- 30 Haziran 2011
- 491
- 0
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #63.861
bir şey sormak istiyrm kızlar,
adet geciktirici kullanan var mı aranızda? ben hiç kullanmadım ama kullanmk istiyrm. şu egzersizlere başlamışken ve ilerlerken araya girerse beni soğutur moralim bozulur..daha fala vakit geçsn istemiyrm..
yokkk öyle bencil olamambeni bekleme sakın, egzersizlerine tam gaz devam et ve gerekirse o aşamaya gelince p..s denemeni bile yap.. benim regl bitene kadar yenebilirsin bile.. ha yenemezsen birlikte yaparız tabi bitince.. ama sana her zaman destek olcam yenmen için ben yapmazken de.. yok yani seni bekliyorum falan ok mi..
amma mızıkçısın heeecnm egzersızlerıme devam edıcem tabıkı ama senınle bırlıkte yapmayı ve beraber asmayı cok ıstıyorum reglın bıtene kadar asarmıyım bılmıyorum elımden gelenı yapıcam ama beynımın senı bekleyecegını bılıyorum cunku önceden berı ıstıyordum bırlıkte asmayı oyuzden söz veremıcem sımdı ben cıkıyorum cnm benı bekledıgın ıcınde coook tsk ederım hakkını helal et masamı hazırlamam gerekıyor kendıne cook ıyı bak yarın gorusmek uzere optum mucks dıger arkadaslarada hayırlı sahurlar ümidimizi yitirmeyelim ha gayret kızlar....
tebrik ederim canım almışın p....s boyutunu..çok iyi ilerliyosun hiçbişeyi kafana takma
sanada iyigeceler cnmm iyiz ne olsun egzersizlerle boğuşuyoruz iştesen nasılsın nasıl gidiyo
ben de iyi sayılırm.. egzersizimi yaptm bugün. dün orta parmakolmuştu, ardından iki parmağa geçeym dedm olmdı.. bugün önce yine tek parmak yaptık.. iki parmağı deneylm dedk, çok az girdi, ilk boğumda bibi. ama kendimi öyle ksıyrm ki belime ağrı giriyr.. sonra p..s denemsi yapalım dedim sonuç aynı.. hiçbir değişklik yok. yine kendimi kaçırıyrm, kasıyrm vs. moralim bozuldu.. ama inat yaptım . dedim bugün iki parmk girmeli, dünden bir farkı olmalı.. sonra kendi parmaklarımla denedm.. olmuyr bir türlü. bu arada hani siz küs şeklinde diyorsunuz ya.. orta parmağın işaret parmağının üstüne koyulması mı o? neyse ben de eldivenin tek parmağına iki parmğ. geçirdm, girişte zorlansam da bayağı ilerletebildim iki boğum kadr[/Q
ewt cnm orta parmağı işaret parmağının üstüne koyulmasına küs diyoruz...moralini bozma cnm bak inatlaşınca negüzel ilerletmişsin oluyo bazen bi gün yapamıyorsak ertesi gün gerçekten yapabiliyoruz bend edün pe..s boyutunda aparatı hiç alamamıştım ama bugün 5 cm falan girdi yarında inşallah dahada ilerletirim.. yani cnmkendini rahat bırakmaya çalış kastığın içinde girmiyo çünkü ben kastığımı hissettiğimde hemen rahat bırakıyorum kendimi gerçektende ozamn ilerliyoo çünküü
bence hiç öle düşünme rregl dönemindede buraya takılırsın daha fazla cesaret toplarsın benimde mesela yarın bitio yarın başlıcam vücudunun dengesini bozma derim ben ama sen bilirsin tabi canm..
ben de iyi sayılırm.. egzersizimi yaptm bugün. dün orta parmakolmuştu, ardından iki parmağa geçeym dedm olmdı.. bugün önce yine tek parmak yaptık.. iki parmağı deneylm dedk, çok az girdi, ilk boğumda bibi. ama kendimi öyle ksıyrm ki belime ağrı giriyr.. sonra p..s denemsi yapalım dedim sonuç aynı.. hiçbir değişklik yok. yine kendimi kaçırıyrm, kasıyrm vs. moralim bozuldu.. ama inat yaptım . dedim bugün iki parmk girmeli, dünden bir farkı olmalı.. sonra kendi parmaklarımla denedm.. olmuyr bir türlü. bu arada hani siz küs şeklinde diyorsunuz ya.. orta parmağın işaret parmağının üstüne koyulması mı o? neyse ben de eldivenin tek parmağına iki parmğ. geçirdm, girişte zorlansam da bayağı ilerletebildim iki boğum kadr[/Q
ewt cnm orta parmağı işaret parmağının üstüne koyulmasına küs diyoruz...moralini bozma cnm bak inatlaşınca negüzel ilerletmişsin oluyo bazen bi gün yapamıyorsak ertesi gün gerçekten yapabiliyoruz bend edün pe..s boyutunda aparatı hiç alamamıştım ama bugün 5 cm falan girdi yarında inşallah dahada ilerletirim.. yani cnmkendini rahat bırakmaya çalış kastığın içinde girmiyo çünkü ben kastığımı hissettiğimde hemen rahat bırakıyorum kendimi gerçektende ozamn ilerliyoo çünküü
evet haklısın.. kastığımı hissedince gevşetmye çalışıyrm kendimi ben de.. bir de iki parmk yaptığmda parmklarm çok sıkışyr, çok baskı oluyr. tek parmk kadr rahat olmdı.. oraya alışmadığı için mi?
evet haklısın.. kastığımı hissedince gevşetmye çalışıyrm kendimi ben de.. bir de iki parmk yaptığmda parmklarm çok sıkışyr, çok baskı oluyr. tek parmk kadr rahat olmdı.. oraya alışmadığı için mi?
ewt cnm ilk başta biraz baskı hissediyosun ama geçiyo sonra cnm esniyo nekdar genişlikte bişey almaya çalıştıkça o esniyo okadar zaten git gellerinidi biraz uzun tut alışsın çünkü iyice esnesin orası
ewt cnm ilk başta biraz baskı hissediyosun ama geçiyo sonra cnm esniyo nekdar genişlikte bişey almaya çalıştıkça o esniyo okadar zaten git gellerinidi biraz uzun tut alışsın çünkü iyice esnesin orası
yağmurcum, sen ne zamndır egzersiz yapıyrsun? ne kadrlık evlisin?
evet canım uğraşıyordum artık burdakilerinde moralini bozmamak için hiçyazmim dedim ama busefer girmem başka YENDİMMMMMMMMMMMMMMMMMMM YENDİM YENDİM nasılki okuyordum ya bumuymuş iştebende diyorum bumuymuş yani bu kadar kolay basit hiç bir şekildeacısızı olmayanbişe sakın pes etmeyin inatlaşın vaji vazgeçiyor artık hiç korkmuyorum çünkü o dediğimiz düşündüğümüz şeyler olmuyor herkese yardım etmek istiyorum çok zor atlattım her aşamasını yaşadımzor 4 ayda yendim ama olsunYENDİM ÇOK :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:MUTLUYUM
mrb bende burda size egzersizlerle ilgili soru sorar ama bir türlü başlayamazdım. bikaç gün önce eş parmağıyla denemeye başladık. ilk gece eşimin küçük parmağının tamamını işaret parmağının yarısını aldım. ikinci gün hiç geriye dönmeden direk orta parmağının tamamını aldım. üçüncü gün küs şeklindeki çift parmağın 2 boğum aldım. dün gece de p....in başından biraz fazla yarısında az aldım .anlatabildim inş. egzesizleri hiç geriye dönüp tekrar etmedim hergün başka bişey denedik ve her gece 5 er dk. falan yani öyle uuzn uzun zamanlar harcamadık. çok zorlanmadan alabildim. şimdi sormak istediğim p....e devam edeyimmi yoksa çift parmağı tamamen mi almaya çalışayım. p.....e devam edersem daha mı çabuk ilerleme olur
günaydınlar.bi gelinimiz daha mı çıktı hemen geçmişe bakayım