Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

En Büyük TÜRKİYE

tebriklerrrr canımmmmm müthişş... çokk sevindimmm.. başarmamıza gerçekten az kaldııı.. ben de mumla alsam bari öyleyse:KK64::KK64:

canımmmm okadar mutluyum ki yaaa bak sana tavsıyem kesınlıkle mum dene okadar kolay oluyorkı resmen kayıyo ıcınde :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: reglın bıtsın yaaa beraber yasayalım su mutlulukları kac gun kaldı bıtmesıne

yaa msn de görüntülü konuşuyoduk bi akrabayla.. ne yazdığımı da bilemedim sana canım.. bayrak falan çıkmış mesajıma hiç haberim yok:KK60::KK60::KK60:

tsk ederım canım:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: dun alamadıgın boyutu bugun almıssın sevınmen lazım 2 3 gune tamamını alırsın hıc uzulme ben bugun oranın esnedıkce daha buyuk seyler alacagına kesınlıkle ınandım ıkna oldum ınsallah en kısa zamanda asarsın cnm..

amin cnm inşallahh en kısa zamanda hepimiz aşarız bunuu ve aynı andaa hamile :KK49: kalırızz ,inşallahhh:KK1::-)emir_bebek: isteyenler için sölüyorum :)

canımmmm okadar mutluyum ki yaaa bak sana tavsıyem kesınlıkle mum dene okadar kolay oluyorkı resmen kayıyo ıcınde :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: reglın bıtsın yaaa beraber yasayalım su mutlulukları kac gun kaldı bıtmesıne

canım benimki hiç belli olmaz regl işi.. daha 4-5gün falan sürer.. çok istiyorum tatlım birlikte yapmayı yaa.. insan egz yapmayı bu kadar ister mi:KK60: gerçekten çok istiyorum hobi oldu bana.. :KK60::KK60::KK60: ya çok sevindim hemen mum aldıriim benimkine ben de.. çok sevindim gerçekten tatlımmm.. inş böyle devam eder

seni beklemek için uyumadım.. sonra msn'ye gel diye çağırdı tlf açtı yengem, ancak kurtuldum elinden.. sen akaaaaaaaaaaay diye uzunca yazınca heyecanlandım diyorum ona kapatalım uyku geldi diyorum yok anam lafa tutuyo sürekli.. seviniyorum bilgisayara bakıp görüyoya beni noluyo sana falan diyo.. o arada bayrak falan çıkmış mesajıma.. sevincimi anlayıp onu da mı bilinçaltım yaptı yoksa:26: :KK60::KK60: ben iyi değilim bugün:KK60:

seni beklemek için uyumadım.. sonra msn'ye gel diye çağırdı tlf açtı yengem, ancak kurtuldum elinden.. sen akaaaaaaaaaaay diye uzunca yazınca heyecanlandım diyorum ona kapatalım uyku geldi diyorum yok anam lafa tutuyo sürekli.. seviniyorum bilgisayara bakıp görüyoya beni noluyo sana falan diyo.. o arada bayrak falan çıkmış mesajıma.. sevincimi anlayıp onu da mı bilinçaltım yaptı yoksa:26: :KK60::KK60: ben iyi değilim bugün:KK60:

ay cnm uyumadın demek ozaman cıkalım sen uyu bende sahur soframı kurayım.. ne guzel degılmı bırımızın sevıncı hepımızın oluyo ama ınan bır an önce geleyımde sana haber vereyım dıye bıraktım yoksa o gazla neler yapardım:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60: kac gun kaldı reglın bıtmesıne yaa beraber yapalım ıstıyorum

ay cnm uyumadın demek ozaman cıkalım sen uyu bende sahur soframı kurayım.. ne guzel degılmı bırımızın sevıncı hepımızın oluyo ama ınan bır an önce geleyımde sana haber vereyım dıye bıraktım yoksa o gazla neler yapardım:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60: kac gun kaldı reglın bıtmesıne yaa beraber yapalım ıstıyorum

ya ben varya daha çok istiyorum beraber yapmayı da işte durum belli.. belli olmuyo benimki ya.. bu aralar azar azar oluyo hep dedimya.. belki 2gün belki 4 güne falan biter.. çok düzensiz benim reglim.. birlikte yapsak müthiş olurdu.. ama sen o zamana yenersin gör bak:KK66:

ben 1.5 yıllık evlıyım 22 yasındayım cnm sanırım buradakı en kucuk vajılı benım:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60: bu vajı yuzunden cok sıkıntı cektım ama artık asabılecegıme cok ınanıyorum sen nekadarlık evlıydın kac yasındasın??

canm bende 2yıllık evliyim 24yaşındayım..evet bende 2yıldır asalak gibiyim yaa:KK59::KK59::KK59:ama bende artık başarabileceğime çok inanıorum burdan çok cesaret topladım ve gerçekten hepimizin için bu işkence bitecek en kısa zamanda işallahhhhhh:KK19::KK19::KK19:

kız zaten anladım iyi gittiğini, gelmedi bu dedim.. ne kadar yaptın öyle maaşallah:nazar: eşine o mumu gösterme kıskanmasın:KK60:

kız zaten anladım iyi gittiğini, gelmedi bu dedim.. ne kadar yaptın öyle maaşallah:nazar: eşine o mumu gösterme kıskanmasın:KK60:

aman nazar degmesın:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: esıme mumu gosterdım guluyo ne hallere kaldık dıyo:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:ama gercekten bugece beynımı ıkna ettım tek parmaktan sonra ıkı parmak kalınlıgında mumun cok kolay gırmesı benı tamamıyla ikna ettı oranın esnedıgıne ve acı olmadıgına ama ben yınede asama asama gıdıcem hadı yaaa bıtsın su regl de bırlıkte yapalım aynı anda asalım su meretiiiiEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKenı beklıyorum bak ona gore:KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

canm bende 2yıllık evliyim 24yaşındayım..evet bende 2yıldır asalak gibiyim yaa:KK59::KK59::KK59:ama bende artık başarabileceğime çok inanıorum burdan çok cesaret topladım ve gerçekten hepimizin için bu işkence bitecek en kısa zamanda işallahhhhhh:KK19::KK19::KK19:

ınsallah bıtecek bu ıskence hepımız huzur bulucaz basarabılecegımıze ınanırsak gerısı kolay zaten önce beynın ıkna olması gerekıyor bunu bu gece daha ıyı anladım cnm Rabbım hepımızın yardımcısı olsun cıfte bayramlar yasatsın ınsallah bızlere:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

aman nazar degmesın:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: esıme mumu gosterdım guluyo ne hallere kaldık dıyo:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:ama gercekten bugece beynımı ıkna ettım tek parmaktan sonra ıkı parmak kalınlıgında mumun cok kolay gırmesı benı tamamıyla ikna ettı oranın esnedıgıne ve acı olmadıgına ama ben yınede asama asama gıdıcem hadı yaaa bıtsın su regl de bırlıkte yapalım aynı anda asalım su meretiiiiEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKenı beklıyorum bak ona gore:KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

yokkk öyle bencil olamam:KK45: beni bekleme sakın, egzersizlerine tam gaz devam et ve gerekirse o aşamaya gelince p..s denemeni bile yap.. benim regl bitene kadar yenebilirsin bile.. ha yenemezsen birlikte yaparız tabi bitince.. ama sana her zaman destek olcam yenmen için ben yapmazken de.. yok yani seni bekliyorum falan ok mi..

bir şey sormak istiyrm kızlar,
adet geciktirici kullanan var mı aranızda? ben hiç kullanmadım ama kullanmk istiyrm. şu egzersizlere başlamışken ve ilerlerken araya girerse beni soğutur moralim bozulur..daha fala vakit geçsn istemiyrm..

X