-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
ben hiçbir zaman başarıp mutlu olamıycam(((((((
ben hiçbir zaman başarıp mutlu olamıycam(((((((
teşekkürler canım saol...ben ilaç egzersiz vs hep bu sitede duydum,,eşimde 1 aydır yoktu..o yokkan çok nadirde olsa egzersiz yaptım..ben kendimi şartladım sanırım, bu spreyi ilk kullanıp denemede yenicem bunu derdim psikolojik sanırım uyuştu acımıcak dedim sıktım dişimi...bundan sonrası artık krem sprey yok alışmak istemem...kızlar bakın ben hiç bi zaman stres yapmadım olumsuz düşünmedim inşallah olucak dedim kocam bi gelsin yapıcam dedim hep, ama araştırdım okudum burada yazılanları,,yanlış anlaşılmasın ilk ilşkimi yaşadım diye demiyorum(bakın hatta vajiyi yendim demiyorum zamanla alışılcak ilşkiye)benim yazılarımı okuyan bilir hep dedim stres takıntı yapmayın kafa karışır hayat zorlaşır,,,canım elimden geldince yardımcı olurum bildiklerimle,,ama özelimde msj yok sen profile yaz istersen...
saol canım,,inşallah yaşayan herkes atlatır,,ya ne bilim sanki bi defa yaptım,,ki bu benim için çok büyük bi başarı hiç ilşkim olmamaıştı,,, yendim bitti diye ortalığa çıkmak istemedim tamamaen yendim artık düzenli ilşki yaşayabiliyorum dicem günü beklemek istedim,,,çünkü ilk ilşkiy,i yaşayıp bidaha yapamayanlarda çok, onlar kalksa deseki he bizde yaptık ilki ama bak olmuyo daha!!! aslında haklısn daha denemedim tekrar (ay başım geldi) ama umarım tekrarlanmaz bu sorun bi daha,,evet inşallah bebeişte olur hayırlısıyla,,,bebikte sabtretsin biraz,, anası çok sabırlı çünkü relaxx,, a.s.canım kutluyorum seni ben böyle bir sorun yaşamadım ama zor olduğunu tahmin edebiliyorum hani demişsinya yendim demiyorum ama.. diye böyle deme yenmişsin işte beynini böyle şartlama aferin sanaaa şimdi sıra bebişteeee...:)) tebriklerr...
saol canım,,inşallah yaşayan herkes atlatır,,ya ne bilim sanki bi defa yaptım,,ki bu benim için çok büyük bi başarı hiç ilşkim olmamaıştı,,, yendim bitti diye ortalığa çıkmak istemedim tamamaen yendim artık düzenli ilşki yaşayabiliyorum dicem günü beklemek istedim,,,çünkü ilk ilşkiy,i yaşayıp bidaha yapamayanlarda çok, onlar kalksa deseki he bizde yaptık ilki ama bak olmuyo daha!!! aslında haklısn daha denemedim tekrar (ay başım geldi) ama umarım tekrarlanmaz bu sorun bi daha,,evet inşallah bebeişte olur hayırlısıyla,,,bebikte sabtretsin biraz,, anası çok sabırlı çünkü relaxx,, a.s.
doktor eldiveni kullandım.gleit de kullandım ama kıyıp da çok fazla sıkamadım bitmesin diye.çok pahalı ya.biterse hemen alamam.
neyse varsın yansın napalım.