Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaşlar evli değilim, ileriye dönük bir beraberliğim var. Bir defa denedik kızlık zarı bozuldu ama ikinciyi denemeden doktora koştum korkudan. Doktor da vajinismussun dedi egzersiz verdi. Bu sorunu çözmem lazım yoksa birlikte olduğum kişiyle nasil evlenirim bilmiyorum.

Arkadaşlar evli değilim, ileriye dönük bir beraberliğim var. Bir defa denedik kızlık zarı bozuldu ama ikinciyi denemeden doktora koştum korkudan. Doktor da vajinismussun dedi egzersiz verdi. Bu sorunu çözmem lazım yoksa birlikte olduğum kişiyle nasil evlenirim bilmiyorum.

canım belkide evlenmez kimseye güvenmiceksin bu dünyada keşke birlikte olmasaydın.kızlığında gitmiş.evlendiğindede bi çare bulursun tabi eğer vajinismussan.

Arkadaşlar evliyim bekarim bu benim sorunum lütfen bu rahatsızlığımla ilgili sorulara yanıt verin. Ben destek arıyorum, moral bozucu tavsiyeler değil.

canım öncelikle sana geçmiş olsun olan olmuş ilkini nasıl yaptın vaji olsan yapamzdın yada çok zor olurdu
sen sıak suyun altında önce 1 parmakla başla gerisi gelir

slm arkadaşlar ..ilk yaptıktan sonra reglim arya girmişti..dün tekrar denedim ve krem sprey vs hiç bişe kullanmadan yaptımmm bi sorun olmadı..yeni yazan arkadaşlar var kızlar geçmiş olsun hepinize bu site sayesinde başardım bende kısa zaman önce..parmak egzersizleri çok önemli zaten dr yede gitseniz parmak egzersizi vs verecek sabır en önemli olanı.. ece ilk defa ilşki denedinde yapmışsın sonra dr ye gitmişsin o dr sana evli olmadan,,kızlığında gitmiş falan vs..sana nasıl vajinusmus teşhisi koydu anlamadım...ne kadar süre denedin olmadı bilmiyorum ama vajunusmus sorununu aylarca yıllarca yaşayanlar var,,

boz : teşekkür ederim inşallah senin de sorunun en kısa sürede düzelir.

ipeklim : tek parmağı başardım ama çıkıştaki acı konusunda sorunum var o ne zaman düzelir tek parmaktan ikiye geçtiysen bilgi verebilir misin?

denizcek : Yaşadıklarımı anlattım, sonuçta el ayak titremesi heyecan kendini kasma vardı. Doktor parmak girişi denedi oldu ama canım yandı. Teşhisi nasıl koyduğunu bilmiyorum ama böyle söyledi maalesef.

arkadaslar artik cok normal boyle evlenmeden evlendikten sonra diye bisey kalmadi( yani benim dusuncem bana gore normal arkadasin yasadigi sey) herneyse ece'cim benimde ilk gece kizligim bozulmustu sonrasini bende yapamadim uzunnnn zaman yeni yendim sayilir iste bende..sen varya once beynini soylee bir relax yapmaya calis sonra engersizlerini dewam ettir..benden tavsiye ineternetten aparatlar var boy boy ki dr larda onlari veriyor geneli onlarla cok yenenleri biliyorum buyukten kucuge dogru gunde 20 defa calismak gerekiyor sonra en buyugunu iceri alabilirsen pe...alabiliyorsun ha dersen maddi gucum yok alamam mum ozaman boy boy mum al prez. gecir egzersiz yap ben o sekilde yendim arkadasim..a.s.

senden haber bekliyorumm giriyorum ama yoksun sitede

canım kusura bakma pek girmeye fırsatım olmadı. dilatörü doktor verdi bana. satılıyomu bilmiyorum. doktor önce resimlerle vajinayı anlatıyo. sonra kremle masaj yapıyo rahatlatıyo. sonra aynayla vajinayı gösteriyo. daha sonra 2seans parmak egzersizi yaptık sonrasnda dilatörle çlıştık. dilatörü önce kendisi sokuyo sonra kontrolü sana veriyo. yani kısacası evdekendinde yapbilirsin tüm bunları.

canım kusura bakma pek girmeye fırsatım olmadı. dilatörü doktor verdi bana. satılıyomu bilmiyorum. doktor önce resimlerle vajinayı anlatıyo. sonra kremle masaj yapıyo rahatlatıyo. sonra aynayla vajinayı gösteriyo. daha sonra 2seans parmak egzersizi yaptık sonrasnda dilatörle çlıştık. dilatörü önce kendisi sokuyo sonra kontrolü sana veriyo. yani kısacası evdekendinde yapbilirsin tüm bunları.

tşk ederim bilgiler için bide ben evde yapim inş sonuç alırımda bu dert bir an önce.sen tamamen hallettin mi

evet canım halettim ben. tedavimin üzerinden 3 ay geçti iyice alıştm artık. sende başarıcaksın inanıyorum. sadece biraz gayret ve sabır:)

boz canım mumlar biraz sert gelebilir mumlara prez geçir öle de dene.. parmak egzersizlerini ice ilerlettinde de başlayabilirsin muma.. orası parmağa alışsın ki baya öle mum dene açılma olsun...bide mum parmak egzersizi denicende sıcak suya falan otur orası ice genleşsin açılsın sıcak su buharı çok rahatlatır...

whats up herhangi bir jinekolog verir mi bu aparatları yoksa senin gittiğin gibi bir uzmana mi gitmemiz lazım. Bir de günde 20 kere demişsin. Sen öyle mi çalışmıştın? Sende de çıkarken bir acı var mıydı? Ben git gel yapamıyorum sadece tek parmak da kaldım. Bilgi verebilir misin

boz canım mumlar biraz sert gelebilir mumlara prez geçir öle de dene.. parmak egzersizlerini ice ilerlettinde de başlayabilirsin muma.. orası parmağa alışsın ki baya öle mum dene açılma olsun...bide mum parmak egzersizi denicende sıcak suya falan otur orası ice genleşsin açılsın sıcak su buharı çok rahatlatır...

cnm parmak egzerzilerinin hepsini yaptım 2parmak bile sokabilirorum ama hepsi okadar aparatlar yerine mum aldım deniym die ama çok sert geldi bana.anlıcağnız yapamadım ama sıcak su iyi fikir tşkler

X