Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar, iyi geceler öncelikle... size bir sorum olacak.. ay tutulması, yağmur 2010...
ben de bugün egzersizde eş parmağı denedm ve kolaylıkla oldu :) orta parmağı rahat aldım.. inanamadım hatta...
sonra bana cesaret geldi daha kalın bir sey olsun dedim iki parmak ya da aparat.. denemye çalıştım.. mümkün değl girmeyck gibi geliyr.. korkuyrm... bana bir yöntem söyleyiin... birkaç güne şu beladan kurtulmk istiyrm..

iyigecelerr cnm... cnm 1 günde ard arda farklı aparat deneyince zor olabiliyoo ondandırr cnm yarınn tekrar dene bak bence alabilceksin rahatlıklaa yarın gene orta parmağını al ilk arkasından hemen 2 parmak dene bakalım olcakmı bide rahat olduğundan emin ol cnm

yok güzelim hiç korkma esnek bi yer olduğu için girer ama tabi alamazsan da sıkıntı yapma yarın denersin rahat olmaya çalış. ben de 2 parmak alammadım ama eşimin orta parmağından daha kalın bi aparat hazırladım kaleme pamuk sardım sonra streçledim eldiven geçirdim onu rahat aldım. mutlaka alırsın sıkıntı yapma kendine inşallah krutulcaz hepimiz

kızlar kesinlikle sıkıntıya degmiyor inanın. parmakda bile hani bir yer var azcık duvar gibi geliyo sonra içine alıyordu ya.. inanın p.s de de o sekilde oluyo ilkten yok diyodum olmaz sonra bi baktım parmak nası giriyosa kesinlikle hiç bi farkı olmadan giriveriyor.dusunun orası zaten kendini gelecek olana gore ayarlıyo mesela dogum yaparken de ona gore esniyo oldukca esnek bir yapı anladıgım kadarıyla hissediyor insan bunu zamanla daha cok. goreceksiniz bu ergzersizler basarıya ulaştıracak biziç egzersiz yapıosanız dogru yoldasınız hiç supheniz olmasın

seni kutlarim, hazir deyildim diyorsunya, sende zamanla alisicaksin bu duruma eminim. rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.

yaslandım goremıom senı pek. valla tavsiyelerini ve seni ozledim. benimde hamiş olma olasılıgım var tutarsa ama bende kelebek gibi yeni evliyim falan diye soyluyorum kendime hayırlısı olur insallah ama olursa buradaki kızlar satyesinde bu dusunceye de alıstım valla ne var yeni evliysem cocukta yaparım karıyerde :90::90:

ceyocum kesinlikle buraya gel. simdi baslarsan 1 ay en fazla surecek goreceksin problem duzelmiş. ilk iş burada ne yapmısllar bi goz gecirmek ilk sayfadan itibaren takıldıgın yerleri sormak.. emin ol herkes birbirine yardmcı oluyor bosver milleti inan bana herkes aynı. bende ne zor gunler cektim . esim uyurken aglardım her gece.psikolojim cokmustu resmen. eve kapanmıstım hatta yataktan bile kalkmıyodum sabah olsun istemiyosun balayı zaten rezil ettim bizim gibi bi cift daha vardı onlar yapmıs galiba ben niye yapamıyom falan diyodum bide kapımızı kırmızı tulelrle suslemişlerdi yırtıp atmak istedim otelde onların kapısında da vardı odalar neredeyse yan yanaydı ahh ahhh .. simdi bakıyorum aglamaklı oluyorum. hatta aglıyorum ama emin ol tedavisi olmayan bir sorun degil canım. adet duzensizliğide aynı sekilde .. ikisi biren duzelecek gelecek bebişler sakın moral bozma ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…