- 20 Temmuz 2011
- 219
- 0
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #63.721
evet yaa kesinlikle süper yani benm gibi biri egzersize başladıysa herkes başlar ve bitirir walaa acayip motive oluorum..gerçekten budurumu yaşamayan bilemez burdaki herkes süper hepinizi çok seviorum üstelik tanımamama rağmen
ben yenileri hiç tanımıyorum ama yine de selam kızlar...özümüm napıyosunnn bacım
ben yenileri hiç tanımıyorum ama yine de selam kızlar...özümüm napıyosunnn bacım
bendeeeeeeee slm özümcüm hoşgeldin
hoşgeldinizzzz sultanlarrrrhoşbuldum canımmm sende hoşgeldinn.....ne edimmm toz alıodum oturdum bakim dedim bi evi süpürüom 5 oturuom bi paspas yapıom 5 oturuom şimdide toz aldım oturam dedimmm siz ne örüonuzzz ne var ne yokkkkk
ayyy ne kadar sevindim canım tebrikleeeeeeeeeeeerr
ben de iyiyim işte canım bi değişiklik yok.kızım bi 2 dk otur ya misafirin mi gelicek yine
kkelebek Maşallah canım cok sevinndiiiimmm bende ayın 17 sini beklemedeyim
ay cok evindim masallah canım Maşallah canım
Kelebekcim gözün aydın, çok sevindim bebek haberine. endişeleniyordun ama, her işte bir hayır vardır derler, bunda da bir hayır vardır mutlaka. Allah sağ salim kuxağına almayı nasip etsin inşallah güzelim:)
iyiyim özümüm kurtlu beiş nasıl iimi fındık kurdu
ivetttttsorma ya bu Ramazan amma yoğun geçiooo.....pazartesi annemler ablamlar vardı.....salı eltimdeydim.....bugün eşimin arkadaşı gelcek...yarın diğer eltimdeyimmm..cumaa annemdeimmm..
Ya sabah saba hsinirlerim tepemde, kociş pazarakşamıa iftara misafir davet etmiş, onu davet edince o kalmasın, bunu davet edince bu kalmasın diye diye tam 13 kişi!! bütün pazarım yine mutfakta geecek demek,, off ya. bir desabah 5 te kalkıp işe gelmesi var ,sinirim tepemde!!
iyiyim özümüm kurtlu beiş nasıl iimi fındık kurdu
günaydın figo, aybice,albunea nasılsınız
9 dan beri anca gece kaynatılanları okudumm
kelebekkk tebrikler cnmm çookk ama çokkk sevindim
çocuk yeni bi enerji olur evinize sağlıkla kavuşursunuz inşallah
günaydın canım .evet kelebek hamileymiş bende çık sevindim ya darısı hepimizin başına inş
kız amma güldüm hee kurtlu bebiş hee.özümün bebiş de olsa olsa kurtlu olur zaten anası gibi fink fink gezer
eltilerini geç yavrum başka bişey söyle onu biliyoruz
kızlar ya benim adetime bi hafta kaldı sivilce falan cıkmadı :) ama goguslerim sisti karnımdada siskinlik hissi var arada atesleniyorum halsizleşiyorum az daolsa mide bulantısı oluyo basım donebiliyo.. ama bunlar acaba hamileliktenmi oructanmı :) yoksa adetim gelio ondan mı :26::86::86::86::86:
ne sölim gülüm aynı tas aynı hamamVallaa ondan hiç şüphem yok kurtlu olcek anasııı küçükken çok yaramazmışşşş oda usluu olcek değil yaaa inşallah olur....karnımda durmuo sağdan soldan tekmeleri yiyiomm kesinnnn yaramazın teki olcek zaten eltimin çocuklarını bahane verdim inşallah başıma gelmezz......uslu olurrr inşallahhhhhhhhhhhhhhhh.......amin deyin kızzzz
günaydın kızlar giremiyorum uzun zamandır işler yoğun tebrik ederim kelebekkkk çok sevindim canım allah hayırlı doğumlar versin inşallah canımmbu arada kızlar ben regl olmuştum ve iki gündür deniyoruz olmuyo hani ben başarmıştım ya noldu şimdi bana :95: böyle bişey yaşayan var mı bana cevap lütfen valla taze gelinler artıcak gibi görünüyo maşallah hepinize kızlarrrrr