Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tamam canım sen de diş fırçasıyla yap sen dün çağrı at girerim dedinya baktım egz haberini vermemişin ben de bugün de çağrı atmıştım girmen için aramadım eşin var diye önemli değil tatlım.. tamam ben de çıkcam zaten hadi öpüyorum seni sana da hayırlı sahurlar:90::

bide ben parmağımı çıkartınca hala içimde parmağım var gibi geliyo. sizdede öylemi oluyo acaba.

canım benim aynen benim de öyle oluyor. ilk egzersizimden sonra daha çok hissetmiştim orda bişey var diye dolandım akşama kadar :) sonraları alıştım. esnettiğimiz için böyle oluyo ve esnettiğimiz için hiç bişey hissetmicez inşallah. bi de sana şunu söyliyim interneten vajinanın yapısına bak kızlık zarı nerdeymiş nasıl bişeymiş. ben ilk baktığımda baya şaşırmıştım. ve zannettiğimiz gibi korkulacak bişey değilmiş bunu mutlaka yap bence :)

canım yaa geçmiş olsun gerçekten verilmiş sadakanız varmış bence bi daha verin şükür niyetine... Allah korumuş yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…