Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar çok teşekkürler hemen cevap gelmiş:) biraz cesaret geldi inşallah sizin desteklerinizle ben de başarırım. Allah sizden razı olsun ve kimsenin başına vermesin. konu çok uzun başlardan okuyordum ama sizin şu an yaptığınız egzersiz tam olarak nedir? ayna alıp vajinayı tanıycaz. ya sonra?

aaahh aaaahh ben de isterdim birlikte yapmayı... ama 1hafta erken oldu... çok düzensiz reglim.. bi de o sorunum var.. çok az oluyo ayrıca.. ben bitirene kadar devam ediyo olursan yaparız birlikte.. ama inşallah yenersin, kendim yenmiş gibi sevinirim..

ınsallah bızde yenerız cnm ya gercekten senın adına cok sevındım bıraz anlatırmısın nasıl oldu acı falan oldumu

tebrikleeeeeeer Rabbim mutluluğunu daim etsin canım.... bayrama kadar herkes yenecek kızlaarrrrr

akayy ne güzel yazmışsın inşallah bayrama kadar hepimiz yenmiş oluruz:)) ben bu egzersizi her gün yapmıyordum ama yarından itibaren hep denicem. bir de kızlar ben acıdığı yerde bırakıyorum. dogru yaptığımdan emin değilim. siz nasıl yapıyorsunuz. ben yeni takip etmeye başladım siteyi tam bilmiyorum.

cnm bende cok az regl oluyorum sanırım genetık sorun yapacak bısı oldugunu zannetmıyorum ama aklına takılıyorsa bı doktora gorun.. ınsallah beraber yenerız canımm hepımıze bılhassa sana dua edıyorum

yaa biri yenince burası nasıl coşuyo çok heyecan yaptım, sevindim.. aile gibiyiz biz... acıdığı yer derken acımaz aslında yanar, onu demek istiyosun sanırım.. o noktada bıırakmıcaksın tatlım.. bekliiceksin yanma geçer.. bu esnada da derin nefes alıp vereceksin, verirken ıkınacaksın, ıkınırken iteceksin parmağııııııı

Buradaki herkes benzer durumlarla karşılaştı fakat birçok açıdan kendi durumuma benzettim. Ben de aynı durumdaydım ve eşimin de ilk ilişkisi olması fikri aslında korkumu körüklüyordu. O yüzden sana tavsiyem öncelikle bir jinekolağa görün ve durumu anlat, tam yerinden, hangi açıyla girilmesi gerektiğinden emin olduktan sonra parmak egzersizlerine başla. Her ne kadar prikolojik bir sorun olsa da bu, bence fizyolojimizi tanımamanın ve deneyimsizliğin getirdiği korkuların bu psikolojiye girilmesinde çok büyük payı var. İnşallah en kısa zamanda bu meseleyi çözersin. Tabi bunun için önce egsersizlere başlamak, ve -bence- egzersizler için de anatomini iyi tanıman gerekiyor...

evet evet yanma oluyor. dediğiniz ultrason jelinden alıcam yarın.bakalım ne kadar girecek. eşimle denerken kas gevşetici hap almayı düşünüyorum.emla falan da sürsem mi acaba?? beyonce sen bişey sürdün mü hap aldın mı??

cnm bende cok az regl oluyorum sanırım genetık sorun yapacak bısı oldugunu zannetmıyorum ama aklına takılıyorsa bı doktora gorun.. ınsallah beraber yenerız canımm hepımıze bılhassa sana dua edıyorum

Allah razı olsun fıstığım.. ben de aynı şekilde dua ediyoru hepimize ve sana.. doktora görünmek fayda etmiyo ya o konuda neyse boşver onu, ayy ben çok heyecan yaptım ya biz de yeniceeez inanıyorum buna

cnm bak aynayı elıne al vajını ıncele tanı daha sonra derın nefes alıp ver o sırada vajının acıldıgını goreceksın o acılan yere serce parmagını popo yonune dogru nefes alıp vererek ıttırmeye calıs yavas yavas heyecan yapmadan zaten bı sure sonra alısacaksın önce bunları yap sonrası gelır zaten işaret orta parmak falan yanı

ınsallah bızde yenerız cnm ya gercekten senın adına cok sevındım bıraz anlatırmısın nasıl oldu acı falan oldumu

ne acı o da ne yok hiç olmadı mesela denemelerde olmuyor die ben vazgeçip bırakırdımbusefer öyle yapmadım jelledik ben üsteyken oturdum biraz uğraştım 1- 2 dakika başardım sonra yavaş yvaş kendim git gel yaptım oooooooooooooğğğğ çıktı eyvahdedim daha girmez denicemdedim birden şıp diye ya inanamadım birdekızlar domalma pozisyonu hiçacı vermiyor deneyin derim hem üstüne üstüne gelmiyor görmüyorsun ben sonra öyle yaptımve eşimalnımda öptü venüstende öyle olmuştu sanırım eşi alnından öpmüştü bende eşime topiktede biri yendiğinde eşi onu alnından öpmüş dedim gülümsedi çok mutlu oldu gözleri parlıyor :78:

kızlar ben yeni başlayanlar için şunu da söylemek istiyorum ben de ilk başladığım gün googledan görsellerden vajinanın yapısına bakmıştım neyin nerde ve nasıl olduğu hakkında bilgi aldım sonra aynayla kendimi inceledim ve ilk fikir oluştu. ilk başlarda ben de parmak egzersizini nasıl yapacağımı baya bi düşünmüştüm itici gelmişti ama öğrendiklerim ilk adımı atmama yardımcı oldu. benim fikrim bu şekilde ilk önce kendimizi tanıyalım...

Allah iyiliğini versin güldürdün benii

benanestol almıştım hatta yazdım burda sürdüm ama uyuşturmadı tam hissettimyani istersen al onu yanmada olmadı az sürdümzaten yeşil mercimek kadar psikolojik olarak rahatlattı belkide beni ama uyuşmadı eminim çünküarada azıcık sızlama oluyor oda hiç bişe değil bunu ben diyorsan ödleğin ödleği ben hiç bişe değildir inanın birde emla orayı uyuşturmaz boşuna o kadar para verme anestol pomad 2 tl hemde zaten mukozlu bölgeler için emla sağlam deride etkiliymiş die okumuştum sen bilirsin

beyonce sen üstteyken mi oldu yani:))) yaa inanamıyorum geçen gün senin anlattığıjn bu pozisyonu denedik biz ben üstteydim biraz git gel yaptım ama canım yanınca vazgeçtim. şimdi sen anlatınca umutlandım! ben de yapabilirim o zaman:)))

Allah razı olsun fıstığım.. ben de aynı şekilde dua ediyoru hepimize ve sana.. doktora görünmek fayda etmiyo ya o konuda neyse boşver onu, ayy ben çok heyecan yaptım ya biz de yeniceeez inanıyorum buna

ayevet doktora gitcem die tutturmuştum sonra bana biri p...s boyutunda aparatı alınca doktor sana bişe yapmaz demişti oluyorkızlaröyle böyle bitiyor bu dert egzersizsiz kalmayın

süpermıs valla ınsallah bızlerınkıde öyle kolay olur ben suan ıkı parmak egzerısızındeyım uzun sure ara vermıstım sımdı tekrar basladım tek parmakta sorun yok ama ıkı parmak zorladı benı halbukı onceden ıkı parmak ıkı boguma kadar alabılıyordum parmagımı cok sıkıyo vajı kendımı kasmadıgım halde zamanla gecermı dersın yenmış bırı olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…