Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sanki bizleri anlatıyorsun sen nasıl yendin egz yaptınmı canım lkaç gün anlatırmısın bir uzmana falan gittinmi

merhaba arkadaşlar 9 aylık evliyim ve bende de aynı dert var. bir süredir bu siteyi takip ediyordum. şu parmak egzersizleri... duyunca burdan okyunca bile bayılacak gibi oluyordum. söyleyin bana başka yolu yok mu bunun gerçi az önce kendime şunu söyledim. tek yolu buysa yapacaksın! yenenlerden yardım istiyorum. parmak egzersizinden başka çözüm yok mudur. insan bunu çevresindeki kimseye soramıyor. şimdiden teşekkürler

kızlar 1 aylık evliyim malesef hala olmadı.ben burdan okuduğum mum egzersizini deniyorum 3-4 cm giriyor.acıdığı noktada bırakıyorum. ama iş eşimle denemeye gelince hep bir bahane uydurup kaçıyorum adamdan çok korkuyorum.o da ısrar etmiyor bırakıyor.hiç deneyemiyoruz bile. sonra ağlamaya başlıyorum ben eşimi mutlu edemiyorum,çocuğum da olmayacak diye.psikolojim alt üst olmuş durumda. umarım ben de bir gün başardım yazabilirim buraya.

lila25 ben önce parmakla başladım şimdi mumu biraz sokabiliyorum. ilk denemelerimde hep ağlıyordum yapamıyorum yapamıcam diye ama kendini serbest bıraktığında daha rahat girdiğini fark ediyorsun. gün geçtikçe daha çok giriyor. pes etme sen de dene. hemen yarın başla.

selam lila25 ben ve buradakı cogu arkadas senın gıbıydık ben yenmıs degılım suan parmak egzersızlerı yapıyorum ılk bu sıteyı buldugumda ve okudugumda okadar itici ve zor gelmıstı ki parmak egzersızlerı kendımı ayna karsısında o hareketlerı yaparken dusunemıyordum bıle ama bı cesaretle basladım ve suan parmak egzersızlerı hakkında hıcte öncekı kotu dusuncelerım yok eger bu sorunu yenmek ıstıyorsan egzersız yapman şart!! gunlerce aylarca beynınde devamlı hala esınle bırlıkte olmadıgın ve bu nedenle cocuk sahıbı olamayacagın fıkrınımı dusunmek ıstersın yoksa bı cesaretle ayna karsısına gecıp once vajını tanıyıp yavas yavas egzersızlerını yapıp huzura mı ermek ıstersın?? cnm eger gercekten bu sorunu asmak ıstıyorsan hadı bı cesaret goster buradakı arkadaslar olarak bızler cok azımlıyız ve ılk geldıgımızde bızde senın gıbıydık oyuzden hıc uzulme ve bır an önce harekete gec...

15 beyonce merhaba nasılsın eskısı kadar gırmıyrsun artık ne durumdasın alısabıldınmı artık penıs denemelerıne??

evet canım uğraşıyordum artık burdakilerinde moralini bozmamak için hiçyazmim dedim ama busefer girmem başka YENDİMMMMMMMMMMMMMMMMMMM YENDİM YENDİM nasılki okuyordum ya bumuymuş iştebende diyorum bumuymuş yani bu kadar kolay basit hiç bir şekildeacısızı olmayanbişe sakın pes etmeyin inatlaşın vaji vazgeçiyor artık hiç korkmuyorum çünkü o dediğimiz düşündüğümüz şeyler olmuyor herkese yardım etmek istiyorum çok zor atlattım her aşamasını yaşadımzor 4 ayda yendim ama olsunYENDİM ÇOK :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:MUTLUYUM

ay süpersın yaaaaa süpeeeeeeeeeer nasılmutlu oldum sana anlatamam yaaa Allahım baska dert vermesın ınsallah kendım yenmıs gıbı sevındım yaaaa harıkasın masallah sanaaaaaaaaaaaa

evet cnm gecmısı okuyordum hayır bugunkunu yapmadım henuz kalkıcam bırazdan umarım yapabılırım bıraz korkuyorum amaaa:18::18::18::18::18:

canım korkma sanki ilk defa mı yapıyorsun kendine cesaret ver, yaptığın bişeyi tekrar yapacaksın tatlım.. bi daha da sakın ara verme ok..

15beyonce senin adına çok sevindim:))) en kısa zamanda bebeğin de olur inşallah.biz de yenicez inşallah inanıyorum. biraz anlatsana lütfen nasıl başardın moral olsun bize de.

canım korkma sanki ilk defa mı yapıyorsun kendine cesaret ver, yaptığın bişeyi tekrar yapacaksın tatlım.. bi daha da sakın ara verme ok..

bıe daha ara vermekmı asla yaaaa baksana sankı ılk kez yapıyomusum gıbı korkuyorumm ama yapıcam yaaa hele 15 beyonceun yendıgınıde duyunca ıyıce hırs yaptım keske sende regl olmasaydında bırlıkte yapsaydıkkk cnm yaa

ay süpersın yaaaaa süpeeeeeeeeeer nasılmutlu oldum sana anlatamam yaaa Allahım baska dert vermesın ınsallah kendım yenmıs gıbı sevındım yaaaa harıkasın masallah sanaaaaaaaaaaaa
SENDE BAŞARICAKSIN ya hiç bişe hissetmiyorsun sadece güzel duygular sapıkça değil yani allahın helal kıldığı bişeyi yapma mutluluğu herkes yener inşallah ama inanın önce inanın sonra egzersizde çok kolay oluyor
1 ay öncesine kadar inanıyorum yenicem ama ne zaman bilmiyorum diyordum ya çok güzel bir duygu
birde şöylebirsey yanimesela budertle uğraştığımızda hani aklımızda bi tek buvardı ya uçup gitti artık hiç takmıyorsun dünyendim düşünün ama bugün aklıma ne yendiğimgeldi nede bu dertle o kadar uğraştığım allahımnasıl bişe yaa ramazanın mübarekliği sizde bu ayıdeğerlerdirin hiç zaman kaybetmeyin

kötü olanşeyde bugün regli oldum biraz önce....
şimdi 6 gün sonra olur mu acaba demiyroum çünkü olucak inanıyorum

tebrikleeeeeeer Rabbim mutluluğunu daim etsin canım.... bayrama kadar herkes yenecek kızlaarrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…