- 29 Temmuz 2011
- 1.696
- 12
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #63.741
günaydın kıslarrrrrr ne örüonuzzzzzofff ramazan çok yoğun geçio bu akşam misafirim varrrr ev silincek süpürülcek çamaşırlar asılcakkkkkkkk offffff hiç yapasım yokkkkk
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
teşekkürler canımm :82:
Hayırlısıyla senin de olur inşallah bak ben de yeni evliyim
önce epey üzüldüm ağla ağla gözüm çıkacaktı
Düşünsene hamileyim dediğimde kimse sevinmiyo
herkes de aynı tepkii acır bi ses tonu ile
ayyyy yazıkk daha çok erken
erken oldugunu biz de bilioruz ama rabbim verdi napalm
neyse eşiminn sevinci bunu unutturdu bana
Bu arada kaza atlatmışsınız büyük bi bela savmışsınız gelmiş geçmiş olsun tatlm
kızlar, yenen arkadaşlara soruyorum; ilk p...s denemenizi nasıl yaptınız, emla, vs kullndınız mı? Ben de artık p..s deniyim diyorum ama cesaret edemiyorum nedense, bana bir yol gösterin:18:
ağzımdan aldın kkelebek özümm alemsin vallahi resim süperr
senin bebişi cidden merak eder oldum
şimdiden fenomen oldu annesi baksana
canım ne kadarlık evlisin
1ay 3hafta 3günlük evliyim canım :80:
sende benim gibi 76 kilo olursan koyarsın bu avatarıııı tabievet bayanlar hep parmaklarmı çalışacak birazda ayaklarrrr durmuoruz 1 ki 1 ki 1ki
teşekkürler canımm :82:
hayırlısıyla senin de olur inşallah bak ben de yeni evliyim
önce epey üzüldüm ağla ağla gözüm çıkacaktı
düşünsene hamileyim dediğimde kimse sevinmiyo
herkes de aynı tepkii acır bi ses tonu ile
ayyyy yazıkk daha çok erken
erken oldugunu biz de bilioruz ama Rabbim verdi napalm
neyse eşiminn sevinci bunu unutturdu bana
bu arada kaza atlatmışsınız büyük bi bela savmışsınız gelmiş geçmiş olsun tatlm
olsun bebişim sen kimseyi takma Allah en iyi zamanı bilir elbet vardır bir hikmeti tebrik ederim
bu topikte olupta hamile kaldınaaa ağlayıp gözünü çıkaran bi seni gördüm heeeçifte bayramn yaşamışsın haberin yokkk hem bu kadar erken vajınusmustan kurtuldun hemde bu kadar erken anne oldun çifte bayramm.........ah ahhhh sen bizim yaşadıklarımızı bi bilsennnn ozaman anlardın biz o bebeğin olması için çoookkk göz yaşları döktükk.....nankörlük etmee kimsenin ne dediği umrunda olmasın bişi diyene pokunu senmi temizlicen sana ne oluo deee erken yaşta erken hamile olmanın güzelliğini bebişin büyüğünce anlıcan bak gör bide eşim askere gidicek diodunn nasıl geçer o günler bebişinleee göz açıp kapıyıncıya kadar geçecekk...iyiki olmus diyeceksinnn.......
haklısın özümcümmm verirsin doğumdan sonra inşallah atlat hele bi hayırlısıyla da
ne kadarını hamileleikte aldın bakimm:44:
bu topikte olupta hamile kaldınaaa ağlayıp gözünü çıkaran bi seni gördüm heeeçifte bayramn yaşamışsın haberin yokkk hem bu kadar erken vajınusmustan kurtuldun hemde bu kadar erken anne oldun çifte bayramm.........ah ahhhh sen bizim yaşadıklarımızı bi bilsennnn ozaman anlardın biz o bebeğin olması için çoookkk göz yaşları döktükk.....nankörlük etmee kimsenin ne dediği umrunda olmasın bişi diyene pokunu senmi temizlicen sana ne oluo deee erken yaşta erken hamile olmanın güzelliğini bebişin büyüğünce anlıcan bak gör bide eşim askere gidicek diodunn nasıl geçer o günler bebişinleee göz açıp kapıyıncıya kadar geçecekk...iyiki olmus diyeceksinnn.......
sorma canım seni çok iyi anlıorum
benim eşim de misafire bayılıyo
geçen iş arkadaşlarını ve eşlerini davet etti
on kişi dedi on yedi kişi geldi yemeklerim zar zor yetti
bayanlar daha çok yeni evlenmişsin bilsek gelmezdik dediler çocukları vardı ömre bedel böreği alıo tüm odaları dolaşa dolaşa yiyo annesi oğlundan beter daha yepyeni deri masama ayaklarını uzatmaz mı
Allahtan eşim çok yardımcı oldu yoksa üç gün kendime gelemezdim
Kızlar ben kaçar yarın görüşürüz canlar öptüm hepinizi:)))