Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hayırlısı ama eğer buysa tek sebeb gururyapma derimsenbilirsingende tabikii... ne kadar sevinmiştim yendiğine hatta yendiğini sen değil kalabek haber vermişti burda

evet cnm burdaki arkadaşlar sayesinde yenmiştim sağolsunlar.kafada bitince yürümüyor cnm bizimki öyle oldu.bakalım şimdi vaji eskiye dönerse tekrar.psikolojik olarak bir kapanma kasılma olursa diye çekiniyorum.

bana beni anlattın sanki gerçekten çok zor inan hiç bişeyden zevk almaıyorum bide benim bi kaç defada olsa ilşkim oldu hiç yaşamaış olan arkadaşlar atlatıyolar bende atlatabilir miyim acaba en azından bakire değilim eşime karşı arzu istek var bacaklarımı açabiliyorum sadece o an geldiğinde bacaklarım kasılıyor nolur yardım edin ya durumum çok mu vahim yoksa düzelebilmem kolay mı off saçmaladım sanırım

canım gündüz sana yazcaktım, çıkmıştın yazmadım geri.. senin durumun bizimine göre daha iyi. birkaç kez ilişki yaşamışın. seninki de vajinismus ama atlatman daha kolay bence.. egzersiz yaparak kaslarını kontrol etmeyi sağlarsın ve vajinayı genişletirsin.. hem de son aşamada p...s boyutu aparat ile bir müddet çalışıp beynini buna alşıştırırsın.. ağrıların kendini kastığından oluyordur.. inan ben artık egzersiz yapmayı o kadar istiyorum ki..bir an önce bu sorundan kurtulmak için tabi.. ama severek yapıyorum artık belki inanması zor gelebilir ama merakla istekle yapıyorum gerçekten.. ama bugün regl oldum ertelendi 1hafta malesef.. reglim biter bitmez bu dertten kurtulmaya hiç olmadığım kadar kararlıyım.. sen de egzersize başla ilk zamanlar itici olabilir ama daha sonra isteyerek yaparsın..

10 dakıka denedm ve husran....uyusturu sprey ve jel kullandım olmadı kısa zaman belkı ama offf cok moralım bozulduu yarın tekrar denıcem ınş basarıcam yavas yavas

ay geveze kızlar yaaaa oku oku bıtıremedım ne cok konusuyosunuz nabersınız bakalım egzersızler ne durumda kızlar ben bugun tekrar baslıcam egzersızlerıme akayyy cım egzersızını yapmıssın okudum bende sımdı sana söz verdıgım gıbı kalkıcam ve egzersız yapmaya gıdıcem yarım saat sonra gelırım durumumu söylerım burda olursun umarım kız daha dun gorustuk ama özledım senı ya

canım benimmm evet yaptım ama regl oldum fıstığım yaaaa kaldı egzersizlerim 1 hafta... ama sen kalk yap hemen hiç bir bahane istemem hadi bakalım bekliyorum

Son düzenleme:
canım benimmm evet yaptım ama regl oldum fıstığım yaaaa kaldı egzersizlerim 1 hafta... ama sen kalk yap hemen hiç bir bahane istemem hadi bakalım bekliyorum

ozaman ben kacıyorummm of regl olmana uzuldum ne guzel bırlıkte yapacaktık ama olsun ben sana gaz vermıs olurum yarım saate veya 1 saate gelırım ınsallah.. gorusuruz muckkksss

ozaman ben kacıyorummm of regl olmana uzuldum ne guzel bırlıkte yapacaktık ama olsun ben sana gaz vermıs olurum yarım saate veya 1 saate gelırım ınsallah.. gorusuruz muckkksss

evet canım sen yap bana da iyi gelir şimdi pc açık ama ben tv izliyorum, egzersiz bitince çağrı at geleyim haberim olsun ok? hadi kolay gelsin:90:

evet canım sen yap bana da iyi gelir şimdi pc açık ama ben tv izliyorum, egzersiz bitince çağrı at geleyim haberim olsun ok? hadi kolay gelsin:90:

sana mutlu bi haber vermek ısterdım canım ama malesef moralım bozulduuuuuu uzun suredır egzersız yapmadıgım ıcın tek parmak denedım serce ısaret orta hepsını sırayla denedım orta parmagımı sonuna kadar aldım ve gıt gel yaptım sonra ıkı parmaga gectım ama olmadı bı turlu sokamadım kac kere denedım olmadı ya halbukı ıkı boguma kadar alabılıyordum tek parmak denerken bıle vajı parmagımı okadar sıktı kı halbukı kendımı kasmamıstımda ve önceden olmayan bısı oldu kızlıgımın gıtmesınden hıc korkmuyordum bugece ıcımde öyle bı korku olustu tek parmak yaptım 20 dk ve bıraktım.:85::85::85::85::85::85::85::85:bıde cok yanmam oldu ve tuvalet hıssı verdiii

olsun canım bozma moralini, hem gerçekten ara verince ben de zorluk çektim iki parmakta.. kızlık konusunda da hep burda yazılanlardan etkilendin.. sinir oluyorum öyle yazanlara yaa seni de etkilediler! canım yanma bende de oldu hem de çok şiddetli, ama parmağımı çıkarmadan bekledim gerçekten geçti.. şimdi sen bugün tekrardan başlamış oldun, tamam iyi gitmedi ama yarın daha iyi olacak.. çok ara verdik zaten.. üzülme lütfen ben de üzülürüm ara verdiğinden oldu gerçekten alışır yarına hemen

evet canım pek kulak asmasamda o yazılanların benıde etkıledıgını anladım.........bıde parmakla yapamıcam sanırım bugece defalarca denedıgım halde olmadı acaba ıkı parmak boyutunda aparatlamı denesem ne dersın ınsallah dedıgın gıbı olurda hmen alısırım her gece böyle olursa cok zorluk cekıcem cunkuu bırdaha asla bırakmıcam egzersızlerııııııııııııııııııııı

olur canım biliyosun ben iki parmağı alamayınca iki parmak boyutunda aparat hazırladım, onunla yapıyorum.. sen de öyle yap o zaman.. daha kolay olur.. aparatın ucunu peçeteyle inceden kalına doğru olacak şekilde sararsan daha kolay girer.. ben de ara verdiğim için çok zor aldım o boyutu.. hepsi girmedi zaten.. sen hemen bi aparat hazırla yarın.. başarmamıza çok az kaldığına ben inanıyorum gerçekten.. hatta soğan kürü falan uygulicam daha yenmeden.. yenince bebeğim kolay olsun diye teyzesi..

slm kızlarr bugün pek iyi haber veremiycem size yaa biliyorsunuz pe..s boyunda aparattayım ama onu alamadım ya çok uğraştım ama sadece birazcık ucu girdi napcam ben şimdii

ay bebısını yesınler ınsallah yenerızde bebıs haberlerımızıde verırız bırbırımıze sen hangı aparatla yapıyosun bende onla yapayım anlat bakım taktık aynı olsun

slm kızlarr bugün pek iyi haber veremiycem size yaa biliyorsunuz pe..s boyunda aparattayım ama onu alamadım ya çok uğraştım ama sadece birazcık ucu girdi napcam ben şimdii

yağmurcum p...s boyutunu zorlanarak alman normal.. hiç üzülme.. olur zamanla inşallah.. sakın pes etme yeter..

ay bebısını yesınler ınsallah yenerızde bebıs haberlerımızıde verırız bırbırımıze sen hangı aparatla yapıyosun bende onla yapayım anlat bakım taktık aynı olsun

kıss varya bi diş fırçası vardı, en uç kısmı biraz yumuşak olan işte onu peçeteyle kalınlaştırarak yapıyorum.. eşim ona bakıp bakıp gülüyo.. yazık benim bundan neyim eksik diyodur heralde

kız Allah senı ıyı etsın guldurdun benı yazık adamcagız su dıs fırcası kadar olamadım gıremedım suraya bı turlu dıyodur bende dıs fırcasıyla yapayım ozaman ıyı fıkır yarın bakalım yapabılecekmıyım cnm ben sımdı cıkmak zorundayım bıseyler hazırlamam lazım cok cok opuyorum senı kendıne cook ıyı bak bu arada benı bu aksam aramıssın duymadım ıftara davetlıydık o gurultu arasında duyamadım kusura bakma cnm yarın gorusuruz hayırlı sahurlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…