-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #63.781
ayyy saol canm benm yaa nasıl güzel söledin öle allah isteyen herkese versin dualara ihtiyaccımız var zaten
sanki bizleri anlatıyorsun sen nasıl yendin egz yaptınmı canım lkaç gün anlatırmısın bir uzmana falan gittinmivalla cnm burdan gozuktugunde ben bı bucuk aydır vajıyı yendım herkes erken den ıstıosun hemen olmazkı dıyebılır ama asıl olan içimde hanı ben ıkı senedır evlıgım ya ben ıkı senedır her gun hamıle kalanlara bakıorum ıç gecırıorum ve bebek ıstıorum soranlara ayy hayır bız bebek dusunmuoruz desemde ıçten öle deıldı..
artıkk bu mılletın sormaları felan da umrumda dıılll ben sadece ve sadece kendım ıstedıgım ıcın Allah a yalvarıorum öle cok ıstıorum kı anlatamam sıze...
merhaba arkadaşlar 9 aylık evliyim ve bende de aynı dert var. bir süredir bu siteyi takip ediyordum. şu parmak egzersizleri...duyunca burdan okyunca bile bayılacak gibi oluyordum. söyleyin bana başka yolu yok mu bunun gerçi az önce kendime şunu söyledim. tek yolu buysa yapacaksın! yenenlerden yardım istiyorum. parmak egzersizinden başka çözüm yok mudur. insan bunu çevresindeki kimseye soramıyor. şimdiden teşekkürler
akayyycım selammmmm ne zaman geldın gormedımmmm nasılsın cnm napıyorsunnn
hamd olsun canım iyiyimburdaydım da yazmadım geçmişi okuyosundur diye.. yaptın mı egzersizini
15 beyonce merhaba nasılsın eskısı kadar gırmıyrsun artık ne durumdasın alısabıldınmı artık penıs denemelerıne??
evet canım uğraşıyordum artık burdakilerinde moralini bozmamak için hiçyazmim dedim ama busefer girmem başka YENDİMMMMMMMMMMMMMMMMMMM YENDİM YENDİM nasılki okuyordum ya bumuymuş iştebende diyorum bumuymuş yani bu kadar kolay basit hiç bir şekildeacısızı olmayanbişe sakın pes etmeyin inatlaşın vaji vazgeçiyor artık hiç korkmuyorum çünkü o dediğimiz düşündüğümüz şeyler olmuyor herkese yardım etmek istiyorum çok zor atlattım her aşamasını yaşadımzor 4 ayda yendim ama olsunYENDİM ÇOK :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:MUTLUYUM
evet cnm gecmısı okuyordum hayır bugunkunu yapmadım henuz kalkıcam bırazdan umarım yapabılırım bıraz korkuyorum amaaa:18::18::18::18::18:
evet canım uğraşıyordum artık burdakilerinde moralini bozmamak için hiçyazmim dedim ama busefer girmem başka YENDİMMMMMMMMMMMMMMMMMMM YENDİM YENDİM nasılki okuyordum ya bumuymuş iştebende diyorum bumuymuş yani bu kadar kolay basit hiç bir şekildeacısızı olmayanbişe sakın pes etmeyin inatlaşın vaji vazgeçiyor artık hiç korkmuyorum çünkü o dediğimiz düşündüğümüz şeyler olmuyor herkese yardım etmek istiyorum çok zor atlattım her aşamasını yaşadımzor 4 ayda yendim ama olsunYENDİM ÇOK :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:MUTLUYUM
canım korkma sanki ilk defa mı yapıyorsun kendine cesaret ver, yaptığın bişeyi tekrar yapacaksın tatlım.. bi daha da sakın ara verme ok..
SENDE BAŞARICAKSIN ya hiç bişe hissetmiyorsun sadece güzel duygular sapıkça değil yani allahın helal kıldığı bişeyi yapma mutluluğu herkes yener inşallah ama inanın önce inanın sonra egzersizde çok kolay oluyoray süpersın yaaaaa süpeeeeeeeeeer nasılmutlu oldum sana anlatamam yaaa Allahım baska dert vermesın ınsallah kendım yenmıs gıbı sevındım yaaaa harıkasın masallah sanaaaaaaaaaaaa
tebrikleeeeeeer Rabbim mutluluğunu daim etsin canım.... bayrama kadar herkes yenecek kızlaarrrrr