- 22 Nisan 2009
- 461
- 0
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #63.881
teşekkürler canımm :82:
hayırlısıyla senin de olur inşallah bak ben de yeni evliyim
önce epey üzüldüm ağla ağla gözüm çıkacaktı
düşünsene hamileyim dediğimde kimse sevinmiyo
herkes de aynı tepkii acır bi ses tonu ile
ayyyy yazıkk daha çok erken
erken oldugunu biz de bilioruz ama Rabbim verdi napalm
neyse eşiminn sevinci bunu unutturdu bana
bu arada kaza atlatmışsınız büyük bi bela savmışsınız gelmiş geçmiş olsun tatlm
canımcım başlamadım daha inş yarın güsül alırımda başlarım akşama sen naptın reglin başladımı.aybikecim başladınmı egzersizee..
Günaydın şeker nbr, nasılsın? Evet bir gelin daha çıktı, had iaybice 2. ve 3. sıraları da biz allaım, gelin olalım:)))
canımcım başlamadım daha inş yarın güsül alırımda başlarım akşama sen naptın reglin başladımı.
iim canım sen nasılsın .valla her gelinde seviniyoz.inş ya şu 10 gelin arasına girerim sen zaten 2. sırayı kapacan gibi
günaydın kızlar(((((((((((((((((( çok mutsuzum (((((((((((((((( artık eşimde isteksizlik başladı yapamadığımız için olmuştu niye olmuyo şimdi dediartık hevesi kalmadı çok moralim bozuk (((((((((((( 43:
canımcım başlamadım daha inş yarın güsül alırımda başlarım akşama sen naptın reglin başladımı.
bekle bekle başlamadı çok sancm vardı..dün gece dayanamadım artık parmagıda bırakıp direk penise geçtim zorladım ucunu aldm vallaa:!:harekette ettirdik baya kaldı içinde acı çok hafifti var yok dayanılmıck gibi deil orda durduk artık..yoruldum..bide aşama aşama olsn dedim
Ay kıyamam ağlama nolur ya, benimkinde de bir isteksizlik var niyeyse, adama dün akşam artık denemeye başlayalım diyorum, bön bön yüzüme bakıyoHevesi gelir meak etme, üzme kendini:))
bekle bekle başlamadı çok sancm vardı..dün gece dayanamadım artık parmagıda bırakıp direk penise geçtim zorladım ucunu aldm vallaa:!:harekette ettirdik baya kaldı içinde acı çok hafifti var yok dayanılmıck gibi deil orda durduk artık..yoruldum..bide aşama aşama olsn dedim
merhaba canım...biz de senin dediğin gibi denemeler hüsranla sonuçlanıp artık denemek bile istemeyenlerdeniz.yatak odasını kabus gibi görüp geceler olmasın diye bakanlardandık.ama çok şükür burada olan yenen arkadaşlar sayesinde atlattık.bende ilk kulak çöpüyle başladım.ilk egzersizlerim panik korku ve heyecan doluydu.ellerim bacaklarım titrerdi ama bu ilk 3 gün sürdü sonrasında merakla devam ettim egzersize ve 7.gün çok kolay bir şekilde yendim.egzersizleri yapamam deme.bende sen gibi önce kolay ilişki yollarını öğrendim denedim ama yine olmadı.sonra anladım ki egzersizden kaçış yok.kolay olsun dersen egzersiz yap derim.
günaydın kızlar(((((((((((((((((( çok mutsuzum (((((((((((((((( artık eşimde isteksizlik başladı yapamadığımız için olmuştu niye olmuyo şimdi dediartık hevesi kalmadı çok moralim bozuk (((((((((((( 43:
Ay kıyamam ağlama nolur ya, benimkinde de bir isteksizlik var niyeyse, adama dün akşam artık denemeye başlayalım diyorum, bön bön yüzüme bakıyoHevesi gelir meak etme, üzme kendini:))
günaydın mimaüzülme canım yaa gecer gercekten yıpratıyo vaji insanı..içinde bulundugumuz durumu atlatana kadar sabretmek lazım..üzüldükce kafaya bişeyleri taktıkça egzersizde yapamıyo insan..en kısa sürede geçicek inşallah
mimacım inan hepimizde oyle oluyo zaman zaman sen bi kere basardın kendine ianancını kaybetme bi kere bosa.ca ikinci gercekten cok zaman alıomus onlar bizim gibi degiluzme kendini bak basa mı donuyorum diye bende cok kere soledim kendime ama emin ol o dusunceler geri gelmek istiyo ilk zamanlarda.. kendimden biliyorum ben kendim oyle dusunmeye baslaıkca kendi kendime konustum dedim ole sey olmaz sacmalama .. o hazır olunca sende hazır olcaksın zaten o zman deneyin egzersiz yapın once sonra hemen ardından deneme yapın sen basa donmuyosun canım o dusunceler geri gelmek isrtiyo basından kıs kısla hemen sakın uzme kendini..
ben zaten egzersiz yapmadım hiç yenmiştim şimdi yine olacak gibide yanma oluyo kasıyorum niye bilmiyorum işten izinde alamıyorum dr a gitmek için sıkıştım kaldım kocam mutsuz ben mutsuzum nolcak böyle bilmiyorum