Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cok sagol canım benim valla allah korudu mutfagı hala temizliom dumanı bile bizi zehirlerdi zaten sabah istifra ediodum az kalsın belkide ondan simdi gidince yine mutfakla urasıcam ... bizdede muhtemelen olursa eger :) erken falan dicekler hatta bende ole diyodum ama simdi esimdeki o umudu gorunce acaip iyi hissettim kendimi ve erken degil dedim :) canım benim ya varsa orda diye yokluyoz arada

Son düzenleme:
aybikecim başladınmı egzersizee..
canımcım başlamadım daha inş yarın güsül alırımda başlarım akşama sen naptın reglin başladımı.

Günaydın şeker nbr, nasılsın? Evet bir gelin daha çıktı, had iaybice 2. ve 3. sıraları da biz allaım, gelin olalım:)))

iim canım sen nasılsın .valla her gelinde seviniyoz.inş ya şu 10 gelin arasına girerim sen zaten 2. sırayı kapacan gibi

Ah güzelim nerdee o günler, benim kocada bi isteksizlik var gibiydi üstüne bir de hasta oldu, deneyemedim dün akşam. Ligler de başladı, benimkini bul da dene offf :)))

günaydın kızlar (((((((((((((((((( çok mutsuzum (((((((((((((((( artık eşimde isteksizlik başladı yapamadığımız için olmuştu niye olmuyo şimdi dediartık hevesi kalmadı çok moralim bozuk ((((((((((((43:

Ay kıyamam ağlama nolur ya, benimkinde de bir isteksizlik var niyeyse, adama dün akşam artık denemeye başlayalım diyorum, bön bön yüzüme bakıyo Hevesi gelir meak etme, üzme kendini:))

Ay kıyamam ağlama nolur ya, benimkinde de bir isteksizlik var niyeyse, adama dün akşam artık denemeye başlayalım diyorum, bön bön yüzüme bakıyo Hevesi gelir meak etme, üzme kendini:))

yok canım ya her zamankinden farklıydı sabah diyorumki niye uyudun diyorum bi deneme yaptık bi daha yapcaktık diyorum bütün gece ayakta mı bekliycem seni dedi olmuyo neyi bekliycem dedi artık kendisinde problem aramaya başladı bi kez boş...ca bi daha çok zor oluyomuş bilmemne bi dünya şey söyledi (((((( geçen defa ne güzeldi ya noldu anlamıyorumki resmen başa döndüm

canım benim oncelikle asla yalnız degilsin hepimiz boyleydik boyleyiz bende yatak odasını gormek bile istemiyodum hatta burda okumustum dugun foograflarını yırtıp atanlar bile oldu... yapmamız greken dedikleri gibi kegel egzersizileri yapmak boylece orasının nasıl acılıp kapandıgını kavrayabilirsin ve burayı takip etmen. yine burayı tkip ederek asla yapamam diyenler egzersizklerini rahatca yapmaktalar... ama soyle bir durum da var ben kendimden biliyorum ben egzersizi tek basıma yapamadım esime soledim oda bi gun sanki hiç bişi olmamıs gibi yanastı o denedi bende aa bi dakka parmak nerde oldum :01: biraz zaman sonra bunu da deneyebilirsin hatta esinle paylaşıp boyle yapılıyormus diye anlat bende o sekilde yapmıstım buradan aldıgımı ona sattım daha cok yenisin hiç bozma moralini inan bize .. birde tavsiye istemişsin ya acı olmasın diye . guzelim acı diye bişi uydurmaca inan oyle bişi yok gercekten biri daha demişti yemek yemek su içmek gibi bişi simdi blki solemesi kolay diosun ama ben senin yasadıgının aynısını yasıodum yaklasık 1 ay oncesinde.. baayım falan rezil oldu resmen kendimi sucluodum neler neler..o acı degil aslında dusuncelerimizin bizi yonlendirmesi.. eger kasmamayı egzersizleerle oğrenebilirsen gerisi kolay.. oncelikle bu egzersizlere ama esli ama kendin denemeyi dene.. kegel yap.. burayı takip et.. formu basından itibaren okumaya calıs bende okumustum onca sayfayı.. gor bak ilk sayfalarda daha da etkilenmiştim ben daha taze diyei bilmiyorum artık..

bekle bekle başlamadı çok sancm vardı..dün gece dayanamadım artık parmagıda bırakıp direk penise geçtim zorladım ucunu aldm vallaa:!: harekette ettirdik baya kaldı içinde acı çok hafifti var yok dayanılmıck gibi deil orda durduk artık..yoruldum..bide aşama aşama olsn dedim[/QUOTE]

yavaş yavaş oluyormuş galiba.sen adım atmışsın hade bakem gelinler çoğalacak inş.albunea hedef 10 kişidedi ama geçmişi okuyorum hiç görüşmediğimiz bi kaç akşamcı arkadaşlar var.albuneeee sayıyı bartır bebik biz geliyozzzzzzzzzzz

günaydın mimaüzülme canım yaa gecer gercekten yıpratıyo vaji insanı..içinde bulundugumuz durumu atlatana kadar sabretmek lazım..üzüldükce kafaya bişeyleri taktıkça egzersizde yapamıyo insan..en kısa sürede geçicek inşallah

mimacım inan hepimizde oyle oluyo zaman zaman sen bi kere basardın kendine ianancını kaybetme bi kere bosa.ca ikinci gercekten cok zaman alıomus onlar bizim gibi degil uzme kendini bak basa mı donuyorum diye bende cok kere soledim kendime ama emin ol o dusunceler geri gelmek istiyo ilk zamanlarda.. kendimden biliyorum ben kendim oyle dusunmeye baslaıkca kendi kendime konustum dedim ole sey olmaz sacmalama .. o hazır olunca sende hazır olcaksın zaten o zman deneyin egzersiz yapın once sonra hemen ardından deneme yapın sen basa donmuyosun canım o dusunceler geri gelmek isrtiyo basından kıs kısla hemen sakın uzme kendini..

yavaş yavaş oluyormuş galiba.sen adım atmışsın hade bakem gelinler çoğalacak inş.albunea hedef 10 kişidedi ama geçmişi okuyorum hiç görüşmediğimiz bi kaç akşamcı arkadaşlar var.albuneeee sayıyı bartır bebik biz geliyozzzzzzzzzzz[/QUOTE]

ay inşallah olucak..

ben zaten egzersiz yapmadım hiç yenmiştim şimdi yine olacak gibide yanma oluyo kasıyorum niye bilmiyorum işten izinde alamıyorum dr a gitmek için sıkıştım kaldım kocam mutsuz ben mutsuzum nolcak böyle bilmiyorum

işin kötüsü bendede isteksizlik var yaaaaaaa acaba doğum kontrol ilacından mı oluyo ben isteksiz olunca açılmıyo vaji zaten 3 kez yapabildik sonra ben regl oldum şimdi deniyoruz tık yok (( senin yenmene çok sevindim canım yaaaa şimdi nasıl rahat mı yapıyosun

bitanem öncelikle üzülmemelisin..moralini yüksek tut sonra dvm..hem ne güzel yendin sen bikere..yenen herkesde bi oluyo bi olmuyo sonra zamanla oturuyo diyo..başardın bikere varmı ötesii..geriye bi bak olmadıgı yapamadıgın zamana dahamı iyiydi o günler hee..sıkma canını ok..düzelir kesinlikle anormal bi durum yok yanni..bu düşüncelerin kafana yerleşmesine izin verme toparlan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…