-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #63.801
bıe daha ara vermekmı asla yaaaa baksana sankı ılk kez yapıyomusum gıbı korkuyorumm ama yapıcam yaaa hele 15 beyonceun yendıgınıde duyunca ıyıce hırs yaptım keske sende regl olmasaydında bırlıkte yapsaydıkkk cnm yaa
SENDE BAŞARICAKSIN ya hiç bişe hissetmiyorsun sadece güzel duygular sapıkça değil yani allahın helal kıldığı bişeyi yapma mutluluğu herkes yener inşallah ama inanın önce inanın sonra egzersizde çok kolay oluyor
1 ay öncesine kadar inanıyorum yenicem ama ne zaman bilmiyorum diyordum ya çok güzel bir duygu
birde şöylebirsey yanimesela budertle uğraştığımızda hani aklımızda bi tek buvardı ya uçup gitti artık hiç takmıyorsun dünyendim düşünün ama bugün aklıma ne yendiğimgeldi nede bu dertle o kadar uğraştığım allahımnasıl bişe yaa ramazanın mübarekliği sizde bu ayıdeğerlerdirin hiç zaman kaybetmeyin
kötü olanşeyde bugün regli oldum biraz önce....
şimdi 6 gün sonra olur mu acaba demiyroum çünkü olucak inanıyorum
tebrikleeeeeeer Rabbim mutluluğunu daim etsin canım.... bayrama kadar herkes yenecek kızlaarrrrr
aaahh aaaahh ben de isterdim birlikte yapmayı... ama 1hafta erken oldu... çok düzensiz reglim.. bi de o sorunum var.. çok az oluyo ayrıca.. ben bitirene kadar devam ediyo olursan yaparız birlikte.. ama inşallah yenersin, kendim yenmiş gibi sevinirim..
akayy ne güzel yazmışsın inşallah bayrama kadar hepimiz yenmiş oluruz:)) ben bu egzersizi her gün yapmıyordum ama yarından itibaren hep denicem. bir de kızlar ben acıdığı yerde bırakıyorum. dogru yaptığımdan emin değilim. siz nasıl yapıyorsunuz. ben yeni takip etmeye başladım siteyi tam bilmiyorum.
Hanımlar merhaba.Bende uzun zamandır bu konuyu takip ediyorum.Yazdıklarınızı okuyup bu illetten kurtulmaya çalışıyorum.Evleneli tam 4 ay oldu ama eşimle hiç bir araya gelemedik.Çok korkuyorum ve panik oluyorum.İlk başlarda o noktoya gelene kadar hiçbir sorunumuz olmuyordu yani eşime karşı istekli oluyordum.En azından deneme fikrine sıcak bakıyordum.Ama her defasında hüsranla sonuçlandığı için artık denemek bile istemiyorum.Birbirimizden iyice uzaklaşmaya başladık daha doğrusu ben eşimden...Ne yapacağımı bilemez haldeyim.Yazdığınız egsersizlerin(parmak) hiç birini yapamıyorum.Kendimi çok kötü hissediyorum hemen başım dönmeye başlıyor iliklerim akıp gidiyor gibi hissediyorum.Elim ayağım tutmuyor.
Bugün reglimin son günü yarın banyo yapacağım ve hemen denemek istiyorum.Regl sonrasında ki ilk hafta ilişki daha kolay oluyormuş diye duydum.
Eşiminde benimde ilk beraberliğimiz olacak ikimizde hiçbir şey bilmiyoruz.
Bana egzersizler dışında ilişki sırasında uygulanabilecek ilişkiyi kolaylaştıracak acıyı azaltacak önerileriniz olursa çok sevinirim.
Bu illetten kurtulak istiyorum...
Artık normal bir evliliğim olsun istiyorum
Yardımlarınızı bekliyorum.
yaa biri yenince burası nasıl coşuyo çok heyecan yaptım, sevindim.. aile gibiyiz biz... acıdığı yer derken acımaz aslında yanar, onu demek istiyosun sanırım.. o noktada bıırakmıcaksın tatlım.. bekliiceksin yanma geçer.. bu esnada da derin nefes alıp vereceksin, verirken ıkınacaksın, ıkınırken iteceksin parmağııııııı
cnm bende cok az regl oluyorum sanırım genetık sorun yapacak bısı oldugunu zannetmıyorum ama aklına takılıyorsa bı doktora gorun.. ınsallah beraber yenerız canımm hepımıze bılhassa sana dua edıyorum
kızlar çok teşekkürler hemen cevap gelmiş:) biraz cesaret geldi inşallah sizin desteklerinizle ben de başarırım. Allah sizden razı olsun ve kimsenin başına vermesin. konu çok uzun başlardan okuyordum ama sizin şu an yaptığınız egzersiz tam olarak nedir? ayna alıp vajinayı tanıycaz. ya sonra?
ınsallah bızde yenerız cnm ya gercekten senın adına cok sevındım bıraz anlatırmısın nasıl oldu acı falan oldumu
Allah razı olsun fıstığım.. ben de aynı şekilde dua ediyoru hepimize ve sana.. doktora görünmek fayda etmiyo ya o konuda neyse boşver onu, ayy ben çok heyecan yaptım ya biz de yeniceeez inanıyorum buna
ne acı o da ne yok hiç olmadı mesela denemelerde olmuyor die ben vazgeçip bırakırdımbusefer öyle yapmadım jelledik ben üsteyken oturdum biraz uğraştım 1- 2 dakika başardım sonra yavaş yvaş kendim git gel yaptım oooooooooooooğğğğçıktı eyvahdedim daha girmez denicemdedim birden şıp diye ya inanamadım birdekızlar domalma pozisyonu hiçacı vermiyor deneyin derim hem üstüne üstüne gelmiyor görmüyorsun ben sonra öyle yaptımve eşimalnımda öptü venüstende öyle olmuştu sanırım eşi alnından öpmüştü bende eşime topiktede biri yendiğinde eşi onu alnından öpmüş dedim gülümsedi çok mutlu oldu gözleri parlıyor :78:
evet evet yanma oluyor. dediğiniz ultrason jelinden alıcam yarın.bakalım ne kadar girecek. eşimle denerken kas gevşetici hap almayı düşünüyorum.emla falan da sürsem mi acaba?? beyonce sen bişey sürdün mü hap aldın mı??
ne acı o da ne yok hiç olmadı mesela denemelerde olmuyor die ben vazgeçip bırakırdımbusefer öyle yapmadım jelledik ben üsteyken oturdum biraz uğraştım 1- 2 dakika başardım sonra yavaş yvaş kendim git gel yaptım oooooooooooooğğğğçıktı eyvahdedim daha girmez denicemdedim birden şıp diye ya inanamadım birdekızlar domalma pozisyonu hiçacı vermiyor deneyin derim hem üstüne üstüne gelmiyor görmüyorsun ben sonra öyle yaptımve eşimalnımda öptü venüstende öyle olmuştu sanırım eşi alnından öpmüştü bende eşime topiktede biri yendiğinde eşi onu alnından öpmüş dedim gülümsedi çok mutlu oldu gözleri parlıyor :78:
Allah razı olsun fıstığım.. ben de aynı şekilde dua ediyoru hepimize ve sana.. doktora görünmek fayda etmiyo ya o konuda neyse boşver onu, ayy ben çok heyecan yaptım ya biz de yeniceeez inanıyorum buna