- 10 Haziran 2011
- 1.430
- 912
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #63.581
kız Allah senı ıyı etsın guldurdun benı yazık adamcagız su dıs fırcası kadar olamadım gıremedım suraya bı turlu dıyodurbende dıs fırcasıyla yapayım ozaman ıyı fıkır yarın bakalım yapabılecekmıyım cnm ben sımdı cıkmak zorundayım bıseyler hazırlamam lazım cok cok opuyorum senı kendıne cook ıyı bak bu arada benı bu aksam aramıssın duymadım ıftara davetlıydık o gurultu arasında duyamadım kusura bakma cnm yarın gorusuruz hayırlı sahurlarr
yağmurcum p...s boyutunu zorlanarak alman normal.. hiç üzülme.. olur zamanla inşallah.. sakın pes etme yeter..
pes etmeye niyetim yok zaten cnm zaten ya inşallah bunuda aşıcam
allahın izniyle
yağmurcum p...s boyutunu zorlanarak alman normal.. hiç üzülme.. olur zamanla inşallah.. sakın pes etme yeter..
pes etmeye niyetim yok zaten cnm zaten ya inşallah bunuda aşıcam
allahın izniyle
selam yağmucum nasılsın canım geçmişi okuyorum hala neler yaptın merak ettim..
selam yağmucum nasılsın canım geçmişi okuyorum hala neler yaptın merak ettim..
cnm son aşamaya geldim pe..s boyutunda aparattayım ama onu alamadım bugün ya zorladı beni o... sen naptınn
bide ben parmağımı çıkartınca hala içimde parmağım var gibi geliyo. sizdede öylemi oluyo acaba.
cnm son aşamaya geldim pe..s boyutunda aparattayım ama onu alamadım bugün ya zorladı beni o... sen naptınn
canım yaa sıkma canını yavaş yavaş olur inşallah. kendini rahat hissediyor musun peki o konuda nasılsın? ben de dün orta parmaktan sonra biraz daha kalın bi aparat hazırladım kalemin üzerine pamuk sardım falan onu denedim süper oldu hiç bişey hissetmedim :) eş parmağından daha rahat gibi oldu sanki bugün ama 2 parmak yapamadım ya sen yapmış mıydın?
canım yaa sıkma canını yavaş yavaş olur inşallah. kendini rahat hissediyor musun peki o konuda nasılsın? ben de dün orta parmaktan sonra biraz daha kalın bi aparat hazırladım kalemin üzerine pamuk sardım falan onu denedim süper oldu hiç bişey hissetmedim :) eş parmağından daha rahat gibi oldu sanki bugün ama 2 parmak yapamadım ya sen yapmış mıydın?
bende hep aparatlar hazırladım cnm boy boy onlarla yaptım öbürkülerini çok rahat aldım bişe hissetmedim bende ama bu sonuncuda biraz sızladı sadece girmedi
bende hep aparatlar hazırladım cnm boy boy onlarla yaptım öbürkülerini çok rahat aldım bişe hissetmedim bende ama bu sonuncuda biraz sızladı sadece girmedi
2 parmak beni ürküttü biraz ben de aparat kazırladım o kadar var aparatın kalınlığı da. yarın daha rahat olursun sanki ben öyle oluyorum iyi geçmezse egzersizim ertesi gün daha bi azimli oluyorum bugün biraz daha ilerliyim diyorum. yavaş yavaş esniyo işte sen de yarın daha rahat olursun inşallah...
2 parmak beni ürküttü biraz ben de aparat kazırladım o kadar var aparatın kalınlığı da. yarın daha rahat olursun sanki ben öyle oluyorum iyi geçmezse egzersizim ertesi gün daha bi azimli oluyorum bugün biraz daha ilerliyim diyorum. yavaş yavaş esniyo işte sen de yarın daha rahat olursun inşallah...
cnm biraz zorlanırsın ama yaparsın 2 parmağı sıkma canını ıkınınca alıyo içine zaten yarın dediğin gibi inşallah daha rahat oluruz cnm :)
cnm biraz zorlanırsın ama yaparsın 2 parmağı sıkma canını ıkınınca alıyo içine zaten yarın dediğin gibi inşallah daha rahat oluruz cnm :)
kızlar ben sabahki soku atamadım hala su anda mefta olmustuk valla allah korudu resmen oruclar namazlar dualar korudu resmenAskımla ben uyuyoken mutfak dolabını ısıklandırsın diye tesgah ustune ısık yapıolar ya ondan yapmıstık ama kablosu ısınmıs kapalı old halde sarjdaydı tamda dogal gaz borusunun ordaydı patlamıs hep yanık konkuodu sabah mutfak hep is olmustu temizliğini dert etmiyom ama yancakmısız allahım sen koru cok korktum ben istemiyom ole sey dedim sokucez ya ben ordayken olsaydı ole bişi yemek yaparken falan kesin olurdum sizdede varsa bole sey dikkat edin kızlar..
inşallah canım.. 2 parmaktan sonra ne var sırada?
inşallah canım.. 2 parmaktan sonra ne var sırada?
cnm 2 parmaktan sonra zaten pe..s kalınlığı aparat var yani son aşama
cnm 2 parmaktan sonra zaten pe..s kalınlığı aparat var yani son aşama
woooouuww süpermiş bu :) sona geliyoruz yavaş yavaş deseneee :) Allahııııım inşallah başarırım bayrama kadar yüzümüzü kara çıkartmak istemem ama bayrama kadar ben de varıııııııııım demek istiyorum
woooouuww süpermiş bu :) sona geliyoruz yavaş yavaş deseneee :) Allahııııım inşallah başarırım bayrama kadar yüzümüzü kara çıkartmak istemem ama bayrama kadar ben de varıııııııııım demek istiyorum
ewt tatlım :) inşallahh cnm allahın izniyle bayrama kadarr yenicez bunuu ve çifte bayram yapıcazz
hamileyimmmmmmbu haberi vajiyi yenmeme yardımcı olan sizlerle de paylaşmak istedim
ewt tatlım :) inşallahh cnm allahın izniyle bayrama kadarr yenicez bunuu ve çifte bayram yapıcazz
inşallah canım yaa bi de hamile olanlar varmış baksana ne güzel şeyler oluyo burda yaa iyi ki daha çok geçmeden burayı bulmuşum
ayyy ne kadar sevindim canım tebrikleeeeeeeeeeeerr
inşallah canım yaa bi de hamile olanlar varmış baksana ne güzel şeyler oluyo burda yaa iyi ki daha çok geçmeden burayı bulmuşum
ewt cnm ya bende çok sevindim böle onları görünce daha iyi oluyo bizim için gaza geliyoruzziyki bulmuşuz burayı artık burda gerçektende aile gibi olduk herşeyimizi anlatabiliyoruz hiç çekinmeden ya çolk güzel seviyorum siziii