- 28 Mayıs 2010
- 238
- 0
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #63.901
nereye gittin canım.selam verip gitmişsin.arada uğra özletme kendini
Venüsten bayram iin bayrağı ben devralayım kısa bir süreliğine:)))
Bayram gelinleri :
1- Beyonce
Günaydın şeker nbr, nasılsın? Evet bir gelin daha çıktı, had iaybice 2. ve 3. sıraları da biz allaım, gelin olalım:)))
günaydın kızlar(((((((((((((((((( çok mutsuzum (((((((((((((((( artık eşimde isteksizlik başladı yapamadığımız için olmuştu niye olmuyo şimdi dediartık hevesi kalmadı çok moralim bozuk (((((((((((( 43:
Allah iyiliğini versin güldürdün benii
işin kötüsü bendede isteksizlik var yaaaaaaa acaba doğum kontrol ilacından mı oluyo ben isteksiz olunca açılmıyo vaji zaten 3 kez yapabildik sonra ben regl oldum şimdi deniyoruz tık yok(( senin yenmene çok sevindim canım yaaaa şimdi nasıl rahat mı yapıyosun
senle alaksı yook yani benmesela şunufarkettim beyin bıraktı anlatabildim mi acaba yani yani orayı sen kontrool etmiyorsun sanki beynim hadiartık yap dedi izin verdi ... şunu diyin sürekli içinizden başarıcam yapıcam diğer kadınlardan farkım yok sürekli diyince kabul ediyor ben sabah uyandığımda akşam yatarken sürekli bunları tekrarladım saçma gelmesin malesef ki böyle inanması gerek beynin
canım bu kadar ustune gıtmeyın zaten yenmıssın bak bıraz bırbırınızı ozleyın bak gor nasıl guzel olur
ne bilim canım ya kociş her an saldırmaya hazırdı artıık bi kez deniyo olmayıncada uyuyo((((((( ayy adamın bütün istekli organlarını tıkadım galiba
erkek anatomisi gereği bu durumun çok uzun süreceğini sanmıyorum canım merak etme bence sen de isteksizsen bir süre üzerine düşme egzersizlerle devam et sonra illa ki normale döner.
haklısın canım ama mecburen üstüne düşmem lazım çünkü ben egzersiz yapamıyorum benim egzersizim kocişim mecburen gelecek o yatağa yoksa ben bişey yapamamki (
ne bilim canım ya kociş her an saldırmaya hazırdı artıık bi kez deniyo olmayıncada uyuyo((((((( ayy adamın bütün istekli organlarını tıkadım galiba
haklısın canım ama mecburen üstüne düşmem lazım çünkü ben egzersiz yapamıyorum benim egzersizim kocişim mecburen gelecek o yatağa yoksa ben bişey yapamamki (
adamı penısmus ettın desene
bu arada benden de güzel haberler var tekrar 2 parmak denedik süper ilerledi sıkıntısız
ve kesinlikle şundan eminim kızlar dün çok rahattım ve kasılma sıfır beyni oraya odaklamadığım zaman hiç kasılmıyorum
sonra biraz p...s denemesi yaptık girişte sıkıntı olmadı bende inanıyorum sayı artacak kızlar
kaç olsun dersiniz
Aparatlarla denesen..benim eşim kıskanıyor aparatları,çıkar şunu geliyorum ben diyor hemenbelki seninkinde de aynı etkiyi yapar