- 26 Şubat 2011
- 1.593
- 1
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #63.761
Hanımlar merhaba.Bende uzun zamandır bu konuyu takip ediyorum.Yazdıklarınızı okuyup bu illetten kurtulmaya çalışıyorum.Evleneli tam 4 ay oldu ama eşimle hiç bir araya gelemedik.Çok korkuyorum ve panik oluyorum.İlk başlarda o noktoya gelene kadar hiçbir sorunumuz olmuyordu yani eşime karşı istekli oluyordum.En azından deneme fikrine sıcak bakıyordum.Ama her defasında hüsranla sonuçlandığı için artık denemek bile istemiyorum.Birbirimizden iyice uzaklaşmaya başladık daha doğrusu ben eşimden...Ne yapacağımı bilemez haldeyim.Yazdığınız egsersizlerin(parmak) hiç birini yapamıyorum.Kendimi çok kötü hissediyorum hemen başım dönmeye başlıyor iliklerim akıp gidiyor gibi hissediyorum.Elim ayağım tutmuyor.
Bugün reglimin son günü yarın banyo yapacağım ve hemen denemek istiyorum.Regl sonrasında ki ilk hafta ilişki daha kolay oluyormuş diye duydum.
Eşiminde benimde ilk beraberliğimiz olacak ikimizde hiçbir şey bilmiyoruz.
Bana egzersizler dışında ilişki sırasında uygulanabilecek ilişkiyi kolaylaştıracak acıyı azaltacak önerileriniz olursa çok sevinirim.
Bu illetten kurtulak istiyorum...
Artık normal bir evliliğim olsun istiyorum
Yardımlarınızı bekliyorum.
canım hayırlı uğurlu olsunRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim
merhaba, canım vajinismuslu kadın soğuk kadın değil ki aksine yapamadığın için daha istekli oluyosun, sorun oraya bişey girmesi fikrine sıcak bakamamak, ben de 3 yıldır uğraşıyorum erteledikçe daha da büyüyor insan depresyona giriyor, kararlı olmak gerekiyor ben egzersiz yapıyorum iş p..e gelince panik oluyorum ama okuya okuya bana da cesaret geldi herşey kafada bitiyor ben de kulak çubuğunu bile alamıyordum şimdi rahat yapıyorum. eline ayna al ıkın, ıkındıkça açıldığını göreceksinHanımlar merhaba.Bende uzun zamandır bu konuyu takip ediyorum.Yazdıklarınızı okuyup bu illetten kurtulmaya çalışıyorum.Evleneli tam 4 ay oldu ama eşimle hiç bir araya gelemedik.Çok korkuyorum ve panik oluyorum.İlk başlarda o noktoya gelene kadar hiçbir sorunumuz olmuyordu yani eşime karşı istekli oluyordum.En azından deneme fikrine sıcak bakıyordum.Ama her defasında hüsranla sonuçlandığı için artık denemek bile istemiyorum.Birbirimizden iyice uzaklaşmaya başladık daha doğrusu ben eşimden...Ne yapacağımı bilemez haldeyim.Yazdığınız egsersizlerin(parmak) hiç birini yapamıyorum.Kendimi çok kötü hissediyorum hemen başım dönmeye başlıyor iliklerim akıp gidiyor gibi hissediyorum.Elim ayağım tutmuyor.
Bugün reglimin son günü yarın banyo yapacağım ve hemen denemek istiyorum.Regl sonrasında ki ilk hafta ilişki daha kolay oluyormuş diye duydum.
Bana egzersizler dışında ilişki sırasında uygulanabilecek ilişkiyi kolaylaştıracak acıyı azaltacak önerileriniz olursa çok sevinirim.
2,5 yıllık evliyim ve hala vajiliyim evliliğimizin 15. gününde kendimi zorladım çok canım yandı kızlığım bozuldu sonbralarıçok nadiren acı çeke çeke birlikte olduk ama hala olamıyorum çok korkuyorum üsütne bide adet düzensizliği var tedavi görüyorum onun için. bebek istiyoruz ama hem vajinusmusum hemde adet düzensiz vajinusmuzu yensem düzensizlikten bebek olur mu ondan emin değilim. etrafımızada bebek düşünmüyoruz diyoruz ama deli gibi anne olmak istiyorum çok kötüyüm psikolojik olarak çökmüş durumdayımartık arkadaşlarla toplanıyoruz ama hiç bişeyden keyif almıyorum çok mutsuzum eskiden şen kahkahalar etardım şimdi hiç bişey bei güldürmüyor bide etfaftakiler imalı imalı bebek soruyolar en son kayınvalidem eşime '' bebek olmuyosa olmuyo diyin niye düşünmüyoruz diyosunuz '' dedi çok üzüldüm anlamışlar yani yalan söylediğimizi herkesin bebeği oluyor bende anne olmka istyiorum çok sıkıntılıyım bunalımdayım nolur bana moral verin şu an bile ağlıyorum
Hanımlar merhaba.Bende uzun zamandır bu konuyu takip ediyorum.Yazdıklarınızı okuyup bu illetten kurtulmaya çalışıyorum.Evleneli tam 4 ay oldu ama eşimle hiç bir araya gelemedik.Çok korkuyorum ve panik oluyorum.İlk başlarda o noktoya gelene kadar hiçbir sorunumuz olmuyordu yani eşime karşı istekli oluyordum.En azından deneme fikrine sıcak bakıyordum.Ama her defasında hüsranla sonuçlandığı için artık denemek bile istemiyorum.Birbirimizden iyice uzaklaşmaya başladık daha doğrusu ben eşimden...Ne yapacağımı bilemez haldeyim.Yazdığınız egsersizlerin(parmak) hiç birini yapamıyorum.Kendimi çok kötü hissediyorum hemen başım dönmeye başlıyor iliklerim akıp gidiyor gibi hissediyorum.Elim ayağım tutmuyor.
cnm aynı durumdan bende müzdaribim aynı seyler benımde basımda ıkı sene oldu herkes soruor artık dusunuorum dedım ayrıca test felan aldım bu ay olmadı olmuo dıyorum kı nıtekım de öyle ıkı sene oldu yenı aştık vajıyı suan benımde adet duzensızlıgım var sanırsam ondan olmuo bebışş ve bende doktora gıttım adetımı duzenlıcekmıs adetten sonra muayeneye gıdıcem tekrar...
bence sende dusunuorum ama olmuoo de yoksa baska seyler dusunmesınler..belkı zor ama dogru olan bu bence ben vajıyı asamasaydım dusunmuoruz bebek demıcektım yıne dusunuorum ama olmuo dıcektım zor ama napıcaksın mılletın agzıda torba deıl kı bana neler neleerrr dendı hepsı ıcımde yer ettı..
o yuzden sende bı an once aklına koy ve bu sorunu kendı kafanda bıtır ılk ben boyle yaptımm kafamda bıtırdımm ve öyle cok bebek olsun ıstıorum kı bunu anlatamam bı aydır denememıze ragmen bebek olmadı ve kan tahlılınde o negatıf yazısını gorunce yıkıldım resmen....((
teşekkürler tatlm
canım daha 1,5 ay olmus neden kendını bu kadar yıpratıyorsun anlamadım drlar 1-1,5 sene korunmasız ılıskıden sonra sorun var mı dıye bakıyorlar, bıde vajıyı yenı yendınız daha acemılık var daha ne oldugunu anlamıyorsundur bence bu kadar kasma yoksa stresten olmaz bı sure sonra, sen sımdı evlılıgının tadını cıkar cınsellıgı ogrenmeye bak hıc keyfını bozma...evlat ozlemını yasamıs bırı olarak sana tavsıyem boyle kısa zamanda kendını yıpratma
midye cik bana cvp verdıgın ayrıca moral verdıgın ıcın tşk...
benı bırı anlasın ıstıorum cunku anne olmak benım en buyuk özlemım..ıkı hafta regl ım gecıktı kan tahlılı yaptırdım NEGATIF yazısını gordugum an yıkıldım resmen anlıomusun?((
ınsallah bende hamıle kalırım bunu cok ıstıorummmmm
ne güzel başarmışsın tebrik ederim işallah bi bebişinde olurbenmde 2sene oldu ve ben hala uğraşıorum sen nasıl yendin peki??
ne kadarlık canım bebişin belli oldumu ultrasona falan girdin mi??
valla cnm bebeklerı cok sevdıgımın farkına vardıgımda benımde annelık duygularım kabardı ve bı gece esımı de ıkna ederek yaptık..suan rahatlıkla esımle ılıskıye gırebılıyorum..aslında bunun olucagına bende hıc ıhtımal vermezdım yanııı bence ılk beyınde bıtıyormus bunu anladımmm...ınşş sende basarırsın dıcem ama ?sen ne durumdasın ?
Rabbim en kısa zamanda versin canım...onunda bir vakti zamanı vardır.bebişin gelcek zamanı biliyordur.Rabbim hayırlı evlatlar versin hepimize
yaa bende tam cesaretlenmiştim ama regl oldum yarın falan egzersiz yapmayı düşünüorum bendede acayip bebek özlemi var zaten büyük ihtimalle benide bu özlem gaza getircek..şimdiye kadar eşimi hiç yaklaştıramadım offf artık yeter diorum yanii üstesinden gelmem lazımmm..
ayy minnacık daha kesesi vardır onun...yok alttan bakmazlar sanmam ama belki net görmek için vajinal ultrason kullanır oda işaret parmağı kadar jelle sokuyor zaten ama benim kanamam oldu o yüzden baktılar normalde kasıktan bakardaha çok küçükmüş canım
ne kadarlık diye ısrarla sordum ama çok küçük dedi
yarın gideceğiz ultrasona gireceğiz iki aylıktan küçük oldugu için alttan mı yaparlar :26:
valla cnm burdan gozuktugunde ben bı bucuk aydır vajıyı yendım herkes erken den ıstıosun hemen olmazkı dıyebılır ama asıl olan içimde hanı ben ıkı senedır evlıgım ya ben ıkı senedır her gun hamıle kalanlara bakıorum ıç gecırıorum ve bebek ıstıorum soranlara ayy hayır bız bebek dusunmuoruz desemde ıçten öle deıldı..
artıkk bu mılletın sormaları felan da umrumda dıılll ben sadece ve sadece kendım ıstedıgım ıcın Allah a yalvarıorum öle cok ıstıorum kı anlatamam sıze...
valla cnm zamanla da alakalı dııl bılıomusun ıkı yıl uc yıl herneyse bız vajılıler her gun de denesek yapamasak bı kez daha dıceksın bı kez daha bu sefer olucak kesınlıkle moralını bozmucaksın kı bu hastalıgı öle yenersın cunku bız ılk evlendıgımızde sonuc basarısız oldugunda hep erteleme basladı ınanırmısın tam on ayyyy bız hıcc yapmadık denemedık ve on ayımız çöpe gıttı...o yuzden hıccc erteleme canımm..sakınnn sakın erteleme...hep yapıcaz basarıcaz de...
aynen bizde öleydik canm hiç denemioduk bile oyüzden zaten böle 2yıl oldu şimdiye kadar deneseydik biraz belkide çoktan olmuştu artık çok inanıorum yapabileceğime ertelemek yok kesinlikle, ama içimdede tilkiler dolaşıo bugün olmasın yarın kesin olucak falan die ama ben onları dinlemicem
o tilkilerı dınleme sen bence..artıq yapıcam bende hamıle kalıcam de...ıns cnm yaparsın bak bu ay bende regl ım bıtsın hemen bebıs calısmalarına devammm..bak belkı bız aynı zamanda bıle hamışş kalabılırızzz ınşş..dualarım senınle...