Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar, yenen arkadaşlara soruyorum; ilk p...s denemenizi nasıl yaptınız, emla, vs kullndınız mı? Ben de artık p..s deniyim diyorum ama cesaret edemiyorum nedense, bana bir yol gösterin:18:

annem sen daha neyden korkuonnnn sen çoktan korkularını yenmen lasım 2 parmağı tamamen almıonmuu eee tamam p...s boyutu oda zaten aynı p...s gibi......p...s e geçer geçmez hemen hepsini almıon zaten aynı parmak gibii p....se olan korkunu yenmen için ilk bi kaç gün sadece ucunu deniosun sonraa yavaş yavaş yarısı ..yarısına geldimi zaen o kendiliğinden tamamııı girio bigün bi bakcan girmiş bitmişşş.....artık senin korkacak bişiyin yokk....emla felan kullanmadım ben ne zman parmak egsersizine başladım o emlayı anestolu felan unuttummm .......kii hiç gerek yokk 2 parmak tamamen girmişse olay bitmiştirr hiç bişiye ihtiyaç yok.....

ya arkadaşlarım ben iki parmak egz yaptım bir kaç gün sonra hadi dedim eşime deneyelim olmadı ya orası kendini ressmen kiltledi elimle kontrol ettim vaji sımsıkı kapanmış delirdim ya jel nefes falan fayda etmedi bi de acayip korktum sinirlerim boşaldı ağladım resmen sahura kadar sonra eşimle konuştum o da diyor çok kapandı ısrar etmeyelim daha fazla.

bu

ya özümcüm, iyi güzel diyon da o ilk girişte biraz zorlanıorum p..s boyutundaki aparatta. Derdim o benim. Neyse sanırsam bugun deniycem:)))

mrb bende burda size egzersizlerle ilgili soru sorar ama bir türlü başlayamazdım. bikaç gün önce eş parmağıyla denemeye başladık. ilk gece eşimin küçük parmağının tamamını işaret parmağının yarısını aldım. ikinci gün hiç geriye dönmeden direk orta parmağının tamamını aldım. üçüncü gün küs şeklindeki çift parmağın 2 boğum aldım. dün gece de p....in başından biraz fazla yarısında az aldım .anlatabildim inş. egzesizleri hiç geriye dönüp tekrar etmedim hergün başka bişey denedik ve her gece 5 er dk. falan yani öyle uuzn uzun zamanlar harcamadık. çok zorlanmadan alabildim. şimdi sormak istediğim p....e devam edeyimmi yoksa çift parmağı tamamen mi almaya çalışayım. p.....e devam edersem daha mı çabuk ilerleme olur

korktun kendinii kastın oyusden kapandını hissetmişsindir....canımcım 2 parmak yapmışsan 2 parmak o vajınaya girmişse p...s hali hali girer.....bizim sorunumuz psikolojik bazen çok kolay yaptımız egsersizi bile bigün oluoki hiç yapamıoruz...sen şimdi parmak olayını bitirip p...s geçtin ilk ucunu alacaktın eşim bana sadece ucunu sokucam kendini kasma bi kaç gün de böle egseriz yapalım demişti benimde beynime sadece ucunun girceği yerleştiğinden korkmamıştım yani canım acımıcak sadece ucu die die izin vermiştim..... bugün olmadıysa yarın olur yarın olmadıysa ertesi gün muhakak olur 2 parmağı alıorsan p...s alamaman mümkün değil sadce psikolojikmen korkuorsun kasıorsun kendiniii......denemeleri bırakmaaa yavaş yavaş kendini motive ederekten denee çünkü çoğu bitmiş zaten.......bizimde öle oldu hele ben bigün tamamını almışken ertesi gün ucunu bile alamamıştım oluo bazen bölee......

maşallahhhh p....s ten fazlasını almışsan korkunu yenmişsindirr....egserisize gerk yok her gece p...s le deneme yapın p...s le egsersiz yapın zaten bugün yarın tamamı olur seninn......eğer baktın bi gün hiç alamıon bazen psikolojikmen oluooo ozaman eşinin parmağıyla dene ardından hemen p...s le denee...kiii sen bayağı yol ketetmişsin....denemelerinii p....s le yap eğer ihtiyaç duyarsan parmak egsersizinide yap ama p....s ucundan fazlasını almışsın zaten sadece acele etmesin eşin yavaş yavaş denemeler yapın.....önemli olan p...s geçtinmi ucunu yada ucundn daha fazlasını alabildiyesen geriye dönmeye egsersize gerek yok parmak egsersizi yerine p....s le denemeler yap.....hadi seninde başarman an meselesiii maşallah

bu mesajı 5. kez yazışım deli oldum yaww
bu sefer gider inşallah iim nazlıcım saol en azından daha umutlu ve kararlıyım inşallah
albunea nın sorduğu ii olmuş bende soracaktım biz egzersizlerde de hiç bişey kullanamdık zaten kullanmayı düşünmüyorum ama bakalım
saol bu arada özüm senin cevap için de

2 kez 2 parmak ta sonuna kadar oldu ve rahattım yani acı kasılma bişey yok
ve şunu anladım başta parmak egzersizleriyle ne olur ki diye düşünürken şimdi anladım ne işe yaradığını
artık deneme vakti diye düşünüyorumm

ne olduu bişi sordundaa cvp vermedikmi anlamadım bişimi olduuu hayırdırrr:26:

özümm

benim nette sorun var yazıyorum gönderiyorum bi türlü gitmedi
ben de 2 parmaktan sonra deneme meselesine takılıyodum da biraz senin cevap kapak oldu yanii saolasın özümcümm

bu

ya özümcüm, iyi güzel diyon da o ilk girişte biraz zorlanıorum p..s boyutundaki aparatta. Derdim o benim. Neyse sanırsam bugun deniycem:)))

gülüm senin vajide amma nazlı çıktı şöle 2 3 tokat çakta kendine gelsinnn len sen 2 parmağı tamamen almıormusunn eee tamam daha neyden korkuon sen... bak ben ne yapmıştım sende öle yap bariii......ben gittimm 2 parmağımın enini ölçtüm bide gititm eşimin p.....s enini ölçtüm tamam girer bu dedimm...... tabi ben bunu yaparken eşimm karı katili olcam en sonundaa 40 yerindne bıçaklıcam senii 3.ü sayfa haberi olcem demiştii eğer hala p....ss de tedirgin oluorsan gündüzlerii hergün parmak egsersizi yap 2 parmağını içerde küs işareti gibi yap gecede eşinle dene ama sadece ucunu ilk p...s e başlayınca yavaş yavaş ilerleyinki beyniniz kabullensin... ilk ucunu bi kaç gün alın zaten gerisi kendiliğinden oluo kendi kendine bi bakıorsunuz hepsi girmiş.......[/B]

kızlarrr inanın bakıorumdaa bizim zamanımıza göre sizler çok çok iyisiniz hızlı ilerliorsunuzzz ...bizokadar umutsuz vakkaydıkkii kulak çubuğuyla başlayanlar onu bile yapamayanlar aylarca egsersizle uğraşanlarr...biz artık senelerin verdiği yorgunluk isteksizliktenmii öleydik siz daha azimlisiniz maşallahhh tabi arada öle geleneler oluodu 1 haftada yenip gidiolardıı ...biz kala kalıordukkk siz çok güzel ilerliorsunuzz hepiniz maşallah........

inşallah özümcüm ya iftar öncesi herkese dua ediyorum gece de öyle
şu mübarek zamanda hayırlısıyla hepimiz hayırlı haberler verebiliriz
cidden ancak yaşayanın anlayabileceği bi durum insanın kimsyle paylaşamaması daha da zor
iyi ki varsınız hepiniz ben normalde bu kadar çabuk ilerleyebileceğimi düşünmüyodum açıkçası
taktikler yararlı ve süper yani

evet yaa kesinlikle süper yani benm gibi biri egzersize başladıysa herkes başlar ve bitirir walaa acayip motive oluorum..gerçekten budurumu yaşamayan bilemez burdaki herkes süper hepinizi çok seviorum üstelik tanımamama rağmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…