimmmmopuyorumnanaktan

bu mutluluğun nasıl bir duygu olduğunu anlatamayız heralde. ben ilk deneyimde ağlamıştım 2.sinde de dedim herhalde bundan sonra hep ağlıycam ama öyle olmadı inanılmaz bir mutluluk tekrar o gün aklıma geldi senin adına çok mutlu oldum canım. şu an ağzım kulaklarımda aptal aptal sırıtarak yazıyorum.

boz yaa nasil sevindim anlatamam bende senin gibi havalara ucmustum harikasin cnm..ehh artik tadini cikar :lepi: hehe yaa ne guzel arka arkaya guzel haberler aliyoruz hadi insallah devami gelirr yarabbimmmmm..

boz yaa nasil sevindim anlatamam bende senin gibi havalara ucmustum harikasin cnm..ehh artik tadini cikar :lepi: hehe yaa ne guzel arka arkaya guzel haberler aliyoruz hadi insallah devami gelirr yarabbimmmmm..

walla uçtum havalara çok güzel bişey inşallah devamını getirebiliriz

kizlar yaa mum(aparatlar gibi sanki) gercekten cok ama cok ise yariyor kesinlikle tavsiye ediyorum basaramayan arkadaslara bende valla mum sayesinde yenmistimbuyrunnnnnnnnn

Son düzenleyen: Moderatör:
tbrik ederm boz :) senin adına çok sevindim. başarıcaksın demiştim sana diimi :)
bundan sonra ilişkiye sık gir ki alış. ara verme. zamanla herşey çok daha güzel olucak...
tebrikler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…