canım gündüz sana yazcaktım, çıkmıştın yazmadım geri.. senin durumun bizimine göre daha iyi. birkaç kez ilişki yaşamışın. seninki de vajinismus ama atlatman daha kolay bence.. egzersiz yaparak kaslarını kontrol etmeyi sağlarsın ve vajinayı genişletirsin.. hem de son aşamada p...s boyutu aparat ile bir müddet çalışıp beynini buna alşıştırırsın.. ağrıların kendini kastığından oluyordur.. inan ben artık egzersiz yapmayı o kadar istiyorum ki..bir an önce bu sorundan kurtulmak için tabi.. ama severek yapıyorum artık belki inanması zor gelebilir ama merakla istekle yapıyorum gerçekten.. ama bugün regl oldum ertelendi 1hafta malesef.. reglim biter bitmez bu dertten kurtulmaya hiç olmadığım kadar kararlıyım.. sen de egzersize başla ilk zamanlar itici olabilir ama daha sonra isteyerek yaparsın..[/QUOT
saol bitanem ben aparatla veya parmak egzersizi yapabileceğimi sanmıyorum ha onlar ha p.. s benim için aynı gib. onları yapacağıma direk olayı gerçekleştiririm diye düşünüyorum. ama her akşam bi bahanem oluyor kaçıyorum denemekten bahane üretiyorum kendime hep
bebiş isityorum artıkk Allah hepimize yardım etsin