- 22 Nisan 2009
- 461
- 0
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #63.661
canım sen egzersilerinde ultrason jel i kullanmışmıydın
hiç unutur muyum canım ya valla baya azimli kızlar yaaa hepiniz yenin herkes yensin inş :))))) ben gelin oldumda şimdi yapamıyorumki canım bakalım bu akşamda deniycez((((((((( ama yanmam oluyo girmiyo
evet tatlım aynı dönem gelinleriyiz evde internet yok anca işte giriyorum yoğunduk bi türlü giremedim çokta merak ettim hepinizicanım niye böyle oldu anlamadım canım acıyo yanmalarım oluyo yine 3 gündürde mide bulantısıyla boğuşuyorum zaten moralim bozuldu yine başa döndüm galiba ve ben egzersiz yapamıyorum canım eş parmağı yada kendi parmağım mümkün değil ben p..s e alışığım valla niye böyle oldu anlamadım kayganlaştırıcıdanda olabilir durex inkini almıştık pek beğenmedim ama belkide regl olmadan 3 gün önce yenmiştim zaten pek fazla yapamadık onun etkisi de olmuş olabilir sen naptın bakalım benim moral yerle bir oldu
adi sevda canım uzun uzun yazdım ama ben özelden msj atamıyormuşum. kısaca anlatayım ben kontrol bende olunca yapamıyorum hep eş parmağıyla egzersiz yaptık. o yüzden akşam ben sırt üstü yattık bacaklarımı eşimin omzuna attık ama bu pozisyonda bacaklaını kasabiliyuosun biraz yada dizlerimi karnıma çekip yanlara açtım eşimde ıkınmamı takip ederek kontrollü bi şekilde ilerletti.
evet o pozistonda ben amuda kalkıyordum kaçacam diye çok komik haller alıyordum aklımaza geldikçe hala çok güleriz eşimle... canım söyleyim eşime oda ıkınmamı takip etsin artık denemek istiyorum ama cesarette edemiyorum açıkcası. şimdi içimde bi yanma var niyeyse...inş. bende başarırım ..
oyle moral bozmak olurmu sekerim heleki biz azimliydik bak buradan uzak kalıncada insan yapamıo oluyo galibaciddyim burda acaip bi sinerji var cunki. sekerim sakın moralini bozma ben 7 kere denedim olduktan sonra hep yarısındaydım ama sonra tamamıda oldu ama basaramadıgım zamanlarda oldu ve hala o korkular bana hukmetmeye calısıo bunu anlıyorum kacmak istiyo korku gelio ama diyorumki yookkk siz dısarı dediğim gibi boyle zmanlarımız oalcak yeni yendik sonucta alısamadık henuz. ama alısma donemindeyiz sen de egzersiz yapmamıstın dimi o zaman soyle solim dahada rahat olmaya calıs biliosun sonucta o duyguyu yanma dedigine kızlar sakın korkmasın bu yanma karınca ısırmıs gibi bişey bi yerin kesilse ufacık orası boyle yans hafif anca ona tekabul eder... simid bu acıklamadan sonra o his baslarda olacak ama sen o zman geri durma hareketsiz kal gerekirse ama rahatlamaya calıs yavasca yine olur ama simdi aklıma bide su takıldı mantar vs olma ihtmali olabilir su jeler yapıomus sanırım emin degilim ama enfeksiyon riskine karsı bi dra gorunmenide oneririrm
basaracaksın...
Günaydın kızlarrrrrrrnasılsınız egzersizler nasıl gidiyor bakalımmmm
İyiyiz tatlım, çok şükür egzersizler de iyi, icraata geçecez inşallah yakında:)))
yaslandım goremıom senı pek. valla tavsiyelerini ve seni ozledim. benimde hamiş olma olasılıgım var tutarsa ama bende kelebek gibi yeni evliyim falan diye soyluyorum kendimehayırlısı olur insallah ama olursa buradaki kızlar satyesinde bu dusunceye de alıstım valla ne var yeni evliysem cocukta yaparım karıyerde :90::90:
günaydın kıslarrrrrr ne örüonuzzzzzofff ramazan çok yoğun geçio bu akşam misafirim varrrr ev silincek süpürülcek çamaşırlar asılcakkkkkkkk offffff hiç yapasım yokkkkk
çok sevindim canım Rabbim en kısa zamanda yenmenizi nasip etsin inşallah
nasilsin kuzum artik az girmeye basladin, bebis brakmiyor herhalde, yada gezmelerdenmi firsat bulamiyorsun desek. nasil gidiyor kuzum agirlasma varmi nasil hissediyorsun kendini, ay kuzum komsun olsaydim yardima gelirdim. ben anca temizlik yapardim sen mutfaa gecerdin malum benim mutfakla pek aram yok.beceriksizim yemek yapmayi sonradan ögrenenlerdenim.