- 1 Nisan 2011
- 314
- 0
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #63.841
tebriklerrrr canımmmmm müthişş... çokk sevindimmm.. başarmamıza gerçekten az kaldııı.. ben de mumla alsam bari öyleyse
tsk ederım canımdun alamadıgın boyutu bugun almıssın sevınmen lazım 2 3 gune tamamını alırsın hıc uzulme ben bugun oranın esnedıkce daha buyuk seyler alacagına kesınlıkle ınandım ıkna oldum ınsallah en kısa zamanda asarsın cnm..
canımmmm okadar mutluyum ki yaaa bak sana tavsıyem kesınlıkle mum dene okadar kolay oluyorkı resmen kayıyo ıcındereglın bıtsın yaaa beraber yasayalım su mutlulukları kac gun kaldı bıtmesıne
yaa msn de görüntülü konuşuyoduk bi akrabayla.. ne yazdığımı da bilemedim sana canım.. bayrak falan çıkmış mesajıma hiç haberim yok
seni beklemek için uyumadım.. sonra msn'ye gel diye çağırdı tlf açtı yengem, ancak kurtuldum elinden.. sen akaaaaaaaaaaay diye uzunca yazınca heyecanlandım diyorum ona kapatalım uyku geldi diyorum yok anam lafa tutuyo sürekli.. seviniyorum bilgisayara bakıp görüyoya beni noluyo sana falan diyo.. o arada bayrak falan çıkmış mesajıma.. sevincimi anlayıp onu da mı bilinçaltım yaptı yoksa:26:ben iyi değilim bugün
ben 1.5 yıllık evlıyım 22 yasındayım cnm sanırım buradakı en kucuk vajılı benımcanm sen nekadarlık evlisin bide kaçyaşındasın walla gece gece uykum gelmedi merak ettm
ay cnm uyumadın demek ozaman cıkalım sen uyu bende sahur soframı kurayım.. ne guzel degılmı bırımızın sevıncı hepımızın oluyo ama ınan bır an önce geleyımde sana haber vereyım dıye bıraktım yoksa o gazla neler yapardımkac gun kaldı reglın bıtmesıne yaa beraber yapalım ıstıyorum
ben 1.5 yıllık evlıyım 22 yasındayım cnm sanırım buradakı en kucuk vajılı benımbu vajı yuzunden cok sıkıntı cektım ama artık asabılecegıme cok ınanıyorum sen nekadarlık evlıydın kac yasındasın??
kız zaten anladım iyi gittiğini, gelmedi bu dedim.. ne kadar yaptın öyle maaşallaheşine o mumu gösterme kıskanmasın
canm bende 2yıllık evliyim 24yaşındayım..evet bende 2yıldır asalak gibiyim yaaama bende artık başarabileceğime çok inanıorum burdan çok cesaret topladım ve gerçekten hepimizin için bu işkence bitecek en kısa zamanda işallahhhhhh
ınsallah bıtecek bu ıskence hepımız huzur bulucaz basarabılecegımıze ınanırsak gerısı kolay zaten önce beynın ıkna olması gerekıyor bunu bu gece daha ıyı anladım cnm Rabbım hepımızın yardımcısı olsun cıfte bayramlar yasatsın ınsallah bızlere
aman nazar degmesınesıme mumu gosterdım guluyo ne hallere kaldık dıyo ama gercekten bugece beynımı ıkna ettım tek parmaktan sonra ıkı parmak kalınlıgında mumun cok kolay gırmesı benı tamamıyla ikna ettı oranın esnedıgıne ve acı olmadıgına ama ben yınede asama asama gıdıcem hadı yaaa bıtsın su regl de bırlıkte yapalım aynı anda asalım su meretiiii enı beklıyorum bak ona gore
iyi geceler arkadaşlaaarr........ nasılsınız?
iyi geceler arkadaşlaaarr........ nasılsınız?