Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bence hiç öle düşünme rregl dönemindede buraya takılırsın daha fazla cesaret toplarsın benimde mesela yarın bitio yarın başlıcam vücudunun dengesini bozma derim ben ama sen bilirsin tabi canm..

amma mızıkçısın heee cnm egzersızlerıme devam edıcem tabıkı ama senınle bırlıkte yapmayı ve beraber asmayı cok ıstıyorum reglın bıtene kadar asarmıyım bılmıyorum elımden gelenı yapıcam ama beynımın senı bekleyecegını bılıyorum cunku önceden berı ıstıyordum bırlıkte asmayı oyuzden söz veremıcem sımdı ben cıkıyorum cnm benı bekledıgın ıcınde coook tsk ederım hakkını helal et masamı hazırlamam gerekıyor kendıne cook ıyı bak yarın gorusmek uzere optum mucks dıger arkadaslarada hayırlı sahurlar ümidimizi yitirmeyelim ha gayret kızlar....

Allah iyiliğini versin emi... tamam egzersizlerine devam et ama ok.. ne hakkı fıstığım varsa helal olsun.. hadi ben de öpüyorum seni Rabbim her daim güldürsün yüzünü.. kızlar hepiniz Allaha emanet olun.. ben de çıkıyorum..

sanada iyigeceler cnmm iyiz ne olsun egzersizlerle boğuşuyoruz işte sen nasılsın nasıl gidiyo

ben de iyi sayılırm.. egzersizimi yaptm bugün. dün orta parmakolmuştu, ardından iki parmağa geçeym dedm olmdı.. bugün önce yine tek parmak yaptık.. iki parmağı deneylm dedk, çok az girdi, ilk boğumda bibi. ama kendimi öyle ksıyrm ki belime ağrı giriyr.. sonra p..s denemsi yapalım dedim sonuç aynı.. hiçbir değişklik yok. yine kendimi kaçırıyrm, kasıyrm vs. moralim bozuldu.. ama inat yaptım . dedim bugün iki parmk girmeli, dünden bir farkı olmalı.. sonra kendi parmaklarımla denedm.. olmuyr bir türlü. bu arada hani siz küs şeklinde diyorsunuz ya.. orta parmağın işaret parmağının üstüne koyulması mı o? neyse ben de eldivenin tek parmağına iki parmğ. geçirdm, girişte zorlansam da bayağı ilerletebildim iki boğum kadr

bence hiç öle düşünme rregl dönemindede buraya takılırsın daha fazla cesaret toplarsın benimde mesela yarın bitio yarın başlıcam vücudunun dengesini bozma derim ben ama sen bilirsin tabi canm..

bilmiyrm ya.. vakit geçiyr. bu işi sonlandırmadan araya engel girsn istemyrm.. zaten ramazanda vakit de kısıtlı.. ramazandan sonra da işe başlıyrm.. o zamn çok zor, konsantre olamam..bir an evvel halletmem lazım. bu zamana kadar çok bile durdum..

Ayy canım gözlerin aydın olsun, sabah sabah süper bir haber bu, çook sevindim. Darısı başımıza inşallah:)

Günaydın kızllaarrr, umarım hepiniz iyisinizdir. Bayrama kadar 10 gelin çıkar demiştik ilk sırayı beyonce aldı, hadi bakalım 2. sıraya kim oturacak :)) Ben dün p...s deniyim dedim, eşim üşütmüş fena hasta, ben de cok yorgundum deneyemedik, ama azmettim artık p...s denemeye başlıycam:))

bence denemeye gecebilirsin ama tabi hazırsan goreceksin parmaktan hiç b, farkı yok hatta bende bas parmak dene ciddiyim var daha kalınya :) ben oyle alısmıstım p.s girer fikrine :)) ve denedik sonrasında oldu yarısı. hepsi hemen olcak diye bişi yok.. once bası olcak sonra bi muddet yarısı.. zmanla hepsi belkide..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…