E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
hayır değilim
canım neden parmak egzersizi yapıyon kiş merak ettim şimdii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır değilim
Arkadaşlar evli değilim, ileriye dönük bir beraberliğim var. Bir defa denedik kızlık zarı bozuldu ama ikinciyi denemeden doktora koştum korkudan. Doktor da vajinismussun dedi egzersiz verdi. Bu sorunu çözmem lazım yoksa birlikte olduğum kişiyle nasil evlenirim bilmiyorum.
Arkadaşlar evliyim bekarim bu benim sorunum lütfen bu rahatsızlığımla ilgili sorulara yanıt verin. Ben destek arıyorum, moral bozucu tavsiyeler değil.
Arkadaşlar evli değilim, ileriye dönük bir beraberliğim var. Bir defa denedik kızlık zarı bozuldu ama ikinciyi denemeden doktora koştum korkudan. Doktor da vajinismussun dedi egzersiz verdi. Bu sorunu çözmem lazım yoksa birlikte olduğum kişiyle nasil evlenirim bilmiyorum.
ece hanım aradığınız desteği bulursun inş allah yardımcınız olsun
senden haber bekliyorumm giriyorum ama yoksun sitede
canım kusura bakma pek girmeye fırsatım olmadı. dilatörü doktor verdi bana. satılıyomu bilmiyorum. doktor önce resimlerle vajinayı anlatıyo. sonra kremle masaj yapıyo rahatlatıyo. sonra aynayla vajinayı gösteriyo. daha sonra 2seans parmak egzersizi yaptık sonrasnda dilatörle çlıştık. dilatörü önce kendisi sokuyo sonra kontrolü sana veriyo. yani kısacası evdekendinde yapbilirsin tüm bunları.
evet canım halettim ben. tedavimin üzerinden 3 ay geçti iyice alıştm artık. sende başarıcaksın inanıyorum. sadece biraz gayret ve sabır:)
boz mum deniyormuşun sanırım ama zorlanıyorsun inceltmeyi denesen mumu
boz canım mumlar biraz sert gelebilir mumlara prez geçir öle de dene.. parmak egzersizlerini ice ilerlettinde de başlayabilirsin muma.. orası parmağa alışsın ki baya öle mum dene açılma olsun...bide mum parmak egzersizi denicende sıcak suya falan otur orası ice genleşsin açılsın sıcak su buharı çok rahatlatır...
kalınlığından şikayetçi dilimde çok sert korku kaplıyo birden beni