-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #63.601
arkadaşlar, iyi geceler öncelikle... size bir sorum olacak.. ay tutulması, yağmur 2010...
ben de bugün egzersizde eş parmağı denedm ve kolaylıkla oldu :) orta parmağı rahat aldım.. inanamadım hatta...
sonra bana cesaret geldi daha kalın bir sey olsun dedim iki parmak ya da aparat.. denemye çalıştım.. mümkün değl girmeyck gibi geliyr.. korkuyrm... bana bir yöntem söyleyiin... birkaç güne şu beladan kurtulmk istiyrm..
ewt cnm ya bende çok sevindim böle onları görünce daha iyi oluyo bizim için gaza geliyoruzziyki bulmuşuz burayı artık burda gerçektende aile gibi olduk herşeyimizi anlatabiliyoruz hiç çekinmeden ya çolk güzel seviyorum siziii
ben de seviyoruuuuuuuuum hepinizi :) iyi ki varsınız :) burası süper gaza getiriyor :)
arkadaşlar, iyi geceler öncelikle... size bir sorum olacak.. ay tutulması, yağmur 2010...
ben de bugün egzersizde eş parmağı denedm ve kolaylıkla oldu :) orta parmağı rahat aldım.. inanamadım hatta...
sonra bana cesaret geldi daha kalın bir sey olsun dedim iki parmak ya da aparat.. denemye çalıştım.. mümkün değl girmeyck gibi geliyr.. korkuyrm... bana bir yöntem söyleyiin... birkaç güne şu beladan kurtulmk istiyrm..
canlarımm şimdi çıkmam lazımm sahur için bişiler hazirlım öpüyorumm hepiniziii görüşürz yarınn hayırlı sahurlarr sizee
canlarımm şimdi çıkmam lazımm sahur için bişiler hazirlım öpüyorumm hepiniziii görüşürz yarınn hayırlı sahurlarr sizee
ben de çıkıyoruuuuuuum iyi geceler hayırlı sahurlar kızlar :)
ayyy ne kadar sevindim canım tebrikleeeeeeeeeeeerr
yok güzelim hiç korkma esnek bi yer olduğu için girer ama tabi alamazsan da sıkıntı yapma yarın denersin rahat olmaya çalış. ben de 2 parmak alammadım ama eşimin orta parmağından daha kalın bi aparat hazırladım kaleme pamuk sardım sonra streçledim eldiven geçirdim onu rahat aldım. mutlaka alırsın sıkıntı yapma kendine inşallah krutulcaz hepimiz
2 parmak beni ürküttü biraz ben de aparat kazırladım o kadar var aparatın kalınlığı da. yarın daha rahat olursun sanki ben öyle oluyorum iyi geçmezse egzersizim ertesi gün daha bi azimli oluyorum bugün biraz daha ilerliyim diyorum. yavaş yavaş esniyo işte sen de yarın daha rahat olursun inşallah...
kızlar aferin size. boyle giderseniz emin olun bayrama kadar taze gelinsiniz:87:
canım yaa geçmiş olsun gerçekten verilmiş sadakanız varmış bence bi daha verin şükür niyetine... Allah korumuş yaa
inşallah cnm ya bugün onu alamıyınca moralim bozuldu biraz
seni kutlarim,hazir deyildim diyorsunya, sende zamanla alisicaksin bu duruma eminim. rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.
ticker da yaptım çok mutluyum
cnm son aşamaya geldim pe..s boyutunda aparattayım ama onu alamadım bugün ya zorladı beni o... sen naptınn
yagmurcum, sıkma canını, aynı sorunu ben de yaşadım. Ama çözdüm, şöyleki; p..s boyutundaki aparatı alamayınca ondan bir küçük aparatla 5-10 dakika kadar çalıştım, sonra jel sürdüm, denedim bu defa oldu. Bol bol kayganlaştırıcı sür, alışınca hissetmiyosun zaten:))
canım sen etrafa eşe dosta takılma sadece buraya takılaynı şeyleri etraftan görüyorum bende hiiiiiiiiiiiiiiçççç umursamıyorummm.. atlatırsın kısa sürede hemde.... ilişki olmuş çünkü..vajiye bakamayanlar atlatıyo..