Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben hiçbir zaman başarıp mutlu olamıycam :KK43:(((((((

niye bu sekılde düşünuyorsun karamsarlık senı hepten dibe sürükler bunu unutma umudun olsun ki basarabılesın.bende basaramdım henuz ama hiçbir zamanda olmayacak demıyorum. kendıne guven. baskarı becerbılıyor bız nıye beceremıyelım bızlerdekı sorun sadece psıkolojık.

ben hiçbir zaman başarıp mutlu olamıycam :KK43:(((((((

canım, neden bu kdar umutsuzsun.. vajinin en çok sevdiği bizi mutsuz etmektir..
egzersizlerine başla önce gerisi zaten gelir.. ilk düşündüğünde zor gibi gelir belki ama inanki bunun sana ne kadar faydası olucak sende fark ediceksin.. hiç başlamadıysan ultrason jeli al birde steril eldiven sonrada aşamaları anlatırım sana..
umutsuzluk yok tatlımopuyorumnanaktan

whatsup saol canım yardımların içinde çok çok teşekkürler,,bu siteye üye oldum 5.ayda okudum sordum öğrendim hep,,, gerçekten burası sayesinde 2 ayda yendim şükür yoksa egzersziz krem sprey vs.bilmiodum maaleseff,,ama umudumu kaybetmedim canımı sıkmadım hiç,,guest06 öyle düşünme canım bak 2 yıl sonra bitti sabır de ve karamsar olma

teşekkürler canım saol...ben ilaç egzersiz vs hep bu sitede duydum,,eşimde 1 aydır yoktu..o yokkan çok nadirde olsa egzersiz yaptım..ben kendimi şartladım sanırım, bu spreyi ilk kullanıp denemede yenicem bunu derdim psikolojik sanırım uyuştu acımıcak dedim sıktım dişimi...bundan sonrası artık krem sprey yok alışmak istemem...kızlar bakın ben hiç bi zaman stres yapmadım olumsuz düşünmedim inşallah olucak dedim kocam bi gelsin yapıcam dedim hep, ama araştırdım okudum burada yazılanları,,yanlış anlaşılmasın ilk ilşkimi yaşadım diye demiyorum(bakın hatta vajiyi yendim demiyorum zamanla alışılcak ilşkiye)benim yazılarımı okuyan bilir hep dedim stres takıntı yapmayın kafa karışır hayat zorlaşır,,,canım elimden geldince yardımcı olurum bildiklerimle,,ama özelimde msj yok sen profile yaz istersen...

canım kutluyorum seni ben böyle bir sorun yaşamadım ama zor olduğunu tahmin edebiliyorum hani demişsinya yendim demiyorum ama.. diye böyle deme yenmişsin işte beynini böyle şartlama aferin sanaaa şimdi sıra bebişteeee...:)) tebriklerr...

canım kutluyorum seni ben böyle bir sorun yaşamadım ama zor olduğunu tahmin edebiliyorum hani demişsinya yendim demiyorum ama.. diye böyle deme yenmişsin işte beynini böyle şartlama aferin sanaaa şimdi sıra bebişteeee...:)) tebriklerr...
saol canım,,inşallah yaşayan herkes atlatır,,ya ne bilim sanki bi defa yaptım,,ki bu benim için çok büyük bi başarı hiç ilşkim olmamaıştı,,, yendim bitti diye ortalığa çıkmak istemedim tamamaen yendim artık düzenli ilşki yaşayabiliyorum dicem günü beklemek istedim,,,çünkü ilk ilşkiy,i yaşayıp bidaha yapamayanlarda çok, onlar kalksa deseki he bizde yaptık ilki ama bak olmuyo daha!!! aslında haklısn daha denemedim tekrar (ay başım geldi) ama umarım tekrarlanmaz bu sorun bi daha,,evet inşallah bebeişte olur hayırlısıyla,,,bebikte sabtretsin biraz,, anası çok sabırlı çünkü relaxx,, a.s.

saol canım,,inşallah yaşayan herkes atlatır,,ya ne bilim sanki bi defa yaptım,,ki bu benim için çok büyük bi başarı hiç ilşkim olmamaıştı,,, yendim bitti diye ortalığa çıkmak istemedim tamamaen yendim artık düzenli ilşki yaşayabiliyorum dicem günü beklemek istedim,,,çünkü ilk ilşkiy,i yaşayıp bidaha yapamayanlarda çok, onlar kalksa deseki he bizde yaptık ilki ama bak olmuyo daha!!! aslında haklısn daha denemedim tekrar (ay başım geldi) ama umarım tekrarlanmaz bu sorun bi daha,,evet inşallah bebeişte olur hayırlısıyla,,,bebikte sabtretsin biraz,, anası çok sabırlı çünkü relaxx,, a.s.

inşallah canım

denizcek gözün aydın :)

ben de sonunda egzersize başladım.daha dün hiçbirşey değdirtmiyordum oraya.az önce esti böyle.kızdım kendime gittim eldiveni getirdim.jeli sürdüm(ilk gece için almıştık ama kullanamadım hiç) serçe parmağımın yarısını içeri soktum.içeride birşeyler takıldı parmağıma.daha ileri götüremedim.yönünü şaşırdım bir de popo tarafına yani aşağı aşağı oluyor değil mi?

ağladım bir de parmak içeri girmeye başlayınca.daha dün denedik oraya değdiği an havaya zıplıyordum acıdan. şimdi ise yanma var.içeri girdiğinde de oldu yanma.Allahım inanamıyorum oraya birşeyi sokmayı başardıııııııııımmmm çok şükür sanaaa ..

zemuszemus

bir de egzersizi aynayla yaptım.yaparken de hep forumu,başarıp da foruma yazanları bana destek verenleri düşündüm.egzersize başlamakta tembellik eden arkadaşlar size sesleniyorrrrrrrrrrruuuum:

hemen kapın eldiveni kremi koşun egzersize.küçük birşey belki benimki ama bunda bu kadar seviniyorsam ilişkiyi yapınca ne kadar sevinirim Allah bilir.

buradan bana mesaj yazarak destek olan herkesten Allah razı olsun.sizin sayenizde başladım devamı da gelecek inşaallah.hepinizi öpüyorum.. zemuszemus zemuszemus opuyorumnanaktan

saol canım...canım ya çok sevindim inan bak biraz egzersiz hem seni rahatlatacak hem oranı....baktın sıkıldın bırak ben öle yapıyodum sürekli egzersiz falan yapmıyodum canın ne zaman isterse kendini ne zaman iyi hissdersen o zaman yap egzersizlerini..

doktor eldiveni kullandım.gleit de kullandım ama kıyıp da çok fazla sıkamadım bitmesin diye.çok pahalı ya.biterse hemen alamam.

neyse varsın yansın napalım.

mona'cim benden de bir tavsiye ince parmak kalinliginda mumla da dene(prezf. gecirip) derim.. birde bacaklarini cok acma aralik birak ilk basta biseyler varmis gibi sanki biseyler takilyo gibi oluyo ama sonra bak gor nasilda taa ileri gittini hissedicen ve :1shok:eek:lucan süprizzzzz kolay gele seker

yok yokk sekerim ozaman cok kasiliyodu ben o sekilde basardim ha birde yastik koy belinin altina bence hafif aralik birak bacaklari popo yonune sonra tam ileriiiii :=))

Son düzenleyen: Moderatör:
doktor eldiveni kullandım.gleit de kullandım ama kıyıp da çok fazla sıkamadım bitmesin diye.çok pahalı ya.biterse hemen alamam.

neyse varsın yansın napalım.

mona_roza merhaba,
ben 3 yıllık evlıyım ve bende vajınlıyım. senın gıbı baslarda bende hıc parmak bıle degdıremıyordum. daha sonra kendı kendıme nette okudugum egzersızlerı yaptım önce orta parmakla basladım ben ancak kesınlıkle kuru kuruya rahat olmuyor sana tavsıyem vazelin deneyebılırsın inanılmaz kayganlastırıyor. bunları deneye deneye sonra 2 parmak sokmaya kadar geldım bazen eşim yardım edıyor tabı ozaman daha farklı bır durum oldugu için cok kayganlasıyor ınanamazsın bı kac kere 3 parmak soktum. benım problemım beyınde acıyacak korkusunu atamadım onuda yenebılsem hersey daha guzel olucak. ama sana dıyecegım parmak calısmalarını sakın bırakma faydası cok buyuk sonucta vajına genıslıyor ve 2 -3 parmaga kadar gelıyorsun.basarılar arkadasım.

X