- 23 Mart 2011
- 87
- 0
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #63.561
hayırlısı ama eğer buysa tek sebeb gururyapma derimsenbilirsingende tabikii... ne kadar sevinmiştim yendiğine hatta yendiğini sen değil kalabek haber vermişti burda
yaşadıklarının hepsini bire bir yaşadımmm..kimseyee gitmek istemiordum hiç bir toplulukta bulunmak istemiordum nere gitsen bi bebk muhabbettii laf dönüo dolaşıoo sana gelioo sen hala neden bekliorsun bak sıra sendee.....düşünmüoruzzz desen ki diosun insanlara komik geliooo anlıolar yalan oldunu....çalışan bi insanda değilsin evde oturuorsunn bahane uyduramıorsun bebek için .......artık kimseyle görüşmek istemiorsun ki sırf bebek konusunu sormasınlar diee vajınusmusluyumda diemiosunn çok zor günler geçirdimmm ağlamadığımmm gece yoktu 1.5 senem kabus gibi geçtiii ağlamaktan ....bazı zamanlar eşimle ağlardıkkkk ya okadar zor durumkiiii kimse anlayamaz bu durumu....derler yaaa Rabbim düüşmanımın başına vermesin aynen öle....okadarzor günlerim oldukiii artık secdede ellerimi açar Allaha yalvarırım ağlarr durumaaa geldimm...herkesin bi imtihanıı var gerçektenn daha öncede yazmıştım eltim benden 7 ay önce evlendi ilk geceden hamile kaldı ben 7 ay sonra evlendim beni bırak hamile kalmayı daha eşimle ilişkiye giremiordumm....o bebek heyecanını yaşarken bide erkek bebk heyecanını yaşarken ben her gece ağlıodum bide benden de bekliolardııı..... bebek doğduu bebeğin kalbinde sorun çıktı şok olduk böle bi durum yoktu hamilelik muanenelerinde hiç bahsetmediler zaten belli olmazdı dediler...bebek ilk gece annesiyle hastanede kaldı emzirdii kokladı ertesi sabah çocuk doktoru nefes almasında pproblem var dediler kuveze koycaz dediler araştırdılar bebeğin kalp damarcıkları oluşmamışş bebeği 3. günü kaybettik ama şok olduk hiç beklemedioduk bırak bizim üzülememizi annesini düşünemiorum bilee.....bide bugün bi tanıdığım vardı onla görüştüm oda benden bi kaç ay önce evlenmiştiii.......evliliği çok güsel gidiordu daha 25 yaşında bi kız eşiylede çok mutluydu yakınan tanıdım biri..bebek isiolardııı doktora muane gitmiş yumurtalık oluşmasını sağlayan damarmı ne tııkanıkmış anca tüp bebek yoluyla bebeği olurmus normal olmazmış düşünsenize daha 25 yasında ve denemişler 1. olmamış kız yıkılmış tabii.....yanii beterin beteriiii var ben kendimi bazen öleeee avutuorum çünkü yaşadıklarım gerçekten kolay değildiii Rabbim beterinden korusun bizim imtihanımızda bu beterinden korusun Rabbimm...hiç bir zaman Rabbimden umudunuzu yitirmeyin bende çok umutsuz vakkaydımmm bide yaşadıklarım beniii iyice yıprattığından hiç bir şey yapasım yoktu şimdi herşey geçti bitti elhamdülillahhh inanın hamile kaldımdaa oh be dedimm eşimee artık insnaalrın lafından kurtuldum dedimmm eşim bana kimin ne sölediğini nie umursuyorsun sen çocum oldu die sevinceğinee milletin lafından kurtuldum die seviniıorsun dediii kızdı ne yaşadımı ne kadar anlıyabilirdikiii doğru ilk çocum oldu diee sevinmem gerekirken ben milletin lafından kurtuldum die sevindimm....neyse kızlar çok uzattımmm Rabbimden umudunuzu kesmeyin geçecek inşallah benim geçtiyse sizinde geçecek inşallahh.......
bana beni anlattın sanki gerçekten çok zor inan hiç bişeyden zevk almaıyorum bide benim bi kaç defada olsa ilşkim oldu hiç yaşamaış olan arkadaşlar atlatıyolar bende atlatabilir miyim acaba en azından bakire değilim eşime karşı arzu istek var bacaklarımı açabiliyorum sadece o an geldiğinde bacaklarım kasılıyor nolur yardım edin ya durumum çok mu vahim yoksa düzelebilmem kolay mı off saçmaladım sanırım
canım gündüz sana yazcaktım, çıkmıştın yazmadım geri.. senin durumun bizimine göre daha iyi. birkaç kez ilişki yaşamışın. seninki de vajinismus ama atlatman daha kolay bence.. egzersiz yaparak kaslarını kontrol etmeyi sağlarsın ve vajinayı genişletirsin.. hem de son aşamada p...s boyutu aparat ile bir müddet çalışıp beynini buna alşıştırırsın.. ağrıların kendini kastığından oluyordur.. inan ben artık egzersiz yapmayı o kadar istiyorum ki..bir an önce bu sorundan kurtulmak için tabi.. ama severek yapıyorum artık belki inanması zor gelebilir ama merakla istekle yapıyorum gerçekten.. ama bugün regl oldum ertelendi 1hafta malesef.. reglim biter bitmez bu dertten kurtulmaya hiç olmadığım kadar kararlıyım.. sen de egzersize başla ilk zamanlar itici olabilir ama daha sonra isteyerek yaparsın..[/QUOT
saol bitanem ben aparatla veya parmak egzersizi yapabileceğimi sanmıyorum ha onlar ha p.. s benim için aynı gib. onları yapacağıma direk olayı gerçekleştiririm diye düşünüyorum. ama her akşam bi bahanem oluyor kaçıyorum denemekten bahane üretiyorum kendime hepbebiş isityorum artıkk Allah hepimize yardım etsin
ay geveze kızlar yaaaa oku oku bıtıremedım ne cok konusuyosunuznabersınız bakalım egzersızler ne durumda kızlar ben bugun tekrar baslıcam egzersızlerıme akayyy cım egzersızını yapmıssın okudum bende sımdı sana söz verdıgım gıbı kalkıcam ve egzersız yapmaya gıdıcem yarım saat sonra gelırım durumumu söylerım burda olursun umarım kız daha dun gorustuk ama özledım senı ya
canım benimmmevet yaptım ama regl oldum fıstığım yaaaa kaldı egzersizlerim 1 hafta... ama sen kalk yap hemen hiç bir bahane istemem hadi bakalım bekliyorum
ozaman ben kacıyorummm of regl olmana uzuldum ne guzel bırlıkte yapacaktık ama olsun ben sana gaz vermıs olurumyarım saate veya 1 saate gelırım ınsallah.. gorusuruz muckkksss
evet canım sen yap bana da iyi gelirşimdi pc açık ama ben tv izliyorum, egzersiz bitince çağrı at geleyim haberim olsun ok? hadi kolay gelsin:90:
sana mutlu bi haber vermek ısterdım canım ama malesef moralım bozulduuuuuu uzun suredır egzersız yapmadıgım ıcın tek parmak denedım serce ısaret orta hepsını sırayla denedım orta parmagımı sonuna kadar aldım ve gıt gel yaptım sonra ıkı parmaga gectım ama olmadı bı turlu sokamadım kac kere denedım olmadı ya halbukı ıkı boguma kadar alabılıyordum tek parmak denerken bıle vajı parmagımı okadar sıktı kı halbukı kendımı kasmamıstımda ve önceden olmayan bısı oldu kızlıgımın gıtmesınden hıc korkmuyordum bugece ıcımde öyle bı korku olustu tek parmak yaptım 20 dk ve bıraktım.:85::85::85::85::85::85::85::85:bıde cok yanmam oldu ve tuvalet hıssı verdiii
olsun canım bozma moralini, hem gerçekten ara verince ben de zorluk çektim iki parmakta.. kızlık konusunda da hep burda yazılanlardan etkilendin.. sinir oluyorum öyle yazanlara yaa seni de etkilediler! canım yanma bende de oldu hem de çok şiddetli, ama parmağımı çıkarmadan bekledim gerçekten geçti.. şimdi sen bugün tekrardan başlamış oldun, tamam iyi gitmedi ama yarın daha iyi olacak.. çok ara verdik zaten.. üzülme lütfen ben de üzülürümara verdiğinden oldu gerçekten alışır yarına hemen
evet canım pek kulak asmasamda o yazılanların benıde etkıledıgını anladım.........bıde parmakla yapamıcam sanırım bugece defalarca denedıgım halde olmadı acaba ıkı parmak boyutunda aparatlamı denesem ne dersın ınsallah dedıgın gıbı olurda hmen alısırım her gece böyle olursa cok zorluk cekıcem cunkuu bırdaha asla bırakmıcam egzersızlerııııııııııııııııııııı
olur canım biliyosun ben iki parmağı alamayınca iki parmak boyutunda aparat hazırladım, onunla yapıyorum.. sen de öyle yap o zaman.. daha kolay olur.. aparatın ucunu peçeteyle inceden kalına doğru olacak şekilde sararsan daha kolay girer.. ben de ara verdiğim için çok zor aldım o boyutu.. hepsi girmedi zaten.. sen hemen bi aparat hazırla yarın.. başarmamıza çok az kaldığına ben inanıyorum gerçekten.. hatta soğan kürü falan uygulicam daha yenmeden.. yenince bebeğim kolay olsun diye teyzesi..
slm kızlarr bugün pek iyi haber veremiycem size yaabiliyorsunuz pe..s boyunda aparattayım ama onu alamadım ya çok uğraştım ama sadece birazcık ucu girdi napcam ben şimdii
slm kızlarr bugün pek iyi haber veremiycem size yaabiliyorsunuz pe..s boyunda aparattayım ama onu alamadım ya çok uğraştım ama sadece birazcık ucu girdi napcam ben şimdii
ay bebısını yesınler ınsallah yenerızde bebıs haberlerımızıde verırız bırbırımızesen hangı aparatla yapıyosun bende onla yapayım anlat bakım taktık aynı olsun
kıss varya bi diş fırçası vardı, en uç kısmı biraz yumuşak olanişte onu peçeteyle kalınlaştırarak yapıyorum.. eşim ona bakıp bakıp gülüyo.. yazık benim bundan neyim eksik diyodur heralde
uzulme canım bende akaycımda suan aynı durumdayız zamanla olacak ınsallah yavas yavas bozma moralınıı