Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ne kadarlık evlisin

az sonra çıkıcam ben evde net yok diye sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
hem merak ediyorum akşamları ne kaynatıyosunuz diyee okuyamıyrum
ama heralde olsa da sayeniz de uyuyamicamm
şimdiden herkese afiyet olsun süper haberlerle gelirim inşallah yarın

kızlar, yenen arkadaşlara soruyorum; ilk p...s denemenizi nasıl yaptınız, emla, vs kullndınız mı? Ben de artık p..s deniyim diyorum ama cesaret edemiyorum nedense, bana bir yol gösterin:18:

canım sen zaten epey yol kat etmişsin eşinin toleransından faydalanma cesaretini topla
ben sadece işaret parmağı egzerisizi yaptıktan sonra eşimin ısrarı üzerine deneyelim dedim umutsuzca
biraz ilerleyince yine durdurmak istedim ama az kaldı sabret dedim kendime
ve oldu oldugunda şok oldum çünkü acı yoktu ince bi sızı ama sevinçten uçarken o sızıyı kim takar
sen de denemekten korkma erteleme
bu erteleme hastalığı erteledikçe uzaklaşıyorsun
başarısız olmaktan korkup denemekten kaçıyorsun
denemekten kaçtıkça da hiç ilerleme kaydedemiyorsun
kendimden biliyorum haftalarca uyuduk yanyana nasılsa olmayacak diye
ama oldu
olur inşallah güven kendine

ağzımdan aldın kkelebek özümm alemsin vallahi resim süperr
senin bebişi cidden merak eder oldum
şimdiden fenomen oldu annesi baksana

sende benim gibi 76 kilo olursan koyarsın bu avatarıııı tabi evet bayanlar hep parmaklarmı çalışacak birazda ayaklarrrr durmuoruz 1 ki 1 ki 1ki

bu topikte olupta hamile kaldınaaa ağlayıp gözünü çıkaran bi seni gördüm heee çifte bayramn yaşamışsın haberin yokkk hem bu kadar erken vajınusmustan kurtuldun hemde bu kadar erken anne oldun çifte bayramm.........ah ahhhh sen bizim yaşadıklarımızı bi bilsennnn ozaman anlardın biz o bebeğin olması için çoookkk göz yaşları döktükk.....nankörlük etmee kimsenin ne dediği umrunda olmasın bişi diyene pokunu senmi temizlicen sana ne oluo deee erken yaşta erken hamile olmanın güzelliğini bebişin büyüğünce anlıcan bak gör bide eşim askere gidicek diodunn nasıl geçer o günler bebişinleee göz açıp kapıyıncıya kadar geçecekk...iyiki olmus diyeceksinnn.......

aferin kız özüm ne güzel söyledin.

haklısın özümcümmm verirsin doğumdan sonra inşallah atlat hele bi hayırlısıyla da
ne kadarını hamileleikte aldın bakimm:44:

evlendim 59-60 tım ......bu vajınumsla uğraşırken tam 12 13 kilo aldım millet sıkıntıdan kilo verir özümün herşeyii ters oldu gibi oda terss ben aldımm......6 aylığım 5 kilo felan aldımm......renkli doopler için gittim başka doktor göbeğimdeki çatlağı görünceee hamile kalmadan önce benii zayıf sandıı çokmu zayıftın dedii iştahın çokmu arttı dedii bende yooo aynı kilodaydım dedimm.... çatlakları görünceee zayıftıda hemen kiloa aldı çatladı sandı erken çatlamışım şaşırmadım zatennnnnn

özümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok tatlısn
yorumlarını okurken sanki eşim konuşuomuş gibi hissettim
o da böyle düşünüyo karnını onlar mı doyuracak kimseyi takma dio
nankörlük etmiyorum şükür belki de hayırlısı buydu diyorum
sadece bi ay vaji ile uğraşıp tam o stresi üzerimizden atıp ohhh dedikten hemen sonra
hamile kalmam biraz üzdü yani erken oldu. ama demek ki vakti buymuş

Sağolsun benim eşim de yardımcı oluyor canım Allah için yani. Ben de çok severim misafiri, annemin evinde hergün olurdu ama annem babam birbirlerine danışırlardı. Ben dediğim gibi emrivaki olayına sinir oluyorum. Ayy bende de 2 cocuk olacak biri acayip yaramaz en son geldiğinde bembeyaz halımın üzerine şeftali suyu boca etmişti:18::18:

Kız: Bugün kalp ameliyatı olacağım.
Erkek: Biliyorum.
Kız: Seni seviyorum!
Erkek: Ben de.
Ameliyattan sonra kız uyanır,babasına
..................
Kız: O nerede?
Babası: Sana kalbini kimin verdiğini bilmiyor musun?
Kız: Ne? (Ağlamaya başlar.)
Babası: Şaka lan, tuvalete gitti şimdi gelir

Hanımlar merhaba.Bende uzun zamandır bu konuyu takip ediyorum.Yazdıklarınızı okuyup bu illetten kurtulmaya çalışıyorum.Evleneli tam 4 ay oldu ama eşimle hiç bir araya gelemedik.Çok korkuyorum ve panik oluyorum.İlk başlarda o noktoya gelene kadar hiçbir sorunumuz olmuyordu yani eşime karşı istekli oluyordum.En azından deneme fikrine sıcak bakıyordum.Ama her defasında hüsranla sonuçlandığı için artık denemek bile istemiyorum.Birbirimizden iyice uzaklaşmaya başladık daha doğrusu ben eşimden...Ne yapacağımı bilemez haldeyim.Yazdığınız egsersizlerin(parmak) hiç birini yapamıyorum.Kendimi çok kötü hissediyorum hemen başım dönmeye başlıyor iliklerim akıp gidiyor gibi hissediyorum.Elim ayağım tutmuyor.
Bugün reglimin son günü yarın banyo yapacağım ve hemen denemek istiyorum.Regl sonrasında ki ilk hafta ilişki daha kolay oluyormuş diye duydum.
Eşiminde benimde ilk beraberliğimiz olacak ikimizde hiçbir şey bilmiyoruz.
Bana egzersizler dışında ilişki sırasında uygulanabilecek ilişkiyi kolaylaştıracak acıyı azaltacak önerileriniz olursa çok sevinirim.
Bu illetten kurtulak istiyorum...
Artık normal bir evliliğim olsun istiyorum
Yardımlarınızı bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…