Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ya sabah saba hsinirlerim tepemde, kociş pazarakşamıa iftara misafir davet etmiş, onu davet edince o kalmasın, bunu davet edince bu kalmasın diye diye tam 13 kişi!! bütün pazarım yine mutfakta geecek demek,, off ya. bir desabah 5 te kalkıp işe gelmesi var ,sinirim tepemde!!

oyy kıyamam ya bende gecen pazar iftar vermiştim ama olsun allah hanenize bereket versin canım sen yaparsın eminim hem daha kotusu var bak ben evde degilim işteyim ama mutfakta bahsettiğim olaydan dolayı heryer is pas içinde aklım evimde mutfak oyle diye de heryere girip cıkıoz sonucta tum evi temizlemem gerekecek bide resmen soba borusunun içindeki is gibi abartmıyorum bile kac bez attım dahada var şten cıkıp temizliğe soyulcam

ah güzelim ben bu emrivakilere kızıyorum, şart mı hepsinin aynı gün ağırlanması, ayrı günlerde gelsinler noluyoki yani!! üstüste 2 hafta misafir agırladım, benim salon halılarım beyaz, mahvoldu halılarım. Gelsinler tabi ki berekettir ama birden bu kadar kalabalık gerçekten zor oluyor. Akşama kadar mutfaktan çıkmıyorum zaten, yemek sonrası temizliği masa toplaması falan, gece yatıyorum saat 1 de sabah kalkış saat 5:30 civarı bana da yazık canım ya (

bilmezmiyim canım ben seni o kadar iyi anlıyorum ki ama sana moral olsun diye soylemeye ccalıstım. Erkekler anlamıyo valla boyle seyleri canım malesef

canım regli olmuştum yapamıyorum egzersiiz

peki bilgi toplama nasıl gidiyor bak bu zmanlarımda ben de soyleydim belki hatırlayan olur regl doneminden 1 gun once egzersize baslama kararı aldım sonunda :) sonra regl oldum dediler ki bilgi topla hırs yaptım bilgi topladım resimler falan inceledim cok az sonra yazılanları iyice okudum 1 haftada bunca sayfa okudum :) sonra regl bitti ben egzersiz yapamam ama denicem baslicam azimliyim diodum esimde belki yapamıcamı anladı bilmiyorum ben farkında bile olmadan es parmagına basladık :) sonra 3-4 defa denedik dedimki dur deneyelim olmazsa egzersize devam ederiz yarısı oldu benim için basarıydı bu. 5-6 kere denedik yarısı oldu hep ama buyuk bişidi.. sonra dun :) tamamını almısım :) hehehe

bilmezmiyim canım ben seni o kadar iyi anlıyorum ki ama sana moral olsun diye soylemeye ccalıstım. Erkekler anlamıyo valla boyle seyleri canım malesef

Ya sorma, bir de şu an alışmıyo, evde oturdukça uğraşacak bişeyler arıyor, menüyü de hazırlayacakmış, sonra albunea bunları pişir. Öldürecek bu adamın emrivakileri beni!!

Ya sorma, bir de şu an alışmıyo, evde oturdukça uğraşacak bişeyler arıyor, menüyü de hazırlayacakmış, sonra albunea bunları pişir. Öldürecek bu adamın emrivakileri beni!!

oyy kıyamam sizde yeni evlisiniz bide dimi canım? masllah o kadar insanı agırlamakda kolay degil. yardım etse bari olmazsa zorla yaptır kız

oyy kıyamam sizde yeni evlisiniz bide dimi canım? masllah o kadar insanı agırlamakda kolay degil. yardım etse bari olmazsa zorla yaptır kız

Yok inkar etsem gözüme durur valla, sağolsun yardı meder, hatta mutfak işlerine benden daha heveslidir kenisi, pek de iyidir mutfakta:))) enim kızdığım şey emrivaki yapamsı, ve birden bu kadar insanı toplaması gerçi bir yadan iyi oluyor ayrı ayrı uğraşılmıyor ama, bunu yaparken davet ederekn vs. bana sormuyor bir türlü.

haklısın canım oda kotu .. ama olsun konusursun sen esinle. hepsini de bi kerede aradan cıkarırsın simidedn kolay gelsin :)

günaydın figo, aybice,albunea nasılsınız
9 dan beri anca gece kaynatılanları okudumm

kelebekkk tebrikler cnmm çookk ama çokkk sevindim
çocuk yeni bi enerji olur evinize sağlıkla kavuşursunuz inşallah

canım haklısın önemli olan misafir değil nasıl olsa bi şekilde ağırlanır.emrivaki yapıyorsa uyar canım bence birbirinize danışarak yapın.bende oldu bikaç kere ben normalde konuşamam çok .bende ona aynı şekilde davrandım bir iki kere yani anlasın danışmadan iş yapılırsa insanın zoruna gidiyor diye

canım bende geçmişi okuyorum sürekli farklı yerlerdende araştırıyorum ama resimli kısımlara bir türlü bakamıyorum.ama hedef koydum kendime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…