- 30 Haziran 2011
- 491
- 0
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #63.541
zamanı vakti günü geldiğinde siz istemeseniz dahi şartlar olgunlaşıyor
kalbinizi ferah tutun arkadaşlar
ben vaji iken hamile kaldım
ama hamile oldugumu öğrenmeden de vajiyi yendim
herkes yenebilir herkes yapabilir
eş dost konu komşu etraf çevre ya da kocanız için değil
kendiniz için yapacaksınız
suçluluk duygusu yerle bir olacak
hafifleyeceksiniz:112:
2 sene sonra egzersz yapmadan nasıl başardın. kendini rahatlamak için ne yaptın süper valla tebrik ediyorum. keşke bizde başarbilsek
hamileyimmmmmmbu haberi vajiyi yenmeme yardımcı olan sizlerle de paylaşmak istedim
esımın parmagı ıle denerdık ama ben ole esımın ustume gelmesınden korkmazdım yada bacamı acmaktan ama yınede olmazdııı ıste ama bır sekılde esımı ole bole tatmın ederdım ama bu benı bır sure sonra sıkmaya basladı ve esımden ayrı kalınca aklımda bıtırdım bunu bır keresınde ayna ıle baktım ve olur dedım ıcımden ve geldıgı gece uzun bır sevısme sonrası olmusss baktım kiii
tebriklerrr ne güzel bir haber.... darısı başımıza olsun.....
ay bende şu tickerden yapayım dedim saçma bişey yaptım galiba:44:
ne kadar guzel anlatmıssın hep erteledıgım seye bu aksam bu yazdıklarınız sayesınde kesın baslıyorum 1 aydan bahsedıosun bu cok guzel bısey artık ertleme yok hemen baslıorum cokk tesekkurler guzel anlatımın ıcın
kızlar aksam baslıyorum egz nasıl olcak yapabılecekmıyım ben cabuk sıkılıyorum bu huyumu hıc sevmıyorumm su an hırslıyım ınş hep boyle gıder dua edın bana
arkadaşlar merhaba
bende bu site sayesinde vajiyi yenenlerdenim.çok büyük konuşmayın derim ben.bende şu vajiyi yeniyim başka birşey istemem diyordum ama eşimle ayrıldık.biraz geçmişi okuyum dedim şu vajiyi bir yensek başka biey istemem diyen arkadaşları gördüm.sakın diyeyim.ayrıldık şimdi ailemle yaşıyorum.eşinizin ve yuvanızın kıymetini bilin.
üzülme diyicem ama sacma olucak. kendine iyi bakrabbim bundan sonra hakkinda ne hayirliysa onu nasip etsin sana. insallah bundan sonra hersey senin istedigin gibi olur.
isteyen bekleyen yolunu gözleyen herkesin başına olsun
arkadaşlar merhaba
bende bu site sayesinde vajiyi yenenlerdenim.çok büyük konuşmayın derim ben.bende şu vajiyi yeniyim başka birşey istemem diyordum ama eşimle ayrıldık.biraz geçmişi okuyum dedim şu vajiyi bir yensek başka biey istemem diyen arkadaşları gördüm.sakın diyeyim.ayrıldık şimdi ailemle yaşıyorum.eşinizin ve yuvanızın kıymetini bilin.
aa canımevetburda yendinhatırladımseni ne oldu nedenayrıldınız söylüyordunhep korkuyorum aldatılıcamdie çok endişeliydinama 1 haftada yendin değilmi
seni kutlarim,hazir deyildim diyorsunya, sende zamanla alisicaksin bu duruma eminim. rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.
aa canımevetburda yendinhatırladımseni ne oldu nedenayrıldınız söylüyordunhep korkuyorum aldatılıcamdie çok endişeliydinama 1 haftada yendin değilmi
seni kutlarim,hazir deyildim diyorsunya, sende zamanla alisicaksin bu duruma eminim. rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.
aileler problem oldu cnm onun ailesi beni benim ailem onu sevemedi.sürekli tartıştık bu yüzden en son ayrılma kararı aldık.ailemin yanına yerleştim.küçük bir tuhafiye işi kurdum şimdilik böyle bakalım