Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet yaa kesinlikle süper yani benm gibi biri egzersize başladıysa herkes başlar ve bitirir walaa acayip motive oluorum..gerçekten budurumu yaşamayan bilemez burdaki herkes süper hepinizi çok seviorum üstelik tanımamama rağmen:KK66::KK66::KK66:

bu da işin ilginç yanı cidden geçende de düşünmüştüm gerçi tanışan arkadaşlar varmış ama
ben daha yeniyim ve sadece burdan konuştuğumuz kadarıyla ytanışıyoruz ama insan cidden çok yakın hissediyo
kadar arkadaşlığı sanırsamm:KK71:
biri yenince hamile kalınca hepimiz onun kadar sevinebiilyoruz
yani demem o ki kızlar süpersiniz süperiz
valla burayı bulduğuma şükrediyorum en ala klinik ya da doktor da olsa bundan iyisini yapamaz özelliklen motive ve taktik anlamında
geçmiş sayfalarda yazan kimdi hatırlayamıyrum ama konuşulmuştu
gideceğimiz doktor ya da en iyi psikolog dahi bunu yaşamadığı için bizi biz kada anlayamaz

ben yenileri hiç tanımıyorum ama yine de selam kızlar...özümüm napıyosunnn bacım

bendeeeeeeee slm özümcüm hoşgeldin

hoşgeldinizzzz sultanlarrrr:KK9: hoşbuldum canımmm sende hoşgeldinn.....ne edimmm toz alıodum oturdum bakim dedim bi evi süpürüom 5 oturuom bi paspas yapıom 5 oturuom şimdide toz aldım oturam dedimmm siz ne örüonuzzz:KK6::KK6::KK6: ne var ne yokkkkk

hoşgeldinizzzz sultanlarrrr:KK9: hoşbuldum canımmm sende hoşgeldinn.....ne edimmm toz alıodum oturdum bakim dedim bi evi süpürüom 5 oturuom bi paspas yapıom 5 oturuom şimdide toz aldım oturam dedimmm siz ne örüonuzzz:KK6::KK6::KK6: ne var ne yokkkkk

ben de iyiyim işte canım bi değişiklik yok.kızım bi 2 dk otur ya misafirin mi gelicek yine

ben de iyiyim işte canım bi değişiklik yok.kızım bi 2 dk otur ya misafirin mi gelicek yine

ivettttt:KK9: sorma ya bu Ramazan amma yoğun geçiooo.....pazartesi annemler ablamlar vardı.....salı eltimdeydim.....bugün eşimin arkadaşı gelcek...yarın diğer eltimdeyimmm..cumaa annemdeimmm..:KK9::KK9::KK9::KK9:

kkelebek Maşallah canım cok sevinndiiiimmm bende ayın 17 sini beklemedeyim :KK1:
ay cok evindim masallah canım Maşallah canım

teşekkürler canımm :82:
hayırlısıyla senin de olur inşallah bak ben de yeni evliyim
önce epey üzüldüm ağla ağla gözüm çıkacaktı:KK43:
düşünsene hamileyim dediğimde kimse sevinmiyo
herkes de aynı tepkii acır bi ses tonu ile
ayyyy yazıkk daha çok erken
erken oldugunu biz de bilioruz ama Rabbim verdi napalm
neyse eşiminn sevinci bunu unutturdu bana:KK61:
bu arada kaza atlatmışsınız büyük bi bela savmışsınız gelmiş geçmiş olsun tatlm

Kelebekcim gözün aydın, çok sevindim bebek haberine. endişeleniyordun ama, her işte bir hayır vardır derler, bunda da bir hayır vardır mutlaka. Allah sağ salim kuxağına almayı nasip etsin inşallah güzelim:)

teşekkür ederim canım :KK71: inşallah hayırlısı böyledir
darısı isteyen herkesin başına inşallah

iyiyim özümüm kurtlu beiş nasıl iimi fındık kurdu

:KK60::KK60::KK60:kız amma güldüm hee kurtlu bebiş hee.özümün bebiş de olsa olsa kurtlu olur zaten anası gibi fink fink gezer:emir_bebek::nazar:

ivettttt:KK9: sorma ya bu Ramazan amma yoğun geçiooo.....pazartesi annemler ablamlar vardı.....salı eltimdeydim.....bugün eşimin arkadaşı gelcek...yarın diğer eltimdeyimmm..cumaa annemdeimmm..:KK9::KK9::KK9::KK9:

eltilerini geç yavrum başka bişey söyle onu biliyoruz:KK9:

Ya sabah saba hsinirlerim tepemde, kociş pazarakşamıa iftara misafir davet etmiş, onu davet edince o kalmasın, bunu davet edince bu kalmasın diye diye tam 13 kişi!! bütün pazarım yine mutfakta geecek demek,, off ya. bir desabah 5 te kalkıp işe gelmesi var ,sinirim tepemde!!

sorma canım seni çok iyi anlıorum
benim eşim de misafire bayılıyo
geçen iş arkadaşlarını ve eşlerini davet etti
on kişi dedi on yedi kişi geldi yemeklerim zar zor yetti
bayanlar daha çok yeni evlenmişsin bilsek gelmezdik dediler çocukları vardı ömre bedel böreği alıo tüm odaları dolaşa dolaşa yiyo annesi oğlundan beter daha yepyeni deri masama ayaklarını uzatmaz mı:KK52:
Allahtan eşim çok yardımcı oldu yoksa üç gün kendime gelemezdim

:KK60::KK60::KK60:kız amma güldüm hee kurtlu bebiş hee.özümün bebiş de olsa olsa kurtlu olur zaten anası gibi fink fink gezer:emir_bebek::nazar:

eltilerini geç yavrum başka bişey söyle onu biliyoruz:KK9:

ne sölim gülüm aynı tas aynı hamam:KK9: vallaa ondan hiç şüphem yok kurtlu olcek anasııı küçükken çok yaramazmışşşş oda usluu olcek değil yaaa inşallah olur....karnımda durmuo sağdan soldan tekmeleri yiyiomm kesinnnn yaramazın teki olcek zaten eltimin çocuklarını bahane verdim inşallah başıma gelmezz......uslu olurrr inşallahhhhhhhhhhhhhhhh.......amin deyin kızzzz:KK60:

kızlar ya benim adetime bi hafta kaldı sivilce falan cıkmadı :) ama goguslerim sisti karnımdada siskinlik hissi var arada atesleniyorum halsizleşiyorum az daolsa mide bulantısı oluyo basım donebiliyo.. ama bunlar acaba hamileliktenmi oructanmı :) yoksa adetim gelio ondan mı :26::86::86::86::86:

aman Allahım bunlar benim belirtilerime benziyo eşim hamilesin kesin derdi ben yok ramazandan yok açlıktan yok yorgunluktan der geçiştirirdm hayırlısı bakalım :KK76:

ne sölim gülüm aynı tas aynı hamam:KK9: Vallaa ondan hiç şüphem yok kurtlu olcek anasııı küçükken çok yaramazmışşşş oda usluu olcek değil yaaa inşallah olur....karnımda durmuo sağdan soldan tekmeleri yiyiomm kesinnnn yaramazın teki olcek zaten eltimin çocuklarını bahane verdim inşallah başıma gelmezz......uslu olurrr inşallahhhhhhhhhhhhhhhh.......amin deyin kızzzz:KK60:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydın kızlar giremiyorum uzun zamandır işler yoğun tebrik ederim kelebekkkk çok sevindim canım allah hayırlı doğumlar versin inşallah canımm :KK71: bu arada kızlar ben regl olmuştum ve iki gündür deniyoruz olmuyo hani ben başarmıştım ya noldu şimdi bana :95: böyle bişey yaşayan var mı bana cevap lütfen:KK43: valla taze gelinler artıcak gibi görünüyo maşallah hepinize kızlarrrrr:nazar:

teşekkür ederimm inşallahhh :82:
ben de yendikten sonraki gün denerken zorlanmıştım canm
siz ara vermişsiniz normaldir diye düşünüorm
bir kere başardın yine başarırsın
önce parmak egzersizi yap orayı biraz esnet ardından deneyin

X