- 10 Haziran 2011
- 1.430
- 912
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #63.821
ay sorma yaa bende heyecan yaptım bıze gaz gerekıyormus megerınsallah yenıcez yaaa insallaaaaaaaah
beyonce sen üstteyken mi oldu yani:))) yaa inanamıyorum geçen gün senin anlattığıjn bu pozisyonu denedik biz ben üstteydim biraz git gel yaptım ama canım yanınca vazgeçtim. şimdi sen anlatınca umutlandım! ben de yapabilirim o zaman:)))
süpermıs valla ınsallah bızlerınkıde öyle kolay olur ben suan ıkı parmak egzerısızındeyım uzun sure ara vermıstım sımdı tekrar basladım tek parmakta sorun yok ama ıkı parmak zorladı benı halbukı onceden ıkı parmak ıkı boguma kadar alabılıyordum parmagımı cok sıkıyo vajı kendımı kasmadıgım halde zamanla gecermı dersın yenmış bırı olarak
acı değildir bak düşünürsen sadece kasma hissi ona birazcıkdayanınca geçiyor canım
tamam tatlım yarın bunu tekrar denicem eşimle.:)) kendimi kasmıcam. yanma oluyor ama heralde biraz sabredersem geçer. dua et bizim için lütfen.
senle alaksı yook yani benmesela şunufarkettim beyin bıraktı anlatabildim mi acaba yani yani orayı sen kontrool etmiyorsun sanki beynim hadiartık yap dedi izin verdi ... şunu diyin sürekli içinizden başarıcam yapıcam diğer kadınlardan farkım yok sürekli diyince kabul ediyor ben sabah uyandığımda akşam yatarken sürekli bunları tekrarladım saçma gelmesin malesef ki böyle inanması gerek beynin
ay ınsallah dedıgın gıbı olur 15 beyonce senın bu haberın bızlere cok ii geldı moral old ben sımdı cıkıyorum egzersızımı yapmam gerek akayycımm 1 saate gelırım durumumu yazarım burda olursan konusuruz olmazsan cagrı atayımmı yoksa yarınmı okursun rahatsız etmıyım yatacaksan canım..
evet canım uğraşıyordum artık burdakilerinde moralini bozmamak için hiçyazmim dedim ama busefer girmem başka YENDİMMMMMMMMMMMMMMMMMMM YENDİM YENDİM nasılki okuyordum ya bumuymuş iştebende diyorum bumuymuş yani bu kadar kolay basit hiç bir şekildeacısızı olmayanbişe sakın pes etmeyin inatlaşın vaji vazgeçiyor artık hiç korkmuyorum çünkü o dediğimiz düşündüğümüz şeyler olmuyor herkese yardım etmek istiyorum çok zor atlattım her aşamasını yaşadımzor 4 ayda yendim ama olsunYENDİM ÇOK :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:MUTLUYUM
farketmez canım sen yapar yapmaz buraya yaz, burda olursam okurum tatlım.. büyük ihtimal olurum.. off tatilde erken yatmamaya alıştım ben napcam okul açılıncaa
farketmez canım sen yapar yapmaz buraya yaz, burda olursam okurum tatlım.. büyük ihtimal olurum.. off tatilde erken yatmamaya alıştım ben napcam okul açılıncaa
akaycım sen de mi öğretmensin:) meslektaşmışızben de alıstım valla öğlene kadar uyumaya:) ama su tatil bitene kadar amacımıza bi ulassak başka bişi istemem uykuda falan gözüm yok.
tmm cnm ben kacıyorum ozaman 1 saate sonra burda olursan gorusuruz optum cnm bb
evet canım uğraşıyordum artık burdakilerinde moralini bozmamak için hiçyazmim dedim ama busefer girmem başka YENDİMMMMMMMMMMMMMMMMMMM YENDİM YENDİM nasılki okuyordum ya bumuymuş iştebende diyorum bumuymuş yani bu kadar kolay basit hiç bir şekildeacısızı olmayanbişe sakın pes etmeyin inatlaşın vaji vazgeçiyor artık hiç korkmuyorum çünkü o dediğimiz düşündüğümüz şeyler olmuyor herkese yardım etmek istiyorum çok zor atlattım her aşamasını yaşadımzor 4 ayda yendim ama olsunYENDİM ÇOK :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:MUTLUYUM
akaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyy sevıncten ucabılırım okadar mutluyumkı anlatamam 15 beyonce ugurlu geldı gaza geldım sanırım...buradan cıktıktan sonra hemen egzersızlere basladım once tek parmak denedım 15 dk esnettım daha sonra ıkı parmak yapmaya calıstım ugrastım ama olmadı sokamadım daha snra ıkı parmak buyuklugunde mum aldım strecledım derın nefes alıp soktum ve girdiiiiiiiiiii hemde hıc zorlanmadım acı yanma kasma hıcbısı olmadı defalarca sokup cıkardım ıcımde beklettım yarım saat gıt gel yaparak ıyıce genıslettım o gazla pamuk sarıp dahada buyuk mumu sokabılırdım ama yarına bıraktım okadar mutluyumkı bılemezsın Allahım ınsallah en yakın zamanda asarızzzzzzzzzzzzzzz buradakı arkadaslara tavsıyem parmak egzersızı yapamıyorsanız mumu strecleyıp yapın gercekten cok kolay oluyor ben önceden ıkı parmak deneyıp ıkı boguma kadar alırken bu defa olmadı mum denedım cok kolay olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
akaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyy sevıncten ucabılırım okadar mutluyumkı anlatamam 15 beyonce ugurlu geldı gaza geldım sanırım...buradan cıktıktan sonra hemen egzersızlere basladım once tek parmak denedım 15 dk esnettım daha sonra ıkı parmak yapmaya calıstım ugrastım ama olmadı sokamadım daha snra ıkı parmak buyuklugunde mum aldım strecledım derın nefes alıp soktum ve girdiiiiiiiiiii hemde hıc zorlanmadım acı yanma kasma hıcbısı olmadı defalarca sokup cıkardım ıcımde beklettım yarım saat gıt gel yaparak ıyıce genıslettım o gazla pamuk sarıp dahada buyuk mumu sokabılırdım ama yarına bıraktım okadar mutluyumkı bılemezsın Allahım ınsallah en yakın zamanda asarızzzzzzzzzzzzzzz buradakı arkadaslara tavsıyem parmak egzersızı yapamıyorsanız mumu strecleyıp yapın gercekten cok kolay oluyor ben önceden ıkı parmak deneyıp ıkı boguma kadar alırken bu defa olmadı mum denedım cok kolay olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ayy çok güzell tebrik ederim yarın bende egzersize başlayacam wallla ii oldu cesaretlendm çok saol canm yaa işallah en kısa zamanda başarırsın hatta bu bayram çifte bayramın olsun işallah hepimizin
nehirsakaryaa maşallah cnm çok iyi gidiyosun...demin bende egzersizimi yaptım pe..s boyutu aparattaydım biliyorsunuz dün hiç alamamıştım ama bugün 5 cm falan aldımm git gelde yaptım ama daha ilerletemedim ya :26: inşalah günden güne milim milim olsada ilerlerimmm :85: