Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

nasilsin kuzum artik az girmeye basladin, bebis brakmiyor herhalde, yada gezmelerdenmi firsat bulamiyorsun desek. nasil gidiyor kuzum agirlasma varmi nasil hissediyorsun kendini, ay kuzum komsun olsaydim yardima gelirdim. ben anca temizlik yapardim sen mutfaa gecerdin malum benim mutfakla pek aram yok.:KK50: beceriksizim:KK58: yemek yapmayi sonradan ögrenenlerdenim.

sorma kuzumm yaaaa ramazan çok yoğun geçioo pazartesi annemler bendeydi salı eltimdeydik dün yaniii...bugün eşimin arkadaşı gelcek hazırlık yapcam.....yarın diğer eltimdeyim cumada annemdeee......bu ramazan baya yoğun oldukkk........ gelemiommm sen neler yapıon ne var ne yokkkkkk...ayyy sormaa yaaaa çamaşır bitti makinada duruo kim asıcak yawwwww pöffffffffffffffff:KK50:

sorma kuzumm yaaaa ramazan çok yoğun geçioo pazartesi annemler bendeydi salı eltimdeydik dün yaniii...bugün eşimin arkadaşı gelcek hazırlık yapcam.....yarın diğer eltimdeyim cumada annemdeee......bu ramazan baya yoğun oldukkk........ gelemiommm sen neler yapıon ne var ne yokkkkkk...ayyy sormaa yaaaa çamaşır bitti makinada duruo kim asıcak yawwwww pöffffffffffffffff:KK50:

ne diyeyim bacim allah kolaylik versin, kendine dikkat et. öptüm bebisle seni:emir_bebek::KK54: :KK49::KK54:

nerde bu kizlar yaaa hele sevcihani meraktan ölüyom of ya bu kiz bilmiyormu onu burda merak eden yaslandimi ve diger arkadaslari var. diger kizlar niye gelmiyor. insallah hepsi iyidir.

kendinize iyi bakin, önce biraz ütü yapim sonra carsiya gidim su ütüyü hic sevmiyom, cünkü 1.ütü siresinda hep kirecten ütümün alti akiyor, ütü yaparken camasir islaniyor, dövücem su ütüyü:KK57: 1.türlü caresini bulamadim kafayi yiyicem:KK36: 2. elbise dolabim artik almiyor elbiselerimizi yani camasir kuruyunca, ütü zamani gelince banada geliyorlar ben bunlari nereye sigdiricam, diye :26:

kendinize iyi bakin, önce biraz ütü yapim sonra carsiya gidim su ütüyü hic sevmiyom, cünkü 1.ütü siresinda hep kirecten ütümün alti akiyor, ütü yaparken camasir islaniyor, dövücem su ütüyü:KK57: 1.türlü caresini bulamadim kafayi yiyicem:KK36: 2. elbise dolabim artik almiyor elbiselerimizi yani camasir kuruyunca, ütü zamani gelince banada geliyorlar ben bunlari nereye sigdiricam, diye :26:

kolay gelsin canım....görüşürüz....

[SUB][/SUB]

cnm ütünün su koydugun yerine kireç sökücü koyup buharlı bölümünü aç içindeki ilacı bitene kadar buharı kesme ama altına bi bez koy

nerde bu kizlar yaaa hele sevcihani meraktan ölüyom of ya bu kiz bilmiyormu onu burda merak eden yaslandimi ve diger arkadaslari var. diger kizlar niye gelmiyor. insallah hepsi iyidir.

yawww evde çoluk yok çocuk yok 2 kişiyizzz bu ev neden bu kadar tozlanıo pislenio yaaaa:KK57:

kuzum sevcihanın erken doğum riski olduğu içinnn Ramazanın bütün güünü annesinde olacaktı daha öncede sölemişti giderkende yazdı Ramazanda hep annesinde ..annesindede net yokk.....kelebek msn ye gleiomus arada bende venüse sordumm iyiymiş....frd de hamileydiii en son yanlış hatırlamıorsam oda ondan gelmiordurda.....bizim aykurttt nerdeeee onu merak ettim bende

tekrar meraba kızlar nasılsınız akşama menüsü hazır olan varmı
her gün ne pişircem diye düşünmek istemiyorumm

valla benim dünden yemeğim var arpa şehriye çorbası bi de kabak,patlıcan dolması yapmıstım...bugün bi de tavuk göğsü yapıcam bi arkadaşım da gelebilir o dagelirse bi de tavuk alıp kızartırım ok yeter :)

kıs yaslandımm ahın tuttuuu bak artık eskisi gibi gelemiom kafamın etinii yedin 24 saat hamile halinle burdasın dieeee ..eskisi kadar gelemiom bide internetimee bişiler oluooooo arada gidip gelioooo oyusden bende yazıları 2 kere göndermek zorunda kalıom ahın tutttuuuu kördünmüüüüüüü:KK70:

Son düzenleme:
Günaydın kızlarrrrrrr:KK16::KK16::KK16:nasılsınız egzersizler nasıl gidiyor bakalımmmm:KK52::KK52::KK52:

Santim santim ilerliyoruz bakalım=)parmaklarda sorun yok da pns belli bir yerden sonra ilerlemiyor,daha doğrusu acı hissedince ben engel oluyorum ilerlemesine.var mıydı sizde de böyle acı hissettiğiniz bir kısım?ne tatlı canım varmış oof oof:18:

valla benim dünden yemeğim var arpa şehriye çorbası bi de kabak,patlıcan dolması yapmıstım...bugün bi de tavuk göğsü yapıcam bi arkadaşım da gelebilir o dagelirse bi de tavuk alıp kızartırım ok yeter :)

kalan yok cnm malesef zaten kalmasın diye az az yapıyorumm
valla 2 kişiye yemek yapmaya zar zor alıştımm uğraştırıyo baya :KK51:
işten sonra eve git hemen mutfak anca yetişiyo bi de acayip sıcak burası :KK52::KK52::KK52:
millet güneye gelmeye çalışır benim imkanım olsa kaçacam valla:KK36::KK36:

kızlar, yenen arkadaşlara soruyorum; ilk p...s denemenizi nasıl yaptınız, emla, vs kullndınız mı? Ben de artık p..s deniyim diyorum ama cesaret edemiyorum nedense, bana bir yol gösterin:18:

X